Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kaygıların Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün bir aile toplantısına katılabilirsiniz. Günün enerjisi geçmişteki insanlarla temasta olmanızı sağlayacak. Bugün ailenizi ziyaret edemeseniz bile onlarla telefonda konuşmaya çalışın. Annenizle uzun bir konuşma yapın ve halini hatrını sorun. Babanızla sohbet edin ve aklındaki şeyleri öğrenin. Sizi bu dünyaya getiren insanları gereken saygıyı gösterin.

Kariyer mi, aile mi? Sosyal tanınmışlık mı kişisel tatmin mi? Bu kutuplar arasında kendinizi paramparça hissedebilir ve günün büyük bir kısmını bu sorulara cevap aramak için harcayabilirsiniz. Şu anda tüm üsleri kapalı tutmaya çalışıyorsunuz. Fakat günler boyunca hissettiğiniz yorgunluk, gelecek için bilge ve gerçekçi kararlar vermeniz konusunda gereken bir ipucudur.

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Bugün canlı bir ruh hali içinde olabilirsin. Alışılmadık derecede flörtöz hissediyor olabilirsin. Belki ne kadar çekici olduklarını söyleyerek birini neşelendirebilirsin. Gerçekten kastetmek istemediğin şeyleri söyleme ve onların duygularını incitme! Ancak, olumlu niteliklerine dikkat çekerek günlerini güzelleştirebilirsin. İnsanlara depresyon ve kafa karışıklıklarından kurtulmada yardımcı olabilirsin. Öyleyse koruyucu melek rolünü oyna!Bugün işi gücü bir yana bırakıp biraz kendinize zaman ayırma derdine düşebilirsiniz. Daha önce yapmadığınız bir şey denemek, 'daha ciddi işler' tarafından kenara itilmiş bir yaratıcılık damarını keşfetmek isteyebilirsiniz. Harika! Niye buna karşı koyasınız ki? Varlığından tamamen habersiz olduğunuz bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Biraz daha sabredin, yakında buna ayıracak boş zamanınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kendinizi çevrenizdekilerden farklılaştıracak yeni bir döngü başlıyor. Kendinizi keşfetmenin ve kim olduğunuzla gurur duymanın zamanı geldi. Sizi farklı ve eşsiz kılan özelliklerinizin farkında mısınız? Değilseniz, önümüzdeki birkaç haftada bu konuyla ilgili pek çok şey öğreneceksiniz!

13 Ocak 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aileniz, baba eviniz ve babanızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu alanda yapmanız veya tamamlamanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Öğle sonrasında kontrolünüz dışında durumlara biraz daha dikkat etmelisiniz. Akşam saatleri daha keyifli olabilir.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

?Ben ve çevrem?? diyerek ilişkilerindeki yerini hesaplayacağın bir güne giriyorsun Boğa burcu. Tanımadığın biri sana adres sormak maksadıyla yaklaşsa bile ondan şüphelenebilirsin. Endişe ve gereğinden fazla kaygı ile ilişkilerine yöneldiğin bugün, özellikleçevrene karşı baskıcı bir imaj yaratabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan sevgilinin ilgisi bugün sana, her zamankinden daha az gelebilir. Kararsızlıkların bugün daha ağır basabilir.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihniniz bugün duygusal konularla meşgul olabilir. Yaşadığınız bazı hayal kırıklıklarından dolayı yeni oluşumlara şüphe ile bakabilirsiniz. Bugün daha pozitif ve kaygılardan uzak düşünce biçimleri içinde olmayı tercih edin.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Küçük aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. Evdeki konularla ilgili risk almaya yatkın olabilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli davranmanızda fayda var. Kendi iç sesinize güvenerek hareket etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Gün içinde abartıya kaçmamaya özen gösterin.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş çevrenizde göreceğiniz iyileşme ve gelişme sizi oldukça motive edecek. Sosyal etkinlikler ya da galeri gezmeleri gibi etkinlikler için uygun bir gün.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle sosyal çevrenizden, özellikle de kadınlardan destek alıyorsunuz. Bekarlar için arkadaş çevresinden yeni aşklar gelebilir.

13 Ocak 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size duygusal olarak yük oluşturduğuna inandığınız eşyalarınızdan kurtulma vakti geldi. Bugün çatı katınızda ya da kilerinizde sakladığınız eski eşyalarınızı elemeye başlayabilirsiniz.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. Geçmişte kalmış bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz. Size birtakım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler, dikkat edin. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Ruhunuzdaki yorgunluğu dinlendirmeye çalışın.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir süredir kayıp-kazanç, kendi kazançlarınız ve başkalarının kazançları üzerinden sınavlar veriyorsunuz. Dengeleri yeniden kurmanız biraz daha zaman alabilir. Siz de bu sürede ideallerinizi ve zorlu süreçler sonlandığında neler yapabileceğinizi planlayabilirsiniz. İş yoğunluğunuz artabilir.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa: Venüs'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki günlerde, içinde bulunduğun gruplardan biriyle romantik ilişki yaşayabilir ya da arkadaşlarınla daha yakın olabilirsin.  Akşam üzeri söylemlerin sertleşebilir ve gereksiz huzursuzluklar oluşabilir. Akademik konularda ya da medya alanında alacağın kararları gerçeklik ilkelerine bağlı kalarak uygulayabilirsin.

13 Ocak 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 40' 15" R
Ay
Terazi
08° 37' 08"
Merkür
Boğa
04° 31' 52"
Venüs
Boğa
24° 13' 40"
Mars
Koç
14° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 45"
Satürn
Balık
18° 01' 43"
Uranüs
Boğa
23° 26' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 57"
Lilith
Başak
25° 25' 48"
True Node
Koç
14° 56' 35"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>