Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gerçekleri fark ediyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız çoğu zaman rasyonel düşüncelerinize galip geliyor ve sonunda derinlerde duyguların beslediği bir karmaşa ortaya çıkıyor. Ancak bugün, aklınızın ve kalbinizin önemli konularla aynı fikirde olduğunu ve birlikte hareket ettiğini göreceksiniz. Çok da mantıklı düşünerek kalbinizi görmezde gelmeyin. Amacınız bu ikisi arasında dengeyi bulmak.

Bugün biraz dışlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların sizi takdir etmemesi veya yeteneklerinize değer vermemesi değil olay. Sadece şu anyerinde olan şey,arkadaşlarınız kendi görevleriyle çok meşgul olması. Personel gelişimi için harika fikirlerinizi dinlemeye zamanları olmayabilir. Yine de düşüncelerinizi yazın ve farklı bir günde paylaşmak üzere onları kendinize saklayın. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sadece onlara daha fazla zaman verin.

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Bugün aklına annen gelebilir. Enerji, ailenle ilgili şeyler destekleyici nitelikte. Eğer annene yakın değilsen, belki senden gelecek bir hareketle aranızdaki ilişki güzelleşebilir. Annenin şu anda neye ihtiyacı olduğunu düşün, ve bunun üzerinden bir arkadaşlık köprüsü kurmaya çalış. Sıfırdan başlayıp hızla ileri gitmenin zamanı gelmiş olabilir.Bugün, vazgeçme. Bir şeyde başarısız olmak seni çok kötü hissettirebilir ve yüzün kendini unutturana kadar kafanı kumun içine gömmek istemene sebep olabilir. Ama başarmak eğer senin için önemliyse, bu korkunun ve utancın üstesinden gelmelisin. Çoğu kişi bir kereden daha fazla çabalamak zorunda kalır başarıya ulaşmak için, özellikle önemli bir amaca ulaşmaya çalışıyorlarsa. Kendinden asla vazgeçme. Hedeflerin için ne kadar çabalarsan çabala, buna değecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel projeler başlatın. Başlatacağınız projeler artık kişisel hırsınızın tam hükmündedir. Egonuza değil, işinize enerji sarfedin.

25 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay, 02:10-05:37 arası boşlukta hareket ediyor. Devamında 05:37 itibariyle Koç burcuna geçiş yapıyor. Bu zamanla birlikte duygusal yönünüzün ağır basacağı bir gün geçirebilirsiniz. Geçmiş ilişkiniz, anılarınız gündeme gelebilir. Ay'ın Kiron ile kavuştuğu gün içerisinde kronik rahatsızlığınız varsa bugün şifa bulabilirsiniz. Kötüye gideceğini düşünürken daha da iyi olabilirsiniz.

25 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekleri fark ediyorsun!Gündelik işlerden dolayı yapmak istediklerime bir türlü sıra gelmiyor düşüncesi bugün seni esir alabilir. O zaman hayatının kontrolünü ele alma zamanı gelmiş demektir. Sana dayatılan işlerin yanında kendi isteklerine yönelebilirsin. Finansal geleceğini ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsin. Bugün aynı zamanda sevgilinin seni anlamadığını düşünebilirsin. Hayata bambaşka pencerelerden baktığınızı fark edeceksin. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarının büyük ses getireceği etkinliklere dâhil olacaksın. Kalabalık arasında olmak bugün sana iyi gelecek. Nihayet bazı gerçekleri kendin fark ediyorsun.

25 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizleri etki altında bırakacak bazı kişilerle aynı mekan içerisinde bulunabilir ve onların sözlerinden etkilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle paylaşım içinde olmak ya da ortak bir payda üzerinde birleşmek bugün güzel sonuçlara vesile olabilir.

25 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde çok fazla fedakar davranabilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı düşmanlarınız olabilir. Akışta kalmaya çalışın. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz konularda cesaretli davranabilirsiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelebilir.

25 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkabilir. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Aile bağlarınızın sağlamlığı, bu zor dönemi atlatmanıza yardımcı olabilir. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz.

25 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Boğa, gün boyunca bazı cazip teklifler alabilirsiniz. Bazılarının birdeğişikliği veya taşınma ile ilişkili olması olasıdır. Bugün aldığınız tüm kararları iyice tartmalısınız. Bir ilişki için bir ortak seçerken, sadece yürekten değil, sağduyulu bir şekilde tavsiye isteyin.

25 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son derece aktif ve enerjik bir tempo sizi bekler. Hiç planlamadığınız gündelik işlerle uğraşabilirsiniz. Yeni kararlarınızda ani değişiklikler ortaya çıkabilir. Kontrolünüz dışındaki olayları yönetmeye hazır olun. Sizin yerinize sevdiğiniz kişiler karar alırlar. Yaşam bazen roller coaster etkisiyle deneyimlenmeye açıktır. Sizden bunun keyfini çıkarın. Akışı takip edin.

25 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Haziran 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu çekirdek aileniz sizi sürekli destekliyor. Herkes sizin daha iyi olmanız için etrafınızda dönüyor. Belki de sizinle çok uzun süredir bu kadar ilgilenmiyorlardı. Bu ilgi sizi evinize bağlamış ve ailenizle zaman geçirmeyi alışkan haline getirmenize sebep olmuş olabilir. Eşinizin desteğini görüyorsunuz.

25 Haziran 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boğa; bugün sağlığına dikkat etmeli, kendine fazla yüklenmemelisin. Yakın çevre, kardeş ve kuzenlerine yardım etmek, onlar için harekete geçmek isteyebilirsin. Çıkacağın yolculuklarda ve eğitimlerde aksilikler yaşayabilir, sosyal medyada tanımadığın kişilerle çatışabilirsin.

25 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 29' 11" R
Ay
Oğlak
26° 07' 05"
Merkür
Koç
16° 55' 02"
Venüs
Boğa
01° 04' 38"
Mars
Balık
29° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 19"
Satürn
Balık
16° 34' 52"
Uranüs
Boğa
22° 21' 03"
Neptün
Balık
28° 54' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 45"
Lilith
Başak
23° 20' 41"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>