Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizin gösterdiği ilgi ilişkinizi olumlu etkiliyor. Bugün onunla alacağınız ortak bir davet, bu daveti kabul etmeniz halinde hoş sürprizlere çok açık. Bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz.

İş alanınızdaki yetenekleriniz ve becerikliliğiniz bazı çözümsüzlüklerin üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Bugüne ertelenmiş bir destek sözünün birkaç gün daha gecikmesi söz konusu olabilir.

Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar içine girebilirsiniz. Sorun ettiğiniz bazı olumsuzlukların giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Parasal konularda ani kararlar vermekten kaçının. Gereksiz masraflara girmemeniz gerekiyor. Ayaklarınızı yere sağlam basma zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın ilişkilerinizde gelişen birçok olaya bugünlerde belli bir ilgisizlik içindesiniz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi, sizi bu yüzden çok şaşırtabilir. Kişisel sorunları olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor gibi. Bugünlerde ona yönelebilirsiniz. Akıldan çıkarmadığınız bir konuyla ilgili olarak bugün girişimlerde bulunacaksınız.

11 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, 03:28 itibariyle Terazi burcuna geçiyor. Bugün çalışma hayatınızdaki koşullara odaklanabilirsiniz. Daha özgür olmak istediğinizi fark edebilirsiniz. Psikolojik olarak daha iyimser bakacağınız bir gün olsa da fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Gündüz Ay ve Venüs arasındaki güzel açı sebebiylehayatınıza dair güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu maddi olarak da sizi besleyecek birteklifi olabilir.

11 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığın kazandıracak!Gökyüzü kalbinde iyi haberleri barındırıyor. Sabırlı davrandığın sürece istediğin her şeyi elde edebilirsin. Bir süredir kafanda planladığın projeleri hayata geçirmek adına çalışmayı tercih edebilir, kendi işinin patronu olmak adına artık adım atmanın zamanının geldiğini düşünebilirsin. Yaratıcılığın bugün sana her zaman olduğundan daha çok destek olabilir. Etrafında olan biten olaylar ve fikirlerin bugünlerde bir bütün halindeyken, senin de var olan ilişkinde iniş çıkışlar yaşıyor olmanı kaçınılmaz kılıyor. Bu süreçte hayatına girip çıkıp kafanı karıştırabilecek insanların artabileceğini söyleyebilirim. Kilo problemin varsa kalorisi düşük gıdalardan uzaklaşmalı, sağlıklı, lifli gıdalara yönelmelisin.

11 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınız ya da çalışma arkadaşlarınız ile ilgili bazı gelişmeler bugün gündeminizde olabilir. Parasal konularda bazı anlaşmalara doğru gitmek isteyebilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar yaşanabilir. İş hayatınızda yazılı iletişim daha iyi sonuç getirebilir. Gizli koşulların olduğu konular canınızı sıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar içindesiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir.

11 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük işleriniz, hesap ve detay gerektiren konularla ilgileneceğiniz hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda sizi harekete geçiren durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle ilişkiler açısından ilerleme kaydedebileceğiniz, üretken ve verimli bir gün size bekliyor.

11 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa;ortamında yaptığın ortaklık vebirliklerinin ekonomik olarak da karşılığını almaya başlayabilirsin. Ekip çalışmaları yapman başarılı olmanı sağlayacağı gibi yeni ilişkilerin gelişmesine de faydası dokunacaktır. Kişisel bakımın için sağlık ve estetik kuruluşlarına gidebileceğin bir gündesin.

11 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerindeki bazı gelişmeler canınızı sıkacak gibi görünüyor. Siz bir an önce işlerin hallolmasını istiyorsunuz, ama etraftan size saçma gelecek fikirler duyacaksınız. Sabırlı olun, size çılgın gelen o fikirler aslında yararınıza olabilir.

11 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak ofis ortamınıza adeta neşe getirecek. Mesai arkadaşlarınızla yemeye gidebilir, sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Diğer yandan birarkadaşınızla aranızda güzeli bir elektriklenme olabilir. Kendinizi bir anda duygularınızın akışına kaptırabilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

11 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 14" R
Ay
Koç
08° 14' 24"
Merkür
Koç
19° 44' 29"
Venüs
Boğa
07° 19' 20"
Mars
Koç
03° 40' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 30"
Satürn
Balık
17° 00' 48"
Uranüs
Boğa
22° 38' 31"
Neptün
Balık
29° 03' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 41"
Lilith
Başak
23° 54' 25"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>