Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hiddetini Dizginlemelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 60%

İnsanlardan çok fazla ilgi göreceksiniz. Karizmanız tıpkı bir film yıldızı gibi, bugün tüm gözleri üzerine çekecek. Sevgiliniz belki de bazı kıskançlıklardan dolayı aniden sizinle daha fazla ilgilenmeye başlayabilir. Birileri sizinle flört etmeye çalışıyor ve bu da onun endişelenmesine sebep olabilir. Arkadaşlarınız bile size daha fazla saygı ve hayranlık gösteriyor olacak, tadını çıkarın!

Bugünün öncelikli endişesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlamak için çok miktarda enerjiyi bu projeye kanalize etmek olabilir. Bu başarıdan kaynaklanan memnuniyet çok büyük olabilir; bir noktada kendinizi bir sandalyede çökmüş olarak bulabilir, başarınızdan başka bir şey düşünemez hale gelebilirsiniz. Sırtınızı sıvazlamaktan korkmayın; kazandınız. Bu akşamı kutlama yaparak geçirin!

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Kişisel ilişkilerin üzerine; bunların nasıl daha ileri götürülebileceğine kafa yorabilirsin. Modun da fazlasıyla değişken olabilir. Bir dakikalığına her şeyi anladığını ve ne yapman gerektiğini bilip; sonraki dakikada konuya dair bakış açını değiştirebilirsin. Bugün kendin ve başkaları için biraz sabır göstermen gerek çünkü küçük çaptaki duygu değişimleri yanlış anlaşılmalara ve kırıcı sözlere davetiye çıkarabilir. Değişim peşinde koşmak için ise daha huzurlu bir gün seç.İlişkileriniz ağır aksak ilerliyor gibi hissetmenize rağmen aslında hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Bu histen kaçmaya çalışmayın. Yüksek ihtimalle yaz siz ya da partneriniz, bilerek ya da bilmeyerek daha yakın olmak istediğiniz için böyle hissediyorsunuz. Hassasiyetiniz artmış durumda, bu yüzden düşüncelerinize değil hislerinize yol açın. Konuşmaktan çok dinlemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabır ve tahammülü korumalı, öfke ve acelecilikle hareket etmemelisiniz. Uzun vadeli düşünerek yol almak daha sağlıklı sonuçlara götürecektir. Estetik konular, dış görüntünüz gündeminizde olabilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklından geçenleri ilk anda söylemeyen bir yapın olmasına rağmen, hava burcuna geçen Merkür dilinin kemiğini unutturacak. Asilik ve dik başlılık, karakterinde ete kemiğe bürünebilir. Sevdiklerinle arana duvar örmek istemiyorsan diline dikkat etmelisin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Boğa burcuysan, bugün her detay sana onu hatırlatacak.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Komşularla küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Olayları büyütmeden tatlıya bağlamaya çalışmalısınız. Ne demişler ev alma komşu al. Sorunlar çıksa da üstesinden gelmelisiniz. Ego ve gurur yapmamalısınız. Partnerinizle iletişiminize gereken önemi verirseniz kendinizi yalnız hissetmemiş olursunuz. Maddi kaynaklarınızla problem yaşamamanız için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Sabah saatleri daha dengeli olsa da öğle sonrasında farklı durumlara uyum sağlamak gerekebilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizle birlikte olmak size bir hayli mutluluk veriyor. Akşam saatlerinde partnerinizden alacağınız bir haber mutluluğunuzu ikiye katlayacak

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte günlük yaşamınızda, çalışma ortamınızda iletişime, görüşmelere daha açık olabilirsiniz. Sağlık ve şifa konularına merak salabilir ve bu konularla ilgili kişilerle iletişimde olabilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlardan neden şüphe ediyorsunuz ki? Size yardımcı olacaklarını söylüyorlarsa mutlaka olacaklardır. Desteğe ihtiyaç duyduğunuz anda bunun karşılığını alacağınızdan emin olmalısınız ki kendinize fazla yüklenmeyesiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati psikolojinize ve iç dünyanıza dikkat çekiyor.Ruhsal çalışmalar yapabilir, yoga, meditasyon veya ibadet yoluyla kendinizi rahatlatmayı deneyebilirsiniz. İletişim gezegeni Merkür'ün Terazi burcuna girişi ile birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Önümüzdeki günleri ekip çalışması gerektiren işleriniz için değerlendirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, partneriniz ile bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza, yeteneklerinizi ve yapabileceklerinizi göstermenin zamanı geldi. Kararsız olmaktan vazgeçin ve isteklerinizi kolayca dile getirin.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızda sorunlar var. Duygusal arayışlar içindesiniz. Sevdiğiniz kişiye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Onunla konuşarak sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. İş yerinde bir çekişmenin içindesiniz. Sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş yavaş istediğiniz şekle sokmaya başladınız. Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler var. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor.

5 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 45' 39" R
Ay
Başak
02° 52' 38"
Merkür
Boğa
00° 32' 04"
Venüs
Boğa
20° 30' 45"
Mars
Koç
11° 52' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 59"
Satürn
Balık
17° 49' 34"
Uranüs
Boğa
23° 15' 49"
Neptün
Balık
29° 20' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 50"
Lilith
Başak
25° 05' 43"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>