Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Başarıları Yakalıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 90%

Çevreniz bugün yoğun. Belki de bir tür kamusalsosyal, politik veya insani bir toplantı gerçekleşiyor olabilir. Bir kaç arkadaşınız orada olacak ve merak ettiğiniz için siz de sevgilinizle katılabilirsiniz. Bir süreliğine oradan ayrılmayın. Bir şeyler öğrenebilir ve sizin için çok anlamlı olabilecek bir sebep keşfedebilirsiniz.

Her şeyin doğru bir şekilde düşünülmüş ve planlanmış olduğunu düşündüğünüzde, birden yolunuzda başka bir engel belirir. İlk tepkiniz, küplere binmek olabilir. Bir öfke durumunun hiç kimsenin durumuna yardımcı olmayacağını unutmayın. Her zaman her şeyi kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Sürprizler olmak zorunda. Gerçekten planlayabileceğiniz şeyi planlayın, ancakyerinizde çoğu zaman amaçlarınızın tam tersi olarak çalışan bilinmeyen güçlerin olduğunu unutmayın. Dikkatli olun!

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Havaya işleri hızlandıran canlı bir enerji hakim; o yüzden her şeye hazırlıklı ol. Çevrendeki insanların sebep olabileceği anlaşmazlıkların modunu aşağı çekmesine izin verme. Ayrıca herkesin senle aynı frekansta ya da dalga boyunda olduğunu düşünme. İnsanların modları ve tavırları seni şaşırtabilir. Hatta kendini bile şaşırtabilirsin. Böyle bir günde her şeyi ciddiye al!Bugün sorunsuz sakin güzel bir gün geçirmeniz bekleniyor, bu yüzden buna göre davranın. Şu anda herhangi bir büyük savaş stratejisi planlamanıza gerek yok. Sakin olmaya ve gereksiz yere strese girmemeye çalışın. Karşınıza çıkan her şeyi aşırı analiz ederek zihninizi fazla yormayın. Yaşadığınız andan keyif alma vaktiniz geldi. Akışına bırakın ve bir sonraki adımınızın ne olacağını düşünmeden eğlenmenize bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, coşkun enerjinizden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. İyimser tavırlarınızla dikkat çekebilecek ve tüm gelişmeleri daha yakından takip edeceksiniz. Daha sağlam ve kontrollü adımlar atabildiğiniz sürece kendinizi biraz daha güçlenmiş hissedeceksiniz. Olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışın. Siz istediğiniz sürece hiçbir şeyin sizi zorlamayacağını da bilmelisiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz ön planda olabilir. İş ve arkadaşlık ilişkilerinized uyumlu enerjiler hakim olabilir. Akşam saatlerinde beslenmede daha titiz olmaya özen gösterin, sağlığınızı koruyun.

12 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında ön plana çıktığın ve verimli olduğun bir gündesin. Patronların bu durumun farkında ektiğini yakında biçmeksin. İlişkisi olmayan bir Boğa burucuysan rutin hayatındaki ve geçmişteki başarılarından etkilenen bir isim sana duygularını açıklayabilir. Karşı tarafın duygularına saygı duyuyorsun fakat ilişki için hazır hissetmiyorsun. 

12 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde hedef belirlerken hata yaptığınızın farkına varabilirsiniz. Gözünüzden kaçan detaylar üzerinde çalışmak kısa sürede projenizi tamamlayarak teslim etmenizi kolaylaştıracaktır.

12 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz için mücadele etmek isteyebilirsiniz. Hayal ettiğiniz şeyler uğruna tüm cesaretinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Sosyal konularla uğraşmak sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda destek alacağınız kişiler olabilir. İkili ilişkilerinizde bitişler yaşanabilir. Hislerinizi bir anda ortaya dökmemeye özen göstermelisiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarla olan iletişiminizdeodaklı olabilirsiniz ve bazı flört fırsatlarını kaçırabilirsiniz. Biraz rahat olun ve fırsatları kaçırmayın.

12 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

12 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek ve öğretmek size çok kolay geliyor. Bu günlerde fikirlerinizi ve fikirlerinizi yüksek sesle ve gururla ifade etmekten çekinmeyin. Herkesin bu mükemmel fikirleri duymaya hakkı olmalı!

12 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi her anlamda tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Sorunları önlemek için, küçük molalar vermeli ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz. 

12 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel olarak huzurlu geçecek, gelişmelerden duyduğunuzu endişenin silinip gideceği bir gün geçirebilirsiniz. Diğer taraftan, bu huzur sizi fazla iyimser kılarsa, riskli hamleleriniz ve olaylara ani müdahaleleriniz, bu sefer çevrenizi endişelendirmeye başlayabilir..

12 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize göre bir partner adayı bulacaksınız ve mutluluktan havalara uçacaksınız. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Yakın arkadaşlarınız ile vakit geçirmek isteyeceksiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin ailesiyle ilgili birtakım sorunları olabilir. O size bir şey söylemese de sizin desteğinize ve ilginize bu aralar ihtiyacı var. Onun ailesiyle konuşup orta yolu bulabilirsiniz. İşi bilmeyen biriyle çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi aksattınız. Dayanışmacı özelliklerinizle kendinize yapay sorunlar üretebiliyorsunuz. Paranızı bu kadar dikkatli harcamanız, yanlış eleştirilere yol açıyor. Sağlıklı beslenerek, kalp sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 57" R
Ay
Balık
10° 07' 41"
Merkür
Koç
18° 27' 50"
Venüs
Boğa
04° 56' 39"
Mars
Koç
02° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 21"
Satürn
Balık
16° 51' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 17"
Lilith
Başak
23° 41' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>