Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ani Kararlar Almamalısın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Etrafınızdaki insanları anlamak için bugün biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda ilgi istiyorsanız, sevgiye ve romantizme karşı daha ateşli ve tutkulu bir tavır takının. Hedefinizi yüksek tutmaktan çekinmeyin. Yan gelip yatmak sizi hiçbir yere götürmez. İlk adımı siz atın; cesur olun ve risk alın.

Bugün, tam olarak anlamadığınız ve sizi üzen bazı şeyler olabilir. Bir şekilde, sorumluluklarınız ağır olabilir, bu da bir sonraki adımı atma konusunu normalden daha zor kılıyor. Enerjinizi sabitleyin ve durağan bir şeye yeniden odaklayın. Yeni bir sayfa açın. Duvarları inşa etmeden evin çatısını yapamayacağınızı unutmayın. Aceleci davranmayın. Temel hususlara dikkat edin.

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Seçtiğin kelimeler her zamankinden fazla dikkat etmelisin. Tutkulu ve ateşli olduğun günlerden birindesin. Fikirlerini açıkladığın süre boyunca olumlu ve yapıcı bir dil kullanmalısın. Keskin eleştirilerden kaçınmalısın. Yapıcı ve destekleyici olduğun takdirde büyük bir huzur hissiyle çevreleneceksin. Romantik ilişkilerin konusunda aklına takılan bir şey varsa buna ekstra özen göster. Kendini ifade etmenin sevgi dolu bir yolunu bul.Bugün bir başkası hakkında konuşurken yanınızda olup söylediklerinizi duysa kırılmayacağından emin olduğunuz şeyler söylemeye dikkat edin. Dedikodu, kontrolden çıkabilir fakat bu, duruma dahil olmanızı gerektirmez. Söylediklerinizin, çevrenizdekiler üzerinde güçlü bir etkisi olduğunu ve sandığınızdan daha fazla kişinin kulağına gidebileceğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler, bilim, teknoloji, okült, astroloji ya da sosyal bilimler gibi ilginç alanlarda faaliyet gösteren ilginç insanlarla sizi buluşturabilir. Bu insanlara hayran olmanız olası, onlar da size hayran olacak! Öte yandan, akşam kendinize, hayatınızdaki erkeğe özel biraz zaman ayırın. Tüm bu entelektüel sohbetin ardından yalnızca size özel sarf edilmiş basit tatlı sözler duymak isteyebilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün başarı odaklı olabilir, başarı fırsatları yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular, sorumluluklar öne çıkabilir. Eğitim hayatında ve aşk ilişkilerinde ilerleme sağlama, yeni gündemler.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gündeminde sakarlıklar ve ufak kazalar olabilir. Ağır spor yapmaktan, yük taşımaktan uzak durmanı öneririm. Trafikte çok vakit geçiren bir Boğa burcuysan özellikle bugün daha dikkatli olmalısın. Sevdiklerine karşı daha nazik davranman gerektiğini fark ederken onları ihmal ettiğini de daha iyi anlayacaksın. 13.40 ay boşlukta, ani kararlar almaktan kaçın

17 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız tarafından organizasyona davetli olabilirsiniz. Katılmak istemiyor olabilirsiniz fakat arkadaşlarınızı kıramıyorsunuz. Görüşmede sizin bilmediğiniz yeni duyumları alabilirsiniz. Ani bir karar alıp arkadaşlığınızı bitirmemeye çalışın. Zamana bırakın o size doğru yolu gösterecektir. Kendinizi oldukça duygusal ve yalnız hissediyor olabilirsiniz. Unutmayın kaliteli bir yalnızlık, kalitesiz bir kalabalıktan iyidir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işleri tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Risk almak daha kolaylaşabilir. Zevk aldığınız konular da harcamalar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili fikirler geliştireceğiniz zamanlar var. Bu konuda ilerlemek için, güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda gün içinde yorucu koşullar oluşabilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Azimle gerçekleştirdiğiniz başarılarınızın başkalarınca taklit edildiğini görmek ya da yolunuza konulan bir takım setler sizi oldukça rahatsız ve tedirgin edebilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

17 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir şeyler yapamıyor olmak sizi üzüyor ama bu sizin suçunuz değil. Gerçekten önemsemeniz gereken şey, kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızdır.

17 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile romantik ve keyifli bir döneme giriyorsunuz.Önümüzdeki günlerde yeni flörtler gündeme gelebilir. Hobilerinize vakit ayırabilir, yeni hobiler edinmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınız artabilir, çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız önümüzdeki günler destekleyici olacaktır.

17 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner arayışındasınız, fakat umudunuzu kaybetmeye başladınız. İş yerinizdeki her şeyi bir kenara bırakın ve çalışmanıza odaklanın. Kendinizi yeniden keşfettiğiniz bir dönemdesiniz ve çok duygusalsınız.

17 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişeleriniz var. Kuruntularınızı yansıtmaktan kaçının. Gelişmeleri beklemelisiniz. Yeni tanıştığınız kişilere karşı tedbirli davranmalı, hemen samimi olup sırlarınızı anlatmayın. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Yeni ve reddetmesi güçtekliflerine hazır olun. Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir. Bunu yenip, alacağınız teklifleri mutlaka değerlendirmelisiniz. Maddi konulardaki problemlerinizi çözebilmeniz için bugün uygun fırsatlar var

17 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>