Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, birçok ilişkide olduğu kadar zedeleyici değil. Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman, zaman birbirinizden ayrı sosyallikler yaşayabildiğiniz için ilk günkü heyecanınız sürüyor.

İşlere odaklanmanız gerginliğinizi azaltabilir. Daha ölçülü ve uygarca birilişkisi kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacağa benziyorsunuz.

Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Ama sıkıntılı günler kapınızı çalabilir. İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içinde gibisiniz.

Kimi uyarılardan etkilenmemekle iyi yapıyorsunuz. Doğru yoldasınız. Zamana bıraktığınız bazı çözümsüzlükleriniz, ilerde epeyce aşınmış olarak karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir. Bir rastlantı sonucu bugün yaşamınıza girecek yeni insanların, çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugünün başlamasıyla 00:23-00:44 arası boşlukta ilerliyor. 00:44'te ise Başak burcuna giriş yapıyor. Aşk hayatınızın öne çıkacağı bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişi size sürprizler yapabilir. Çocuğunuzla da ilgilenmeniz gereken bir zaman diliminde olabilirsiniz. Bugün itibariyle Venüs de İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar riskli olmadıkça yeni yatırımlar yaptığınızda daha büyük getiriler elde edebilirsiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal bağların güçleniyor!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugün yatakta, bütün gününü geçirebilirsin öyle değil mi? İçinden bir şey yapmak gelmeyebilir. Hemen panik yapma! Bu güzel pazar gününü sen de değerlendirebileceksin. Güzel bir kahvaltıya ne dersin? İlişkisi olan Boğa burçları, bugün sevgilileriyle beraber fikir ayrılığı yaşamadan, keyifli bir gün geçebilir. İnsanlarla olan ilişkilerin bugünlerde çok da yolunda gitmiyor olabilir. Ancak ailedeki kadın figürler ile duygusal bağların güçlenecek. Üzerindeki yorgunluğu atmak adına, akşamı evde dinlenerek geçirebilirsin. Sevdiğin diziyi izleyebilir, rahatlatıcı müzikler dinleyebilirsin.

9 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her türlü aktiviteyi denemek ve yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde gelişen olayları kendi akışı içine bırakmalısınız.

9 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Dışadönük uğraşlar içinde uygun koşullar var.

9 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maneviyatınızı yükseltmek isteyeceğiniz bugünlerde bilinmeze olan ilginiz artabilir. Sosyal yaşamınızda kültür ve bilginizle ön plana çıkabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; önümüzdeki süreçte kazancındaki artış, maddi konularda akılcı ve sağlam adımlar atmana, doğru maliyet hesaplarıyla uzun vadeli yatırımlara yönelmene fırsat verirken, harcamalarına da dikkat etmelisin. Bu ara yaşayacağın deneyimler kalıcı tecrübelere dönüşebilecek yoğunlukta olabilir. Aşk hayatın sürprizli ve heyecanlı görünüyor.

9 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi sezgisel olarak güçlü hissettiğiniz bir gündesiniz. Ama aslında öyle değil. Bu nedenle sonradan pişman olacağınız bir yorumda bulunmaktansa, elinizdeki verileri iyice gözden geçirip konuşmanızı öneririm.

9 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün kazanç ve para alanına geçmesiyle, gelirlerinizde artış meydana gelir. Özellikle sözel yeteneklerinizden kazanç elde edersiniz. Aynı anda birden çok işle uğraşmak yorucu olur. İşlerinizi seyahatlere çıkarak tamamlayabilirsiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 05' 43" R
Ay
Oğlak
20° 39' 11"
Merkür
Koç
16° 46' 12"
Venüs
Boğa
00° 34' 51"
Mars
Balık
29° 27' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 40"
Satürn
Balık
16° 32' 44"
Uranüs
Boğa
22° 19' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 23"
Lilith
Başak
23° 18' 00"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>