Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birinin arkasından yanınızda olduğunda duymak istemeyeceği şeyleri söylemeyin. Duygular böyle bir günde çok çabuk incinebilir ve insanlar içgüdüsel olarak onlar hakkında olumsuz şeyler söylediğinizi hissedebilirler. Sevdiklerinize karşı itiraflarınızda dürüst olun.

Bugün pratik,odaklı insanlar tarafından çevrelenmiş olabilirsiniz. Günün enerjisi çok disiplini de beraberinde getiriyor. Çok sıkı çalışan ve paralarını dikkatli bir şekilde yöneten insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sizin üzerindeki etkileri olumlu olabilir çünkü parayı yönetme konusunda bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz! Paranızı diğer insanlara karşı çok cömert ve müsrif bir şekilde harcamaya meyillisiniz. Bugün, mali durumunuzu farklı bir şekilde ele almaya başlamak için ilham alabilirsiniz.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Güne hükmeden uyuma tam anlamıyla minnettar kalacaksın. Geçtiğimiz birkaç günün çatışmacı ve uyumsuz modundan sonra, artık biraz dinlenebileceksin. Yorgun bitap hissediyorsun, unutma ki iyi şeyler için yoruldun. Ayrıca bugün insanların üzerine yüklediği yüklerden tamamen kurtulmak için karşına güzel fırsatlar çıkacak.Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece evinizde resmi olmayan bir görüşme için bir grup misafir toplanabilir. Gün boyunca bazı meseleleri çözmekle meşgul olmanız olası. Aklınız muhtemelen dörtnala koşuyor, dolayısıyla bu gece yatmadan önce gevşemeniz gerekecek. Uykusuz kalmanın kimseye bir yararı olmaz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, 05:00 itibariyle Kova burcuna geçiyor. Günün tamamında geleceğinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Kariyer hayatınızda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha özgür olmak istediğiniz işlerde çalışmak isteyebilirsiniz. Mars'ın Plüton ile yaptığı karşıtlık nedeniyle bugün kardeşlerinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da agresif olmamalısınız. Seyahat ediyorsanız tedbirli olmalısınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni kazançlar sağlıyorsun!Bugün finansal durumun seni biraz endişelendirebilir. Zarar ve kayıpları en aza indirmek senin elinde. Kendi hayatınla ilgili değişimleri kendin kontrol ettiğin günlerdesin. Bunu da başarabilirsin yeter ki güven kendine! Ani kararlar almamakta temkinlisin. Sağlıklı düşündüğünde işlerini toparlayabileceğini göreceksin. Maddi anlamda yeni kazançlar sağlayabilmek için yakın çevrenle iletişime geçebilir hatta ailenden maddi destek isteyebilirsin. Evliysen, eşinle hafta sonu planı yapabilirsin. Özellikle henüz tatile gidemediyseniz, bu planla biraz olsun telafi etmek isteyeceksin.  Stresini üzerinden atmak adına günün kalanında seni dinginleştirecek bir program yapabilirsin.

20 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partner ilişkilerinden yana günün akışını değiştirecek bazı olaylar söz konusu olabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak ya da yeni bir düzen kurmak için kararlar verebilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Erken saatlerde kendinizi öğrenmeye açık hissedebilirsiniz. Gün içindehayatınızdaki gelişmeler gündeminizi değiştirebilir. Hedeflerinize ulaşmak için üzerinde çalıştığınız konuları düzenlemek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir zamandasınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin düşüklüğü sizi yanıltmasın bu geçici bir süreçtir ve Yeni Ay?da tamamen güçlenmiş ve dinlenmiş olmanız içindir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizde komşu ve kardeş ilişkilerinizde fikirlerin çatışabileceği bir gün olabilir. Uzaklardan bir kişinin etkisini daha güçlü hissedebilirsiniz. Uyumlu, sakin Venüsyen ruhunuza bir miktar meydan okuyan bir gün geçirebilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Boğa; bir süredir üzerinde düşünüp planladığın fikir ve projeleri uygulamaya geçirmek isteyebilir; gerekgerek özel yaşantında yeni girişimlerde bulunabilirsin. Ancak kendi fikirlerinde ısrarcı olmamalı; geniş bir bakış açısıyla bakmalı; başkalarının da düşüncelerine yer vermelisin.

20 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınız karışabilir. Biraz hassas ve alıngan olabileceğiniz bir gün. Bu nedenle olaylardan fazla etkilenebilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi, keyfinizi yerine getirecek. Ayrıca, arkadaşlarınızla birlikte olmaktan ve sosyal faaliyetlerde bulunmaktan büyük keyif alacaksınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

20 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 40' 31" R
Ay
Oğlak
28° 46' 16"
Merkür
Koç
16° 59' 34"
Venüs
Boğa
01° 19' 00"
Mars
Balık
29° 55' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 02"
Satürn
Balık
16° 35' 53"
Uranüs
Boğa
22° 21' 43"
Neptün
Balık
28° 54' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 24"
Lilith
Başak
23° 21' 59"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 30/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>