Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz, seven birinin gözüyle bakıyor. İlişkinizdeki sorular size ait. Aşkla cinselliği birbirine karıştırıp karıştırmadığınızı sorgularken, yaşadığınız heyecanın aşkla ne kadar bağlantılı olduğunu da artık keşfetmelisiniz.

Bugün yine zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Zaman darlığı çektiğiniz konular, genellikle esnek olduğunuz durumlarda ortaya çıkıyor. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gelişme, size yeni açılımlar sunabilir.

Bu konuda akıl danışacağınız insanlar var. Kararsızlık çektiğiniz bir alım işinde bağımsız davranmanız, problem çıkartacak. Para isteğine yeşil ışık yaktığınız biri bugünlerde biraz ısrarcı olabilir.

Yolun yarısındayken pes etme durumunda kalmamak için ufak adımlarla hedefinize ulaşmaya çalışmanız daha yerinde olur. Planlı davranmamak zaman, zaman başınıza işler açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde aniden karşınıza çıkan bir konuda karar vermeniz gerekecek. Karar verirken zorlanacaksınız, ama vereceğiniz karar isabetli olacak. Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bir konuya acil olarak müdahale etmeniz bekleniyor. Ne enerjiniz ne de zamanınız uygun. Yine de ısrarlara boyun eğebilirsiniz. Yapmayı tasarladığınız şeyleri tutkuya dönüştürmekten çekinmelisiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. 11:30-19:13 arası Ay boşlukta kalıyor. Devamında 19:13'te Oğlak burcuna giriş yapan Ay, akademik konularınıza ve seyahatlerinize vurgu yapabilir. Saat 11:30'da Yay burcunda gerçekleşen dolunay, maddi konularınıza vurgu yapacak. Bu sebeple riskli durumlardan kaçınmanız gereklidir. Dolunay beklenmedik bir harcama çıkartabilir. Bu sizin olmasa bile eşinizin ya da ailenizden birinin borcu olabilir. Her zaman elinizde para tutmaya özen gösterin. Ayrıntılı dolunay yazısı için tıklayınız.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teklifleri değerlendiriyorsun!Bugün ateş burcunda Dolunay gerçekleşecek. Ben değil etrafımdakiler yavaş dediğin bir gündesin. Hayatın bu kadar hız kazanmışken çevrendeki insanların sürekli nabzını yoklamak zorunda kalmak, heyecanla ilerlediğin bu yolda şevkinin kırılmasına neden oluyor. Bir süredir değerlendirmediğinteklifini yeniden gündemine alabilirsin. Bunun sebebi ise bir sürediryerinde yaşanan karışık durumlar. Çevrende haklı görüldüğün sorunlar olsa da hak veren insanların aslında farklı konuştukları kulağına gelebilir. Kimseye güvenmekten yana değilsin. Sıkılganlığının artacağı bugün, güne ait planlara ayak uydurmak istemeyebilirsin.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda bazı yeni dostluklara yer açarken bazısını da tamamen çıkartıp atmak isteyebilirsiniz. Değişime karşı direnmemek ve yeniliklere açık olmak size iyi gelecektir.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe içinde olduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız sizi krize sokabilir. Farkındalığınız sayesinde kolayca atlatabileceksiniz. Finansal konularınızla ilgileneceğiniz zamanlardasınız. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Olayları akışa bırakmanız sizin için iyi olabilir.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularınızla yüzleşmeniz gereken bir gün. Olayların artık bittiğini kabul eder ve adeta film gibi izlerseniz bulutlar dağılacaktır.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; dolunay seni maddi konularda bir karar aşamasına getirebilir. Daha huzurlu olabilmek için harcamalarınla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsin. Yeteneklerini ticaret, aracılık veya eğitimle ilgili alanlarda kullanabilir, ortaklaşa paylaşımlarda bulunabilirsin. Kredi, miras, nafaka, vergi gibi sorunların çözülebilir.

17 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi biraz yalnız hissediyor olabilirsiniz; modunuz düşük olabilir. Ama ümitsizliğe kapılmayın çünkü bugün aşktan yana şansınız açık görünüyor. Biriyle beraberseniz, keyifli ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Değilseniz, biriyle tanışma olasılığınız yüksek.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi kendinizi manevi anlamda fazla yoruyorsunuz. Kafanızın karışık olduğu, yapmak isteyip de bazı engellerden dolayı yapamadığınız konular var. Ancak bu kadar aceleci davranmamalısınız. Bir sıralamanız olmalı. Maddi anlamda inanılmaz rahatlayacaksınız. Haftanın genelinde maddi anlamda çok şanslısınız.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 29" R
Ay
Koç
04° 15' 59"
Merkür
Koç
19° 32' 54"
Venüs
Boğa
06° 59' 19"
Mars
Koç
03° 28' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 41"
Satürn
Balık
16° 59' 27"
Uranüs
Boğa
22° 37' 35"
Neptün
Balık
29° 03' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 48"
Lilith
Başak
23° 52' 37"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>