Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Uyarılarda Bulunuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ilgi isteyebilir. Ancak bunu isteyiş biçimi yıkıcı olabilir. Bu konuda fedakarlıklardan kaçınmak ve yere sağlam basmak daha iyi olabilir. Kendinden ödün vermemelisin.

Muhtemelen yemek yeme şeklinizi değiştirmeyi ve sadece daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeyi düşünüyorsunuz. Vejeteryan olmak, sigarayı bırakmak, daha fazla egzersiz yapmak, vb. Bugün yaşamınızda bu tür bir karar vermek için mükemmel bir gün. Birkaç ay öncesinin aksine, bu sefer kararlarınıza bağlı kalabileceksiniz. Başarabileceğiniz konusunda kendinize güvenin!

İş konularında doğru kararlar alıp bunları uygulamak sana yetecek bugün. Kendi işine odaklandığın sürece bir şeylerin yanlış gitme ihtimali olmayacak. Sadece kendi sorumluluklarına odaklanmalısın.

Sağlığına odaklanabileceğin bir zaman yaratmak sana çok iyi gelecek. Kendi sağlığını kendin düşünmelisin. Yapacağın değişimler için doğru zamanı kendine oluşturman ve sorumluluk alman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canın sıkkın uyanabilirsin. Ama bugünün böyle geçmemesi elinde olacak. Aksilik etmemeye ve kendi modunu yükseltmeye odaklandığın sürece güzel gelişmeler görebilirsin.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Profesyonel cephede bir projenin vazgeçilmez bir üyesi olmak üzeresiniz. Sadece pozitif düşünce tarzınız bile bazılarını depresyondan kurtarabilir. Mali açıdan değişken bir durum yaşayabilirsiniz, ancak işler lehinize dönecektir. Tartışmalı bir aile sorunu dostane bir şekilde gündeme gelecek ve çözüme kavuşacaktır.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın gördüğün kişilerin zaaflarını kimsenin kullanmasına izin vermeyeceksin. Bu konu hakkında onları uyarmak isteyebilirsin. Yaşamında seni kısıtlayan her ne varsa, onlardan uzak duracaksın. Ailenden uzakta yaşıyorsan, ne zamandır onlarla bir araya gelememiş olmak seni biraz duygusal yapabilir.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim dilinizi iyileştirerek sosyal ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Yeni bir ortamda kendinizi tam olarak ifade edemediğinizi düşünüyorsanız bu durumunuzu geliştirmek için çalışmalar yapmak size başarı getirecektir. Konuşurken özenli ve doğru bir uslüp içinde olmanız size iyi şanslar getirebilir.Finansal konularda alacağınız kararlara bugün ayrıca dikkat edin.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü kişilerle iletişim kurmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Yaydığınız olumlu enerjiyle etrafınızdakileri etkilemek çok kolay olacak. Akşam saatlerinde yaşadığınız olaylarla ilgili tamamlanma içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızın bilincinde olsanız da bir konuda istikrarlı devam etmede problem yaşıyorsunuz. Zekanız sayesinde başaramayacağınız hiçbir şey yok.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenle biraz eğlenebilirsiniz. Onlarla kısa bir yolculuğa çıkmaya karar verebilirsiniz. Kasabadan çıkıp yeni bir yere gitmekten keyif alabilirsiniz. Çocuklarınızı bir eğlence parkına götürün ve gününüzü paten yaparak geçirin. En yakın sirkleri bulun ya da sadece sinemaya gidin. Herkesin rahatlamasına ve yakınlaşmasına yardımcı olacak bir şeyler bulun.

13 Nisan 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyandığınızda bir şekilde hissediyorsunuz, öğleden sonra tam tersi ve sonra yatmadan önce yepyeni bir şekilde. Kalbiniz her yerde hareket halindeyken, uzun vadeli kararlar vermek şu anda pekiyi bir fikir değil. Bu, özellikle aileniz, eviniz ve kariyeriniz söz konusu olduğunda geçerlidir. Bugünün enerjisi muhakemelerinizi bulanıklaştırabilir, bu nedenle duygularınızın karar verme becerileriniz üzerindeki etkisinin farkında olun.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınız daha da belirginleşecek. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Yaşamla ilgili o kadar çok planınız var ki; saplantılar içinde olduğunuz zaman, kısır bir döngü içinde oluyor, tepkisel davranıyorsunuz.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda ani gelişmeler söz konusu olabilir, ancak bunların biraz can sıkıcı olması mümkün. İyi bir iletişim kurabilirseniz sorunları çözebilirsiniz. Daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten ilişkiniz için üzülmeyin. Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışmak istemeniz hata yapmanıza yol açabilir. Kuralcılığı sürekli yadsıyan biri olarak,yaşamınızdaki kuralcılığınızla tezat oluşturuyorsunuz. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız. Sinirsel gerginlikler tansiyonunuzda oynamalara neden olabilir. Sakin ve huzurlu olmaya çalışmalısınız.

13 Nisan 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 47' 13" R
Ay
Yengeç
11° 46' 43" R
Merkür
Koç
25° 43' 06"
Venüs
Boğa
15° 26' 42"
Mars
Koç
08° 44' 08"
Jüpiter
Boğa
26° 42' 41"
Satürn
Balık
17° 31' 51"
Uranüs
Boğa
23° 01' 28"
Neptün
Balık
29° 14' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 18' 01"
Lilith
Başak
24° 38' 19"
True Node
Koç
15° 01' 28"
Son Güncelleme : 12/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>