Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Beklentilerin Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün hayatınızda güçlü değişim rüzgarları hissediyor olabilirsiniz. Gezegen enerjileri, yeni bir temel üzerine yapılanma ve yeniden yapılandırma konusunda size yardımcı olacak. Belki yeni bir eve taşınmaya hazırsınız olabilirsiniz. Belki de şu anki ilişkinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bu enerjiler sizi daha büyük bir büyüme yoluna girmeye teşvik ediyor. Bu, yoğun ve hatta korkutucu gelebilir, ancak bunun üstesinden gelebilirsiniz!

Öyle bir durumda olsanız da öyleymiş gibi davranıyor olsanız da siz fazlasıyla bir CEO gibisiniz. Emir vermekte, otoriter olmakta vebitene kadar kendinizi tamamen işe adama konusunda oldukça iyisiniz. Aslında o kadar meşgulsünüz ki, başkaları yemek yemek ya da uyumak için zamanınız olup olmadığını bile merak edebilir! Bugünün astrolojik açıları, kendinize daha iyi bakmanıza yardımcı olacaktır.

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Evinde birkaç değişiklik yapabilirsin. Belki de görüntüsünden sıkıldın. Biraz renk katmak, mobilyalarınla ilgilenmek veya yeni dekorasyon eşyaları almak isteyebilirsin. Bu tarz şeyler satın almak için uygun bir gün. Bu değişiklikleri yapmanı kolaylaştıracak yaratıcı bir vizyon sende var!Deneysellikten korkma ve evine güzel enerjiler getir.Bugün kendinizi sınırı ilk geçen öncü kadın olarak düşünün. Ne kadar önemli biri olduğunuzu kabul edin. Kendinize, haklarınıza ve fikirlerinize inanın. Eylemlerinize ket vuran şey kararsızlık olabilir. Buna pabuç bırakmayın ve daima aktif bir duruş sergileyin. Bugün karşılaşabileceğiniz güçlükler karşısında cesur olursanız bunun karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zamanki kararlılığınız sırra kadem bastı. Elbette öz saygısı yüksek her #burç adı# burcu gibi sizden beklenenleri yerine getirmeye devam edeceksiniz. Fakat motivasyonel anlamda bir şeyleri yitirdiğinizi hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler de bunu fark edecek bu yüzden gayretinizi yitirişinizi haklı çıkarmak ya da açıklamak zorunda kalacaksınız.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir fikrinizden vazgeçebilir, bir kararsızlığınızı bitirebilirsiniz. Koşullar kadersel bir şekilde ilerleyebilir ve koşullara göre hareket etmeniz gerekebilir. Bazı Boğalar için ilişkilerde ciddiyet, resmiyet gündeme gelebilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde ruh halinde farklılıklar olduğunu fark edebilirsin. Beklentilerinin artmış olması, seni daha fazla kaygılandırabilir. Her ne olursa olsun olumsuz düşüncelerden uzak durmalısın. Hafta sonu olsa da yoğun bir tempon olabilir. Yakın bir arkadaşının düğününe katılmak için erken saatlerde harekete geçebilirsin. Alım satım konularında aktif olacağın bu günde, aktif bir görüntü çizebilirsin.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ödeme beklediğiniz alacaklarınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda elinizin rahatlaması sizin imkanlarınızı genişletirken ruhsal anlamda da oldukça rahatlatabilir. Paranın hayatınızı bu kadar kontrol etmesine izin vermeyin.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bugün hareket ve ziyaretler dikkat çekebilir. Daha çok yer görüp yeni şeyler keşfedebilir, zihinsel açıdan canlı olabilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar zamanı iyi kullanabileceğiniz ve çevrenizdeki kişilere de faydalı olabileceğiniz bir günün içerisindesiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki insanların kim olduğuna bakmaksızın onlara bir hoşgörü ve cömertlikle yaklaşabilirsiniz. Bu ruh halinde yakınlarınızda öncelik vermek iyi bir fikir olabilir. Size ihtiyacı olan fakat bunu dile getirmekten çekinen birileri olabilir, onlara ulaşmaya çalışın.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınızı rahat bir şekilde hissetmek isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Ailenizle güçlü bağların pekişeceği bir gün.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkiniz harika gidiyor. Başarılı iletişim becerileriniz sayesindeyerinizde harika çalışmalara imza atıyorsunuz. Kendinizi son derece sağlıklı hissediyorsunuz ve egzersiz yapmaya başladınız.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>