Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Alttan Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Duygularınızın ve düşüncelerinizin değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. İstediklerinize ulaşmanız genel olarak çok da zor olmayacaktır.

Mesleğinizle ilgili konuları gözünüzde çok fazla büyütme ihtimaliniz var. Kendinize olan güveninizi ortaya koymakta zorluk yaşamayacaksınız. Çabalarınızın karşılığını tamamen almayı başaracaksınız.

Finansal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Ödemelerinizi zamanında gerçekleştiremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Biraz zorluk yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekten ne istediğinizi bilerek hareket etmelisiniz. Anlık gelişen durumlar size bazı kararlar aldırsa da bunları değerlendirmek için kendinize zaman tanımalısınız. İş görüşmeleri, seyahatler ya da araç alımıyla ilgili resmi süreçleri olan durumları sonrasını planlayarak, öngörerek hayatınıza dahil etmeniz önemli olacaktır.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcu için keyifli ve huzurlu bir gün olabilir. İş hayatında başarılı adımlar atabilir, ilişkilerde uyumlu ve anlayışlı olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve pozitif düşüncelerle günü geçirmek size iyi gelebilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Boğa burcuysan, partnerinle birtakım tartışmalar yaşayabilirsin. Kavgayı uzatmamak için alttan almak isteyebilirsin. Yüzünde çıkan sivilce ve lekelerden rahatsız olmaya başlıyorsun. Dermatoloğa giderek tedavi olmak isteyebilirsin. Bir süre makyaj yapmaya ara vermen gerekebilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışık olmadığınız bir hızda gelişen olaylara karşı hazırlıklı olun. Gizli işler, manipülasyonlar ve belirsizlikler sona eriyor. Bir şeylerin kökünden değiştiğini görmek sizi cesaretlendirecektir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gündeminiz yoğun olabilir. Etrafınızdaki insanlarla uyum içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun zamanlar var. Akşam saatlerinde gerginlikler olabilir. Sakin kalmanızda fayda var.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kariyer bağlamında atacağınız adımların hızlı sonuç vereceği bir gündesiniz ancak aşk ilişkileri hususunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içgüdülerine güvenmen gerekecek. Algılarının açık olacağı bu günde hislerin, gördüklerinden daha çok anlam taşıyabilir. Etrafında olan biteni gözlemlemek ve kararlar almak için iyi bir gündesin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sizi zihnini meşgul edecek aktivitelere çekiyor. Şimdi biraz huzursuzluk muhtemel olsa da olaylara dengeli bir perspektiften bakmak doğal olarak güveninizi artırır. Ayrıca, bir şeye odaklandığınızda kendinizi çok tutkulu bulabilirsiniz! Payınıza düşeni yapmak iyi hissettirir ve sosyal yaşamınızı istikrara kavuşturmaya veya çözülmemiş sorunları ele almaya odaklanmak iyi şeylere yol açabilir. Kendi sesinizi bulursunuz ve insanlar da sizi daha dikkatli dinler. Fikirlerinizi ve arkadaşlarınıza olan takdirinizi ifade etmek artık başarılı ve onaylayıcı olabilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesiniz bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Sabırlı davranışlarınızla engeller kalkacak.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz ve ani kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin verdiği mutluluğu ve huzuru hiçbir şey vermiyor. Yaşadığınız bu büyük aşkta sezgilerinize güvenin. Doğru yolu içgüdülerinizin rehberliği sayesinde bulacaksınız. Bugün beraber çalıştığınız kimselerle olan ilişkileriniz biraz kritik olabilir. Beklenmedik anlarda olumsuz davranışlarda bulunarak çevrenin keyfini kaçırmanız söz konusu. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak. Sağlığınızı çok ihmal ediyorsunuz.

15 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 56' 30" R
Ay
Başak
05° 06' 27"
Merkür
Boğa
00° 46' 17"
Venüs
Boğa
20° 44' 35"
Mars
Koç
12° 01' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 38"
Satürn
Balık
17° 50' 21"
Uranüs
Boğa
23° 16' 28"
Neptün
Balık
29° 20' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 24"
Lilith
Başak
25° 06' 58"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>