Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız çoğu zaman rasyonel düşüncelerinize galip geliyor ve sonunda derinlerde duyguların beslediği bir karmaşa ortaya çıkıyor. Ancak bugün, aklınızın ve kalbinizin önemli konularla aynı fikirde olduğunu ve birlikte hareket ettiğini göreceksiniz. Çok da mantıklı düşünerek kalbinizi görmezde gelmeyin. Amacınız bu ikisi arasında dengeyi bulmak.

Bugün biraz dışlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların sizi takdir etmemesi veya yeteneklerinize değer vermemesi değil olay. Sadece şu anyerinde olan şey,arkadaşlarınız kendi görevleriyle çok meşgul olması. Personel gelişimi için harika fikirlerinizi dinlemeye zamanları olmayabilir. Yine de düşüncelerinizi yazın ve farklı bir günde paylaşmak üzere onları kendinize saklayın. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sadece onlara daha fazla zaman verin.

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Bugün aklına annen gelebilir. Enerji, ailenle ilgili şeyler destekleyici nitelikte. Eğer annene yakın değilsen, belki senden gelecek bir hareketle aranızdaki ilişki güzelleşebilir. Annenin şu anda neye ihtiyacı olduğunu düşün, ve bunun üzerinden bir arkadaşlık köprüsü kurmaya çalış. Sıfırdan başlayıp hızla ileri gitmenin zamanı gelmiş olabilir.Bugün, vazgeçme. Bir şeyde başarısız olmak seni çok kötü hissettirebilir ve yüzün kendini unutturana kadar kafanı kumun içine gömmek istemene sebep olabilir. Ama başarmak eğer senin için önemliyse, bu korkunun ve utancın üstesinden gelmelisin. Çoğu kişi bir kereden daha fazla çabalamak zorunda kalır başarıya ulaşmak için, özellikle önemli bir amaca ulaşmaya çalışıyorlarsa. Kendinden asla vazgeçme. Hedeflerin için ne kadar çabalarsan çabala, buna değecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hangi yöne gideceğinizi bilmezken yola çıkmak zordur. Günün üzerine bir tül gibi örtülen belirsizliklerden kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Duygularınızdan kaçmayın, onları besleyin. Aslında derinde bir yerde, hangi yöne gideceğinizi biliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey kendinize ve seçtiğiniz yola inanmak.

23 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Enerjinizin yüksek olmasıyla bugün evde oturmak yerine tüm vaktinizi dışarıda harcayabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşları için aktif rol alabilirsiniz. Venüs ve Jüpiter arasındaki karşıtlık nedeniyle bugün harcamalarınızda abartıya kaçmamaya dikkat edin. Sonunu düşünmeden yaptığınız bir harcama ileride sizi sıkıntıya düşürebilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Umudun artıyor!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Hayatının her alanında güven arayışının kendini gösterdiği günlerden geçiyor olabilirsin. Aşk yaşamında emek verdiğin insandan daha çok sadakat beklerken,yaşamında hak ettiğin yerde olup olmadığın konusunda şüphelerin bugün gündemini bambaşka bir yere çekecek. Hayatındaki olayların, yaptığın şeylerin bir anda bambaşka bir noktaya gelmesi umutla dolmana neden oluyor. Üzerindeki rehaveti atmış gibi hissediyorsun. Sonunda birçok şey düzene giriyor bugün. Artık daha fazla kendine odaklanıp, yeni şeyler keşfetmek isteyeceksin.

23 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde yaşadığınız sorunları bugüne kadar görmezden gelmiş olabilirsiniz. Bu sorunlarla ilgili bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık'ta ilerliyor. Bugün arkadaşlıklar ve ortak çalışmalar açısından güzel bir gün. Daha fazla işbirliği yaratmak için esnek olmaya özen gösterin.

23 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğunluğunuzun içerisinde partneriniz ilgi bekleyebilir ve bu da ufak atışmalara sebep olabilir, cümlelerinize dikkat etmelisiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın daha olumlu unsurlarına odaklanmanın vakti geldi. Bugün günlük meseleler gelişebilir. Sağlık ve zindelik konusunda iyi haberler alabilirsiniz veya sağlam destek bulabilirsiniz. Şu anda aşırı dürtüsel hareketlerden kaçının. Kendinizi küçük de olsa bugün şımartın.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerin kahramanı Neptünbaşında! Sanat ve spiritüel konular için oldukça verimli bir dönemdesiniz. Fakat gerçeklerin çarpıtılacağı arkadaş grupları arasında kalabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarda kafanız karışabilir. Sakin kalıp, iç sesinizi dinleyin. Hisleriniz sizi yanıltmaz. Duygusal olarak da kafanız karışık olabilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

23 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanların desteğini alıyorsunuz. Aileniz, yakın çevreniz, akrabalarınız sizi o kadar destekliyor ki; şu dönemde adım atıp başaramayacağınız bir şey yok gibi. Kimin gerçek dostunuz kimin olmadığını anlamak istiyorsanız, hayallerinizi, uçuk kaçık fikirlerinizi bile destekleyenlere bakın.

23 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boğa; yeteneklerini daha fazla kullanarak gelir elde etmek isteyebilir, ticaret, alım satım ve eğitim konularında fikir alış verişinde bulunabilirsin. Ancak harcamalarına da dikkat etmen gerekiyor. Gruplarda, ekip çalışmalarında ve arkadaşlıklarınla ilişkilerinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin.

23 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 31' 37" R
Ay
Oğlak
26° 41' 08"
Merkür
Koç
16° 55' 60"
Venüs
Boğa
01° 07' 43"
Mars
Balık
29° 48' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 54"
Satürn
Balık
16° 35' 05"
Uranüs
Boğa
22° 21' 11"
Neptün
Balık
28° 54' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 53"
Lilith
Başak
23° 20' 58"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 30/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>