Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Harcamalara Dikkat Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 50%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Bugün, astrolojik açıdan son derece berrak ve önemli bir gün. Sizin için bugün öncü ruhunuzu onaylama günü olabilir. Yeninin ve tuhaflığın şampiyonu olun. Altın bir şansın kapıda olabileceği bir fırsat penceresi açılıyor. Çatışan güçler aslında birlikte iyi çalışabiliyor gibi görünebilir. Yeni bilgi ve haberlerin eski geleneklerle birlikte dengelendiğini unutmayın. Anahtar bu iki ilkenin bütünleşmesidir.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Belli başlı proje ve görevler sana tamamlanması zor olarak görünüyorsa, günün enerjisinden faydalanmayı deneyebilirsin. Bu enerji, ihtiyacın olan bütün gayreti ve isteği sana sunuyor olacak. Ayrıca insanlarla bir araya gelip önemli meseleleri konuşmak için de güzel bir gün. İletişim vebirliği yeteneklerin artacak ve kararlar daha hızlı verilebilecek. Harika ve üretken bir gün geçirebilirsin!An itibariyla klonlanmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen o kadar yoğunsunuz ki gece uyumaya bile yeterince vakit ayıramıyorsunuz. Şu anda programınızı aktivitelerle ve sorumluluklarla fazla doldurmamanızda fayda var. Biraz dinlenmek için zaman ayırın. Kendinizi o kadar çok zorlarsanız, piliniz bitebilir. Buna meydan vermemek için kendinize daha nazik yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkileriniz ağır aksak ilerliyor gibi hissetmenize rağmen aslında hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Bu histen kaçmaya çalışmayın. Yüksek ihtimalle yaz siz ya da partneriniz, bilerek ya da bilmeyerek daha yakın olmak istediğiniz için böyle hissediyorsunuz. Hassasiyetiniz artmış durumda, bu yüzden düşüncelerinize değil hislerinize yol açın. Konuşmaktan çok dinlemeniz gereken bir gün.

6 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.43'e kadar Ay boşlukta. Bu saate kadar uyku düzensizlikleri, etkileyici rüyalar gündeminizde olabilir. Enerjiniz daha dağınık olabilir. Bu saatten itibaren ise kendinizi göstermek isteyecek, ilişkilere odaklanacaksınız. Sevdiklerinizle bir araya gelebilir, ilgi ve beğeniyi üzerinize çekebilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkın ve sevginin gezegeni Venüs, ateş burcundayken, yalnız bir Boğa burcuysan, hiç ummadığın anda yeni birileriyle tanışabilir yeni başlangıçlar yaşayabilirsin. Hesap kitap kontrolünüzü biraz kaybetmişsin, harcamalarına dikkat et. Ay burcunda hareket ediyor.

6 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuza iyi gelecek bilgi düzeyi yüksek yeni eğitim programları araştırma isteği ile güne merhaba diyebilirsiniz. Evde ailenizle vakit geçirmek isteyebileceğiniz bir gün, dinlenerek kendinize zaman ayırıp enerjinizi yükseltebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda sohbet etmek sizi oldukça iyi hissettirebilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken kendinize güveniniz yüksek. Ancak ilişkilerinizde tek taraflı düşünmemeye bakmalısınız.

6 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdekonusunda bukadar panik yapmanız anlamsız. Kendinizden çok fazla ödün veriyorsunuz. Heyecanınız uzaklarda olan dostlarınızla kavuşmanız.

6 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir hedefe ulaştığınızda başarınızı taktir etmek için kendinize biraz zaman vermelisiniz. Yavaşlamalı ve elde ettikleriniz için şükretmelisiniz. Bulunduğunuz noktaya gelmek için ne gibi mücadeleler verdiğinizi unutmamalısınız.

6 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor.Bugün hayatın tadını çıkarmak istersiniz, yemeye içmeye düşkünlüğünüz artabilir. Venüs'ün Aslan burcuna girişi ile evinize ve ailenize düşkünlüğünüz artıyor. Evinizi güzelleştirebilir, dekorasyon ve tadilat işleri için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

6 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ev aile yaşamınızda daha keyifli ve bereketli günler başlıyor. Ailenizden göreceğiniz destekle kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her dediğinizin ve istediğinizin sevdiğiniz kişi tarafından yerine getiriliyor olması dikkate değer bir durum. Ancak yaşamın biraz da aldığın kadarını vermeyi de bilmek olduğunu da belirtmekte fayda var. O kadar da hayırsız olmadığınız göstermenin zamanı da geldi. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmeniz sizin performansınızın da yükselmesinde çok etkili olacak. Bunun için çaba harcamalısınız. Dostluk adına gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir

6 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 35' 13" R
Ay
Başak
00° 43' 30"
Merkür
Boğa
00° 18' 27"
Venüs
Boğa
20° 17' 25"
Mars
Koç
11° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 26"
Satürn
Balık
17° 48' 49"
Uranüs
Boğa
23° 15' 11"
Neptün
Balık
29° 20' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 17"
Lilith
Başak
25° 04' 31"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>