Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dengen Bozuluyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 70%

Bugün bir grup yabancıyla vakit geçirebilirsiniz. Birçok yeni insanla tanışacağınız bir partiye katılabilirsiniz ve bunların bazıları gelecekteki ticari ortaklarınız olabilir. İnsanları etkilemek için bu Boğa cazibesini kullanmaktan zevk alacaksınız. Güleryüzlü ve zeki kişiliğinizi göstermekten çekinmeyin! İnsanları arkadaşçıl tavrınızla etkileyebilirsiniz.

Bugün saçma sapan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Sosyalleşmek istemeyeceksiniz, çünkü ciddi konular hakkında düşüneceksiniz. Belki de işiniz hakkında endişelenebilirsiniz. Stresli hissediyorsanız, bir değişiklik yapmayı düşünmenin zamanı olabilir. Birçok farklı kariyerde başarılı olma yeteneğiniz var. Kullanabileceğiniz birçok seçenek olduğunda, kendinizi yalnızca bir alanla sınırlamayın!

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Evinle ilgili fiziksel değişimlere gidebilirsin. Tamir işleri yapmak için uygun bir gün. Tamir çantanı çıkar ve hasarlıları onar. Mobilyalarının kırık çıkığı varsa onları düzelt, yapışması gerekenleri yapıştır. Ya da ahşap yüzeyleri ovala ve parlat! Bugün mükemmellik tutkunu dışa vurmak seni keyiflendirecek!Bugün her yönden önünüz kesilmiş ve hiç çıkış yolu yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki bir karışıklıktan sorumlu hissetmenize neden olan birtakım güçlü etkenler mevcut. Unutmayın ki söz konusu ortaklık olduğunda zıtlaşmak da uzlaşmak da her iki tarafın elindedir. Her şey için kendinizi suçlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla klonlanmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen o kadar yoğunsunuz ki gece uyumaya bile yeterince vakit ayıramıyorsunuz. Şu anda programınızı aktivitelerle ve sorumluluklarla fazla doldurmamanızda fayda var. Biraz dinlenmek için zaman ayırın. Kendinizi o kadar çok zorlarsanız, piliniz bitebilir. Buna meydan vermemek için kendinize daha nazik yaklaşmalısınız.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı ve hareketli bir gün geçirebilir, güne erken saatlerde başlayarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yetenek ve başarılarınıza odaklanarak özgüveni korumalısınız. Aşk hayatında sevindirici gelişmeler olabilir, duygularınız daha hızlı değişebilir. Takıntı ve takılı kalma durumlarına dikkat etmeli.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık konularındaki dikkatsizliğin başına çorap örebilir. Çocuğu olan bir Boğa burcuysan okulla ilgili garip konular kulağına çalınabilir. Evden çalışanarkadaşlarının aldıkları kararlara hazırlıklı ol. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle arandaki problemleri çözmek adına önemli adımlar atabilirsin.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girdiğiniz bir ortamda yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu tanışmada yakın arkadaşlarınızın rolü olabilir. Şans vermek size kendinizi iyi hissettirebilir.İlişkilerle ilgili yaklaşımlarınızda iletişim şeklinizi değiştirmeniz gerekebilir. Bunu yaşadığınız bir olay üzerine daha iyi anlayacaksınız.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının katılması sizi daha fazla motive edebilir. İşlerinizde kendi fikirlerinizi savunmak için çaba gösterebilirsiniz. Değişimler yaşanabilir.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikleve mesleki konularda başarılı olabilir, bereketinizin arttığını görebilirsiniz. Aşırı sosyal ve yoğun ortamlardan kaçınmak size iyi gelecektir.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken her şeyden çok kendinize odaklısınız. Her zamankinin aksine biraz daha kişisel, sübjektif davranabilirsiniz. Lider, yönetici, baskın yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz birine sürpriz yapmak istiyorsanız ancak çok yoğunsanız hatırlatma kurmayı deneyebilirsiniz. Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak lazım değil mi?

7 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Maddi ve manevi olarak güvende olmak isteyeceğiniz bir gün olacaktır. Ay'ın Uranüs ile kavuşumu özgürlük ihtiyacınızı artıracaktır. Ani kararlar alabilirsiniz, sürpriz gelişmelere açık bir gün.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz zorlu engelleri aşarak, bugünlere kadar geldi. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte güzel bir akşam yemeğine çıkın. Duygularınızı kontrol altına almaya çalışın ve etrafınızdaki insanlara söyledikleriniz konusunda dikkatli olun.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinize yönelik beklentileri o kadar anlaşılmaz şeyler değil. Ona daha zaman ayırabilir ve beraberliğinizde daha verici davranışlar içine girip çelişkileri yok edebilirsiniz. İşinizde çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Tamamlanması gereken işler biraz huzursuzluk yaratsa da başarıya yakınsınız. Karşınıza çıkacak fırsatları görmeye ve iyi değerlendirmeye çalışın. Düşündüğünüz şeyleri uygulamak için vakit kaybetmeyin. Bugünlerde harcama konusunda ipin ucunu biraz kaçırdınız!

7 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 04' 41" R
Ay
Aslan
24° 24' 16" R
Merkür
Koç
29° 39' 09"
Venüs
Boğa
19° 38' 27"
Mars
Koç
11° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 57"
Satürn
Balık
17° 46' 37"
Uranüs
Boğa
23° 13' 21"
Neptün
Balık
29° 19' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
21° 28' 39"
Lilith
Başak
25° 01' 00"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>