Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hislerini Önemsiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün ruh eşinizle heyecan verici bir konuşma yaşayabilirsiniz. Bu kişi hoşlandığınız biri ya da sadece yakın bir arkadaşınız olabilir ama ikinizin de aynı frekansta olduğunu göreceksiniz. Yaşam hakkındaki düşünceleriniz ve inançlarınız tamamen uyuşuyor. Aranızdaki bu samimi bağın tadını çıkarın! Son zamanlarda kendinizi biraz fazla soyutlamışsınız, sosyal çevrenizi genişletmelisiniz.

Diğer insanlar, işlerin nasıl yapılması gerektiğine dair ciddi şekilde karşı bazı görüşlere sahip olabilir. Savaşa hazır olun, çünkü insanları keskin ve kırıcı bir dile sahip olabilir. Herkes için işe yarayacak çözümler bulmanın anahtarı uzlaşmadır. En iyi çözüm, muhtemelen iki tarafın da kendi düşündükleri olmadığını fark etmek olacaktır. İlgili herkes için en iyi durumu bulmak adına birlikte çalışın.

Bugün ne kadar da ciddisiniz! Faaliyetlerinize odaklanacaksınız gibi görünüyor fakat bu tekrardan bunlara odaklanmadan önce yalnızca kısa bir süre için işe yaracak. Tüm bu faaliyetten beklediğiniz şey ne? Şu anda maddi sorunlar yaşadığınız için olabilir mi? Etrafınızdakilerle endişelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Birilerinin size yardım edebilmesi büyük bir şans..

Günün enerjileri seni oldukça hoş hissettirecek. Neşen yüksek ve kahkaha adeta gününün bir parçası. Güldüğünde, diğer insanlar da senle birlikte gülüyor. Kendilerini bundan alıkoyamıyorlar! Bu önemli bir etki olsa gerek! Bugün çevrendekilere içinde yaşadığın güzel hisleri ve tutkuyu aktarabilirsin. Pozitif enerjini gülümsemenle, kahkahanla ve kendin olarak aktar.Bugün, çevrenizdekilerle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Kendi küçük dünyanızda kaybolmuş haldesiniz. Siz bir şey anlatırken karşısınızdaki kişinin de kendi hayal alemine dalıp bir şeyler düşünüyor olması son derece muhtemel. Sadece sessiz kalıp içinize kapanma isteğiyle dolabilirsiniz. Başkalarının size odaklanmasını beklemek yerine, kendinize odaklanarak öz güveninizi artırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senin için değerli bir eşyaya ulaşmak için ailenden yardım isteyebilirsin. Onlarla birlikte hareket ederek senin için önemli olan bu nesneyi bulmak mümkün olacak. Arayışa devam ederken ailenle daha çok zaman geçirmek sana iyi gelebilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal anlamda iç hesaplaşmalar ve yüzleşmelerin gündeminizde yer alacağı bir gün sizleri bekliyor. Günün erken saatlerinde özellikle aile içinde yaşanan bir gerginlik kafasının karışmasına neden olabilir. Çevrenizdeki kişilerin tavsiyelerine ihtiyaç duyduğunuz bir döneme geçiş yapıyorsunuz, iletişim kanallarındaki yoğunlukta sizin için doğru olana karar vermek adına detaylıca düşünmeyi unutmayın. Günün ilerleyen saatlerindeve kariyer odaklı alacağınız haber sizi çok mutlu edecek. Yeni yatırım veimkanlarını kapınızda.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak anlaşıldığını düşündüğün kimselerle vakit geçirmek isteyeceksin. Kendini iyi hissetmen hem günlük hayattaki motivasyonunu artırıyor hem de işlerinin seyrini değiştiriyor. Ay, bugün burcunda hareket ediyor. İlişkinde devam eden sorunları, sevgilinle açık bir şekilde konuşmak isteyeceksin. Sağlıklı rutinleri hayatına entegre etmeye karar verebilirsin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yetersiz kaldığını düşünerek ek görevler isteyebilirsiniz. Yeterli ölçüde yardımcı olamadığınızı düşünüyorsunuz.İş hayatınızı yeniden gözden geçirin ve gerekli değişimleri başlatın.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının katılması sizi daha fazla motive edebilir. İşlerinizde kendi fikirlerinizi savunmak için çaba gösterebilirsiniz. Değişimler yaşanabilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman mükemmeli arayarak kendinizi boşuna üzüyorsunuz. Karşınızdakilerden beklentiniz bir hayli fazla.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkileriniz ağır aksak ilerliyor gibi hissetmenize rağmen aslında hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Bu histen kaçmaya çalışmayın. Yüksek ihtimalle yaz siz ya da partneriniz, bilerek ya da bilmeyerek daha yakın olmak istediğiniz için böyle hissediyorsunuz. Hassasiyetiniz artmış durumda, bu yüzden düşüncelerinize değil hislerinize yol açın. Konuşmaktan çok dinlemeniz gereken bir gün.

12 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir rakipten veya düşmanlığınızı kazanmış eski bir dosttan intikam alma isteği taşıyabilirsiniz. Şu an, hayatınızda sorunlara neden olan birini düşünmek bile sizi öfke ve kırgınlıkla doldurabilir. Bir kişi size kasten zarar verirse kendinizi savunmak istemeniz tamamen anlaşılabilir, ancak öfkenizi aşıp hikâyedeki büyük insan olmanın uzun vadeli faydaları olacaktır. Bunun yerine güçlü duygularınızı kişisel bir hedefe kanalize etmeye çalışın.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda ilerliyor. İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjiniz yüksek fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranmayın.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzdaki transitine devam ediyor. Hayallerinizle gerçekler çatışabilir ve bloke olmuş hissedebilirsiniz. Yöneticiniz Venüs sizi desteklediği için bugün sakin kalmanız durumunda negatif etkilerden korunabilirsiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. İş ortamının güzel olması veriminiz açısından önemlidir, bu konuda siz de üstünüze düşeni yapmalısınız. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket edin. İstediklerinizi elde etmek için emek vermeli ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>