Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Onun size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin birtakım hatalarınız olabilir. Dışardan tarafsız bir izleyici gibi davranmamalısınız.

İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlatıyor. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor.

Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Bugünlerin sıkışıklığını önceden alacağınız önlemlerle en aza indirebilirdiniz.

Kendinizi korumalı, bu sıkışık koşullarda ayakta olmalısınız. Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bunca tecrübeden sonra hayatta hala yeni şaşkınlıklarla karşılaşmak, özgüveninizi zedeliyor. İnsanları keşfetme uğraşı size artık gereksiz geliyor. Çok önem verdiğiniz bir arkadaşlık ilişkinizde, anlaşılmaz bir uzaklaşma var gibi. Aile ilişkilerinizde hiçbir sorununuz olmadığına inanıyorsunuz. Bu da, bu ilişkilerinizi iyi gözlemleyemediğinizi gösteriyor.

16 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Yay burcunda hareket ediyor. Günün başlarında Merkür ve Neptün arasındaki açıyla birlikte kardeşlerinizle, yakınlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Duygusal tarafınız ağır basabilir. Bazen içinizden geçenlerin gerçek olduğuna şahit olabilirsiniz. Akşamı ise Jüpiter-Neptün sert etkisiyle tehlikeli hareketlerden uzak durmalısınız. İstenmeyen kazalara sebebiyet verebilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

kurtarıcı adımlar atıyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Bugün kendini oldukça enerjik hissedeceksin. Yarım kalan işlerini tamamlamak için ideal bir gün. Kendi işini yapıyorsan banka kredileri, alım satım, vergi gibi konulara yoğunlaşacaksın. Öğleden sonra sosyal aktiviteler içinde bulunmayı tercih edebilirsin. İlişkin yoksa ancak kalbin biri için atıyorsa hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşıyorsan özeleştiri yaparak, evliliğini kurtarmak için yapıcı adımlar atabilirsin. Bugün eskiden çözüme kavuşturamayıp yarıda bıraktığın meselelerle tekrar yüz yüze gelebilirsin. Ancak merak etme. Bu kez olumlu gelişmeler söz konusu olacak.

16 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde bazı şeyleri çözüme kavuşturmak için beklemeniz gerekmektedir. Eğer sabırlı olmazsanız hem kendinizi hem de karşınızdaki kişiyi belirsizliklere sürüklemiş olabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi krizi sokabilecek ya da huzursuz edebilecek durumlara karşı daha duyarlısınız. Kişisel konularda daha dengeli olmaya bakmalısınız.

16 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkinizde özellikle partnerinizin belirgin değişiklik ve heyecan vaad etmesini isteyebilir ve bu yönde siz de onu harekete geçirebilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; bugün alışkanlıklarının ve düzenlerinin dışına çıkacak fırsatlarla karşılaşabilirsin, bunları iyi değerlendirmeye çalışmalısın. Beklentileri yüksek tutmadan temkinli ilerlemen faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde heyecan veren girişimler risk almana ve abartıya kaçmana neden olabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi anlamda pozitif bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Geçtiğimiz zamanlarda bazı zorlanmalar yaşamıştınız. Yavaş yavaş tüm eksiklerinizi tamamlıyorsunuz. Korkularınız tetiklenmiş olduğu için sakinleşmekte zorlanıyorsunuz ama kısa bir zaman sonra bu duygularınız da son bulacak.

16 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evde parti zamanı! Haftanın stresini üzerinizden atmak için bugün sevdiklerinizi evinize davet edip birlikte hoş vakit geçirmeye odaklanın. Evi parti için süsleyebilir, değerli eşya ve aksesuarlarla donatabilirsiniz. Bugün değerli hediyeler alır ya da kendiniz değer verdiğiniz kişilere hediye verebilirsiniz. Aşırı lüks harcamalar yapmaktan kaçının. Aşk yaşamak ve keyif yapmak için gözünüzü dört açın. Bu dönemler her zaman bulunmaz.

16 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

16 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 52' 44" R
Ay
Koç
00° 18' 00"
Merkür
Koç
19° 21' 34"
Venüs
Boğa
06° 39' 18"
Mars
Koç
03° 15' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 53"
Satürn
Balık
16° 58' 07"
Uranüs
Boğa
22° 36' 38"
Neptün
Balık
29° 02' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 54"
Lilith
Başak
23° 50' 49"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>