Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2020, Salı

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 50%

Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Sosyalleşme ihtiyacınız her zamankinden daha güçlü olacak. Günü yalnız geçirmeyin. Dışarı çıkın ve yeni insanlarla tanışın. İlginç insanların toplandığı sosyal bir ortama girin. Kendinizi tanıtmaktan ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alacaksınız. Bir partiye gidin ya da müzikal bir konsere katılın. İnsanlarla kaynaşın ve Boğa cazibesinden yararlanın! Romantik anlamda da birinin ilgisini çekebilirsiniz.

Bugün ilgi odağını paylaşmalısınız. Son zamanlarda başarılı olmak için çok isteklisiniz ve tanımak için zorluyorsunuz. Fakat bugün etrafınızda övgüyü hak eden başkaları olabilir. Spot ışıklarını çalmamaya çalışın! Uzun saatler çalışan başkalarına da biraz cesaret verin. Veya patronunuza meslektaşlarınızın ne kadar katkıda bulunduğunu söyleyin. Biraz mütevazı olmak ve başkalarının başarınızda bir rol oynadığını fark etmek iyidir.

Etrafınızdakilere yeni bir yakınlık duygusu hissetmenizle bugün özellikle mutlu olabilirsiniz. İş ve maddi hayatınız gayet yolunda gidiyor ve geleceğiniz parlak gözüküyor. Gelecekte denemek isteyeceğiniz projelere yönelebilirsiniz, bu da hevesinizi arttırabilir. Fikirler daha da hızlı ve daha fazla sıklıkla gelecek gibi görünüyor. Gününüz güzel olsun.

Müşkülpesent bir modda olabilirsin. Hayatındaki şeyleri mükemmel olacak biçimde ayarlamak istiyorsun. Temizlik yapmak, evini sterilize etmek isteyebilirsin. Tam bal dök yala kıvamında hem de! Ya da oturup bütçe planlaması yapmak, harcadığın her bir kuruşun hesabını tutmak isteyebilirsin. Detay odaklı görevler ve planlar sana haz veriyor olacak.Duygusal olarak bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz insanların ihanetine uğramış olmanız muhtemel. Birdenbire kafalarını farklı bir yöne çevirdikleri için yapayalnız kaldınız. Boşverin şimdi kaç kişinin sizi desteklediğini; siz zaten ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz muhteşem bir manevi güç rezervine sahipsiniz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her yönden önünüz kesilmiş ve hiç çıkış yolu yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki bir karışıklıktan sorumlu hissetmenize neden olan birtakım güçlü etkenler mevcut. Unutmayın ki söz konusu ortaklık olduğunda zıtlaşmak da uzlaşmak da her iki tarafın elindedir. Her şey için kendinizi suçlamayın.

8 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamı veya karşınızdakileri sorgulayabilir, güvende olma isteği, güven duyma isteği duyabilirsiniz. Konfor alanınızı korumak için hareket edebileceğiniz gibi, konfor alanı yaratmak adına çabalayabilirsiniz. Sabit fikirlilikten kaçınmalı, kendi bildiğinizi okumak yerine yeni fikirlere, yeni bilgilere açık olmalısınız.

8 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde her zaman güven ön planda, bunun kırıldığını hissettiğinde orda durmaktan rahatsızlık duyuyorsun. Kendin gibi hissetmediğin ortamlardan uzaklaşacaksın. Çevrendekilerin gündeminin maddi varlık ağırlıklı olması keyfini kaçırabilir. Özellikle ailende para isteyen kişilere karşı tepkilerini sertçe ortaya koyacaksın.

8 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi hatalarınızla yüzleşmek isterken bulabilirsiniz. Sabit düşünceleriniz kendinize haksızlık etmenize sebep olabilir. Duygusal beslenme ihtiyacınız kelimelerinizin sert çıkmasına sebep olabilir. Siz kendinizi ifade etmezseniz sevdikleriniz sorunlarınızı bilemeyebilir. İletişimi artırmalısınız. Kariyer hedeflerinize doğru gittikçe yaklaşıyorsunuz. Sizi kıskanan birçok meslektaşınız olacaktır, ödün vermeden ilerlemeyi sürdürmelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yüksek enerjinizi kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara yönlendirebilirsiniz. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Başkalarından destek alacağınız imkânlar da var. Bedensel konulara özen göstermelisiniz. İşlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çok fazla cesur davranmamalı, tekinsiz gördüğünüz noktalarda sezgilerinizi dinlemelisiniz. Hemen herkese güvenmemelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün utangaç olduğunu bildiğiniz bir arkadaşınızla hoşlandığı kişinin sohbet etmesine ortam hazırlayacaksınız. Mükemmel bir ilişkinin temelini atıyorsunuz!

8 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Kişisel meselelerinizin ön planda olacağı bir gün olacaktır. Bakım işleriniz için bugünü değerlendirebilir, kendinizi şımartabilirsiniz. 15:46 itibariyle Ay boşlukta seyahat etmeye başlayacak, önemli plan ve projeleriniz için sabah saatlerini değerlendirmeniz daha uygun olacaktır.

8 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

8 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gezegenler sizinle oyun oynuyor! Gerçekten de bazı durum değişiklikleri duranlığınızı bozabilir. Muhtemelen bugün bir kaç aksilik yaşayacaksınız ama çok yakında kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız! Bu arada hayatın gerçekliklerini göz ardı etmemeye çalışın. Genellikle olduğu gibi duygularınızın hareketlerinizi kontrol altına almasına izin vermeyin!

8 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. İş ortamının güzel olması veriminiz açısından önemlidir, bu konuda siz de üstünüze düşeni yapmalısınız. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket edin. İstediklerinizi elde etmek için emek vermeli ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir.

8 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 35" R
Ay
Balık
20° 58' 51"
Merkür
Koç
18° 55' 56"
Venüs
Boğa
05° 52' 05"
Mars
Koç
02° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 53"
Satürn
Balık
16° 54' 55"
Uranüs
Boğa
22° 34' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 47"
Lilith
Başak
23° 46' 34"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>