Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Uzlaşmacısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 20%
Sağlık 30%

Bugün arkadaşlarınızla zaman geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Sosyalleşmek için iyi bir zaman. Sizi bir süredir görmeyen birini aramaktan çekinmeyin. Birbirinize bir şeyler anlatıp paylaşırken eğlenebilirsiniz. Son zamanlarda çok çalıştığınız için, biraz partilemeyi siz de hak ediyorsunuz! Son zamanlardaki endişelerinizden kurtulun ve kendinizi rahatlatın. Sevdiklerinizle birlikte olmanın sizi rahatlatmasına ve beslemesine izin verin.

Bazı zor zamanlardan geçen bir arkadaşınız bugün tavsiyelerinizi almak isteyebilir. Arkadaşlarınız ya da belli bir proje üzerinde beraber çalıştığınız meslektaşlarınız arasında bugün sinirler gergin olabilir. Sinir bozucu gecikmeler herkesin etkisiz kalmasına neden olabilir. Belki mola vermek ve daha sonra herkes daha konsantre hissettiğinde projeye geri dönmek en iyisi olacaktır. Gelişmelere ve bu olaylara dahil olan kişiler için üzülmek işlerin tamamlanmasını ara vermek kadar olmasa da geciktirir.

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Partiyi erken saatlerde başlat! Kendini görevden göreve, plandan plana koştururken bulabilirsin, bu gayet güzel - aynı anda birçok şey yapabilme konusunda beceriklisindir. Gün ilerledikçe, yavaş yavaş modunu etkilemeye başlayacak bir kısıtlayıcı his havaya hakim olacak ve günün erken saatlerine oranla düşüncelerini anlamlandırmakta zorlanacaksın.Bugün sosyal ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla bir araya gelmek söz konusu olursa ya da bir partiye davet edilirseniz, mutlaka gitmelisiniz. Arkadaşlarınızın ya da ailenizin eşliğinde huzurlu bir şekilde keyifleceksiniz. Evinizde öyle tek başınıza oturmayın! Hali hazırda uğraştığınız bir takım stresli işler olsa bile, onların uzaklaşmasına izin verin. biraz eğlenceyi hakediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklediğiniz bir telefon görüşmesi ya da bir ziyaretçi için bir süreliğine evde kalmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle hiçbir şeyin olması gibi olmadığı için bu durum sizi biraz çılgına çevirebilir. Beklerken kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulmaya çalışın. Kitap okuyun, egzersiz yapın, eve çeki düzen verin ve heyecanlı bir film izleyin. Bunlar hem zaman geçmesine yardımcı olacak hem de durmadan kapıya ya da telefona bakmanızı engelleyecek.

11 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar finansal konularda planlarınız daha hızlı değişebilir. Öğleden sonra kendi istek ve ihtiyaçlarınıza odaklanacaksınız. Bazı duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Kadınlar ve kardeşlerle ilişkiler öne çıkabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeninin geriye doğru hareketi, savunmacı yanını körüklüyor. Yüzeysel davranmak isteyecek ve gereksiz gördüğün tartışmalardan kaçınacaksın. Arkadaşlarınla görüşmek keyfini yerine getirebilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan onlara özlemini daha yoğun hissedebilir, ani bir kararla hafta sonu yanlarına gitmek üzere bilet alabilirsin.

11 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş alacak konuları ile güne hareketli başlıyorsunuz. Hak ettiğiniz ve ödemesi gerçekleşmeyen alacaklarınıza karşılık hukuki yolları denemek isteyebilirsiniz. Öfkelisiniz ve bu da sizi iyice baskı altına alıyor olabilir. Hislerinizi sevdiklerinizle paylaşırsanız, sizin yanınızda olacaklardır. Derin düşünceler içerisinde kaybolmak yerine bazen çözümü yüzeyde aramak sizi daha çabuk sonuca götürebilir. Farklı bakış açılarını denemelisiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimin yoğun olduğu zamanlar yaşayabilirsiniz. Gün içinde eğitim konularıyla ilgili işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İç uyumunuzu korumak size fayda sağlayacaktır.

11 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda başarılı bir gün geçirebilirsiniz. İş konusunda çok fazla hevesiniz olmamakla beraber disiplininizi bir kez daha ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerindeve para konularına daha fazla odaklanabilir, elinizdeki işleri toparlamaya odaklanabilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi daha rahat şartlar altında bulabilir, düşüncelerinizi toparlayabilir, yakın çevrenizde olup bitenlere yeniden odaklanabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile bireylerinizden biriyle aranızda çatışma oluşabilir. Sizin yerinize kararlar almak istemeleri sizi sinirlendiriyor. Büyük bir kavganın eşiğindesiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde İkizler burcunda seyahat edecek olan Ay, finansal konuları gündeme taşıyor.Öğlen saatleri itibariyle iletişim meselesi önem kazanıyor. Yakın çevrenizle ilişkileriniz bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı duygusal ilişkilerinizde belirsizliklere işaret ediyor.

11 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu, hepimiz için kafa karıştırıcı bir dönem. Sizin de bunu fark ettiğinize şüphe yok. Bu gibi durumlarda bazı insanlar normalde olduklarında daha hırçın olabilirler çünkü büyük değişimlere direnirler. Geçmişten gelen geleneklere bağlı kalmak isterler.#burç adı# burcu hassiyetiniz sizi geçmişe karşı son derece hassas kılıyor fakat mevcut koşullar, inançlarınızdan vazgeçmenizi sağlayabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gün boyunca birçok sorunla aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Sevgilinizi dinlemek sizi olgunlaştıracak, ilişkinizi de vazgeçilmez kılacaktır. İş yaşamınızdaki sıkıntılarınızın rutin bir hale geldiğini düşünerek harekete geçmekten kaçıyorsunuz. Akıllı ve sağduyulu davranışlarınız sayesinde günü kazançlı bitirmeniz mümkün. Para durumunuz her zamanki gibi, ama siz yine de boş yere endişeleniyorsunuz.

11 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>