Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki netlikler, ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Bunu dikkate almanızda yarar var.

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz. İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz.

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Çok önemsediğiniz ve tek başınıza kotaramayacağınız projenizde yalnızlık belirtileri var. Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bu işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk yarısında Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. Saat 12:02 olduğunda ise Yay burcuna giriş yapıyor. Bu zaman dilimine kadar sevdiğinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. 12:02 sonrası ise daha çok maddi konularınız ön plana çıkabilir. Borçlarınıza, ödemelerinize vakit ayırabilirsiniz. Elinize beklediğinizden daha güzel paralar geçeceğine dair haberler alabilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel fırsatlar geliyor!Bugün saat 12.02?ye kadar Ay boşlukta hareket edecek. Beklemediğin bir yerden gelenteklifi,yerindeki değişimler (iş arkadaşlarının, yöneticilerinin değişimi?) ve geleceğini düşünerek aldığın kararlar bu süreçte ön plana çıkabilir. Bunlar gibi hiç düşünmediğin fırsatlar oluşabilir. Bu durum aynı zamanda kendi potansiyelini görmene de vesile olacak. Gün içerisinde dostlarınla haberleşebilir ve keyifli organizasyonlar yapabilirsin. Evcil bir hayvanın varsa, onun sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Akşamüzeri arkadaşından alacağın haberle sevinçten havalara uçacaksın. Bugünü aynı zamanda kişisel bakımına da ayırabilirsin. Haftanın yorgunluğundan arınmak isteyeceksin.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olma güdüsüyle yola çıktığınız bir işte yanlış kararlar verebilirsiniz. Belki de bazı şeyler için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında Akrep burcunda kalıyor. Günün ilk yarısında bazı karşıtlıklar ya da ilişkilerde sizi meşgul eden durumlar var. Akşam saatlerinde de esnek olmaya çalışmalısınız.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha verimli hissetmek için işinizde yaratıcı becerilerinizi ortaya koyabilir ve kişisel olarak insiyatifinizi alabilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlıklardaki sınırları korumakta zorlanıyorsunuz. Yakın arkadaş çevreniz ile birbirilerinizin hayatına çok fazla müdahil oluyorsunuz. Bazen bu durum sizi de rahatsız ediyor ama baştan sınırlarınızı koruyamadınız. Arkadaşlarınızı sevin, koruyun şefkat gösterin, yol gösterin ama gösterdiğiniz yollarda ısrarcı olmayın.

15 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün üniformalı biri size bir destekte bulunacak. Bir polis memuru sizi daha kötü bir kazadan koruyabilir ya da bir güvenlik görevlisi bir boya kutusunun düşmesinden hemen önce bir mağazaya girmenizi engelleyebilir. Ne olursa olsun, bugün üniformalı herkese karşı kibar olun.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Yay burcuna yerleşmesiyle spiritüel konular, okült bilgiler, enerjiler ve metafizik temalara duyduğunuz merak artar. Ortak paylaşımlarınız üzerinden kazanç elde edebilirsiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerde canlı sohbetlere eşlik edersiniz. Arkadaşlarınızın davetlerine katılın. Fikirleriniz herkese ilham verir. Çocuk yapmayı düşünen çiftler bu dönemde harekete geçmek isterler. Bacak ağrılarına dikkat!

15 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

15 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 49" R
Ay
Koç
02° 19' 59"
Merkür
Koç
19° 27' 20"
Venüs
Boğa
06° 49' 34"
Mars
Koç
03° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 50"
Satürn
Balık
16° 58' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 21"
Lilith
Başak
23° 51' 44"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>