Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bütün Riskleri Alabiliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Fiziksel aktivilerde enerjinizi atmak için iyi bir gün. Eğer antrenman yapmak isterseniz, bugün kendinize meydan okuyabilir ve dayanıklılığınızı daha zorlu bir rutinde test edebilirsiniz. Doğayı seviyorsanız, kırlarda uzun bir yürüyüş ya da daha atletik bir yürüyüşün tadını çıkarabilirsiniz. Vücudunuza, ayaklarınıza ve Tabiat Ana ile olan ilişkinize odaklanmak için biraz zaman ayırırsanız daha huzurlu hissedeceksiniz.

Bugün finansal hayatınız için şaşırtıcı bir gün olabilir. Büyük bir yatırımınız hakkında iyi haberler alabilirsiniz. Ya da birileri eski bir borcu size geri ödeyebilir. İşyerinizde yaklaşmakta olan bir yükselme veya terfi hakkında haber alabilirsiniz. Genel olarak, para konusunda olumlu bir şeyler yaşayacak olmalısınız. Finansal refah Bay Boğa 'in hedef listesinin başında olduğundan, oldukça mutlu olmalısınız!

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Bir şeyleri sonlandırmaya karar vermiş olabilirsin. Hayatındaki şeylerin daha iyi ilerlemesi için çaba sarfediyorsun. Eğer bir süredir bir arkadaşlıktan zarar gördüğüne inanıyorsan, bu kişiden uzaklaşma kararı alabilirsin. Çevreni pozitif insanlarla çevrelemelisin. Ya da eski bir romantik meseleden kurtulabilirsin. Belki de bu kişiyle arkadaş kalmanın zor olduğuna inanıyorsun. Kendine karşı dürüst ol ve sağlıklı kararlar al.Neden her zaman en gerekli anlarda yakıtın bitiyor? Ne zaman olaylar iyi gitmeye başlasa sinir bozucu bir engel aniden ortaya çıkıyor. Problem bu olayların planlanmamış olup gerçekten onlarla ilgilenmemiş olmanda. İyi haber şu ki daha fazla plan yapmak durumunda değilsin. Punçları arka arkaya devirmekte oldukça iyi gidiyorsun ama bu çok uzun sürmeyeceki ta ki depon yeniden dolana dek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birilerine direktif vermeniz gerekebilir. Belki çocuklarınız kurallara uymuyordur. Kendinizi daha sert ve daha buyurucu bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık ifade ettiğinizden ve onların derdinizi anladığından emin olun. Komuta eden bir tarz benimsemiş olsanız bile, her türlü pürüzü ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Bugün bir lider olmaktan çekinmeyin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çevrenizde birtakım değişiklikler olabilir. Yeni tanıdığınız kişilerle arkadaş olabilir ilgi alanlarınızın aynı olduğunu fark edebilirsiniz. Bu durum hayatınızda küçük değişikliklerin olmasına neden olabilir. Günün keyfini çıkarın.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girdiğin ortamlarda insanlarla oldukça iletişime girebilir, çok fazla konuştuğunu düşünebilirsin. Bu durum insanların seni dinlememesine sebebiyet verebilir. Bugün risk almaktan hiçbir şekilde kaçmıyorsun. İşinden memnun değilsen kendi işinin patronu olmak için işinden ayrılabilirsin. Gayrimenkul ya da dövize yatırım yapmayı düşünen bir Boğa burcuysan, yatırımını iyice gözden geçirip yapmak senin için daha iyi olacak. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, bugün tanışacağın birisine duygularını açıkça belli edebilirsin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili hayallerinizi fazla büyütmemeye özen göstermelisiniz. Geçmiş yaşanmışlıkları şimdiki sahip olduklarınızla kıyaslama noktasında olmamalısınız.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Hareketli gündeminizde yaratıcılığınızı keyif aldığınız konulara aktarabileceksiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde cesaretinizi toplayıp arzuladığınız konular için adım atabilirsiniz. Hobilerinizle ilgileneceğiniz zamanlar var.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Okuduğunuzu iyi anlamalı ve doğru cevap verdiğinizden emin olmalısınız. Aşk konusunda partnerinize kendisini ifade etmesi için bir şans verin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken aşk hayatınızda tutku ve heyecanlar ön planda olabilir. Aşkınıza ve sevdiklerinize karşı fedakâr bir tutum içinde olabilirsiniz. Gerçekçi yönünüzü korumalısınız.

10 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç gündür o kadar çok sosyaldiniz ki evinizdeki işlerinize zaman ayıramadınız. Bugünü evde geçirip yaşam alanınızı güzelleştirebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay eviniz, aileniz ve işinizle ilgili konularını ön plana çıkardı.Ay bugün itibariyle Başak burcundaki seyahatine başlıyor. Ay ile Merkür karşıtlığı akşam saatlerinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabileceğinizi gösteriyor. Flört etmek, hobilerinize vakit ayırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın birdenbire canlanacağı ve kendinizi kalabalıklar içerisinde bulabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden görünümünüze özen göstermelisiniz. Yer aldığınız ortamlarda iyi bir intiba bıraktığınıza inandığınız sürece, oldukça rahat olacak ve iyi vakit geçireceksiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her ne kadar siz kariyeriniz konusunda şüphelere de sahip olsanız, beklenmedik şekilde yaptığınız işte parlamaya devam edeceksiniz. İnsanlar sizi güzel şekilde anıyorlar. Gerçek bir dost olarak görülüyorsunuz. Güven kazandınız ve çevrenizdeki insanlar kolaylıkla sizeteslim edebiliyorlar.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşamınız yeni birtakım davranışlarla şekle girebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz.

10 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 00"
Ay
Kova
22° 30' 14"
Merkür
Koç
17° 46' 24"
Venüs
Boğa
03° 25' 17"
Mars
Koç
01° 14' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 59"
Satürn
Balık
16° 44' 48"
Uranüs
Boğa
22° 27' 35"
Neptün
Balık
28° 58' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 09"
Lilith
Başak
23° 33' 21"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>