Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Attığın Doğru ve Yanlış Adımları Görüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün ilginç bazı "tevafuklar" meydana gelebilir. Tevafuk, kozmik bir tesadüf ve hayatla ilgili bir merak duygusu hissettiren o anlardan biridir. Bu durum, sevdiğiniz birini veya bir arkadaşınızı içerebilir. Belki de bu kişi hakkında bazı sezgileriniz olabilir ve daha sonra bunların doğru olduğu ortaya çıkabilir. Ya da anlamlı, mucizevi bir şekilde ortaya çıkan şeyler hakkında bazı "sinyaller" alabilirsiniz.

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Son birkaç gündür sende olmayan o optimist yaklaşımı geri kazansan iyi edersin. Aklındaki yeni projeleri hayata geçirmek için neden iyi modun avantajını kullanmayasın? Her ne kadar ıslah olmaz bir bireyselci olsan da, başkalarının fikirlerini de dinlemek işine yarayabilir; sonuçta ne söylediklerinin farkında olan insanlar da olabilirler!Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde gezegensel enerjiler sizi saklandığınız yerden çıkarıp biraz sosyalleşmeye zorladı. Sizi şiirsellikle bezeli nostaljik ortamınızdan koparmak o kadar da kolay olmadı tabi. Bugün kendinizi, daha net bir rol alarak sosyal anlamda daha uyumlu hissedebilirsiniz. Sadece, ne kadar sosyal olmak istediğinize karar vermeniz gerekebilir. Bir kulübe katılmayı düşünür müsünüz?

12 Nisan 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün cevaplayabileceğinizden daha fazla telefon görüşmesi ve e-posta ile meşgul olabilirsiniz. Öncelikleriniz hakkında net olun ve bunlara bağlı kalın. Gün boyunca çok derin nefesler alın ve öfkenizi kontrol altında tutmak için çaba gösterin.

12 Nisan 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün bir hafta ne yaptığın ile alakalı değerlendirme yapıyorsun, bu durum doğru attığın adımları ve yanlış attığın adımları iyi görmeni sağlayabilir. İlişkine geçirdiğin eğlenceli vakitler gelecek ile ilgili kuracağın planların temelini atmaya başlıyor. Sahip olduğun rutinlerini değişikliğe uğratmak isteyebilir, kendince hareketlilik sağlamayı amaçlayabilirsin.

12 Nisan 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler ile ilgili şanslı bazı başlangıçlar ya da görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Beklediğiniz haberler veya iletişimler gün içerisinde kurulabilir. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

12 Nisan 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

12 Nisan 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda hassasiyet gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Uçuk düşünmeseniz de elinizdekini en iyi şekilde kullanabilecek fırsatlar yaratabileceksiniz.

12 Nisan 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte mistik ve spiritüel konulara merakınız artabilir. Bu konularla ilgili kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sessizlik, sakinlik arayışınız artabilir.

12 Nisan 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşam alanınızı güzelleştirmek ve yenilikler yapmak istiyorsunuz. Bugün dekorasyon konusuna el atmak için güzel bir gün. İnternetten fikir verici videolar izleyebilirsiniz.

12 Nisan 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcundaki seyahatine devam ediyor. Eşinizin veortaklarınızın kazançlarıyla ilgili konular ön planda.Burs, nafaka, miraslar gibi konular gündeminizi meşgul edecektir. Ölüm ve ölüm ötesi gibi metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

12 Nisan 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basacak.

12 Nisan 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yatırım yapmayı düşünüyorsanız bu konuda bilgili tanıdıklarınızdan destek almalısınız. Geçmişte böbrek veya karaciğer ile ilgili sorunlarınız olduysa bu ara su tüketiminize ekstra özen göstermelisiniz.

12 Nisan 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; günün ilk yarısında finansal alandaki işlerini tamamlamaya gayret etmeli, gerekli düzenlemelerle ilgilenmelisin. Bilinçaltını kurcalayan bazı meselelerle ilgilenebilir ve iyimserliğinle hislerinin doğruluğuna inanabilirsin. Günün ikinci yarısında eksik kalmış işlerini tamamlamak isteyebilirsin.

12 Nisan 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 32' 37" R
Ay
Aslan
17° 42' 33" R
Merkür
Koç
28° 58' 40"
Venüs
Boğa
18° 57' 33"
Mars
Koç
10° 55' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 06"
Satürn
Balık
17° 44' 17"
Uranüs
Boğa
23° 11' 25"
Neptün
Balık
29° 18' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 26' 57"
Lilith
Başak
24° 57' 19"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>