Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Radikal kararlar alıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

İlişkinizde sonsuz bir güven duygusu içindesiniz. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Rahatlığınız, sevgilinizde kafesteki kuş duygusu yaratmamalı.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz..

30 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, günün başında 00:08'de İkizler burcuna geçiyor. Günün genelinde aklınızda maddi konular olabilir. Yeni yatırım fikirlerine sıcak bakabilirsiniz. Parayla ilgili bir beklentiniz varsa çok yakında olumlu haber size ulaşabilir. Geçmişte yaptığınız maddi hataları tekrardan yapmayarak şu an itibariyle daha güçlü bir konuma gelebilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikal kararlar alıyorsun!Haziran ayının son günü Ay, değişken burçta hareket ediyor. Ev hayatın ve sorumlulukların arasında denge oluşturduğun bir gün. Zamanını yönetmek senin için kolay olacak. Geçmişte tanıdığın insanlara ikinci bir şans vermek için acele etme. İyi niyetle bağışladığın bazı kişiler sonrasında pişmanlık yaşamana neden olabilir. Uzun zamandır devam eden ilişkinde köklü kararlar alabilirsin. Sevgilinle hayatınızı birleştirme kararınız çevrenizi de çok sevindirecek. Evliliğindeki sorunların kaynağına inmeye çalışman seni yorabilir. Bazen uzaklaşmak, olaylara dışardan bakmak işleri kolaylaştırır. Bu anlamda seni tüketen duyguların aklını daha da karıştırmasına izin vermemelisin.

30 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde restleşmelerden biraz uzak durmalısınız. Bugün uyum içinde olmak ve uzlaşmacı bir tavır sergilemek size başarı sunabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, şahsi konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Ailevi işler ve evinizi ilgilendiren konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güven kazanmak en büyük artınız. Kullandığınız cümleler de buna renk katıyor. Sevdiklerinizin mutluluğu da sizin mutluluğunuz oluyor.

30 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güven ve değerle ilgili problemleri aşmak için biraz daha mücadeleci olmanız gerekebilir. Sahip olduklarınızın değerini daha iyi bilmelisiniz. Komşu ve kardeşlerinizle ilişkileriniz bugünkü gündeminizi şekillendirebilir.

30 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok hassas hissediyorsunuz. Yaralı her hayvanı yolun kenarından kurtarmak isteyebilirsiniz. Besleyici ve yardımsever bir enerjiniz var. Bugün bu enerjiyi iyilik yapmak için kullanın.

30 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın ardından iletişim konusu sizin açınızdan önemli bir gündem oluşturacak. Para paylaşımları ve öz değer duygunuzu mercek altına alacağınız bir güne açıksınız. Konuşarak, kendinizi ifade ederek işinizde ön plana çıkarsınız.

30 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. Yemekte ölçüyü fazla kaçırmayın. Tatlılardan uzak durun.

30 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hareketli ve değişken bir gün. Maddi anlamda pozitif haberler alacaksınız. Bir yakınıza ait bir mülkü devralabilirsiniz. Aşk hayatınızda ahengi ve dengeyi yakalamış olmak hoşunuza gidiyor. Bazı Boğa burçları için sürpriz gebelikler söz konusu olabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boğa; aklın fikrin gelir kaynaklarını artırmakta ve hemen kazanç sağlayacağın ticari faaliyetlerde olabilir. Ancak şartların belirsiz olması ve kararsız kalmandan dolayı girişimlerini bir süre için erteleyebilirsin. Bugünve aile hayatını etkileyecek olumlu gelişmelerle yaşanabilir.

30 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>