Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Uykuların Kaçıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Hedeflerinize doğru bir ilerleme kaydetmediğinizi düşünüyorsanız, hedefenizi gözder geçimenin tam vakti. Aşk hayatınızda yüzünden hayal kırıklığına mı uğradınız? Son zamanlarda bu konuda çok fazla enerji harcamış olabilirsiniz ama bir faydasını göremediniz. Gelecekle ilgili ciddi kararlar vermeden önce birkaç gün bekleyin.

Bugün dikkatli olun ve odaklanmaya çalışın. Küçük ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Kişisel bir proje üzerinde çalışıyorsanız veya çek defterinizi düzenliyorsanız, doğru bilgileri kullandığınızdan emin olun ve hesabınızı iki kez kontrol edin. Daha büyük sorunlar yaratabilecek bazı küçük hatalar keşfedebilirsiniz. Acele etmeyin. Yaptığınız her şeyde doğruluk sağlarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Bir kaygı hissi seni çeşitli önlemler almaya itebilir. İnsanlar seni şüphecilik, güvensizlik ve gerginlikle suçlasa bile her zaman başkasının görüşündense; iç güdülerine göre hareket etmen en iyisi olacaktır. Seni gelişim ve fırsatlardan alıkoymadığı sürece önlem almak iyidir. Eğer gerekli görürsen yapman gerekeni yap ve senin için doğru olduğuna inandığın zaman ilerle.Son zamanlarda ruhsal bir doyum ihtiyacıyla kendiniz huzursuz hissediyorsanız yeni bir düşünce sistemi arayışına girebilir hatta yeni bir sistemi benimseyebilirsiniz. Belki de astrolojiye merak salarsınız. Ya da meditasyon, yaratıcı görüntüleme, veya tarot gibi uygulamalara ilgi duyabilirsiniz. Bunlar hakkında bir şeyler okuyun ve günlük hayatınıza nasıl dahil edeceğinizi öğrenin. Merak tavşanının peşinden başka dünyalara açılan tavşan deliğine atlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz insanların ihanetine uğramış olmanız muhtemel. Birdenbire kafalarını farklı bir yöne çevirdikleri için yapayalnız kaldınız. Boşverin şimdi kaç kişinin sizi desteklediğini; siz zaten ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz muhteşem bir manevi güç rezervine sahipsiniz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artıyor. Maddi dengeniz, birikimleriniz gün içinde daha önemli olabilir. Kıtlık bilinciyle hareket etmemelisiniz. Her konuda daha detaycı düşünebilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini, acaba ne yenilikler yapsam diye düşünürken bulabilirsin. Büyük bir ailen varsa, uykusuz kaldığın gecelerde ailevi sorunların netlik kazanıyor. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan kıskançlık krizlerin bugün biraz daha artabilir. Partnerine akşamüstü yapacağın sürpriz kafandaki soru işaretlerini gidermeni sağlayabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili bir kararı almak isteyebilirsiniz. Duygusal karışıklığınızı size yakın olan dostlarınızla paylaşırsanız, sağlıklı karar almanızda sizin yanınızda olabilirler. Kariyer hayatınız oldukça güzel ilerliyor olabilir, beklentilerinizi yükselterek yeni projelerinize odaklanmalısınız. Arkadaşlarınızla aktivitelerinize ara vermek istiyor olabilirsiniz. Size iyi gelen dinlenmenize yardımcı olan organizasyonları bırakmamanız duygusal bunalmışlığınıza iyi gelecektir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmak size fayda getirecektir. Sabah saatlerinde ufak tefek şanssızlıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde hareketli zamanlar sizi bekliyor. Zihinsel yoğunluğunuz sizi yorabilir. İşlerinizi akşam saatlerine bırakmamaya çalışın, hata yapma riskiniz çoğalabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınızla asla ağız dalaşı yaşamayın. Sizden özür dileyen kişiler olacak. Kendinizi bir hayli yenilediniz. Başınız oldukça dik geziyor.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Bütçenizi ve maddi durumunuzu gözettiğinizden emin olmalısınız, zira fazlaca hoşunuza giden eşya veya giysiler karşısında duygusal davranabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir başlangıç yapmak için harika bir gün. Bu yeni birya da ilişki olabileceği gibi yeni bir ev, araba ya da büyük bir eşya almakla da yakından ilişkili olabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Gelir gider hesabı yapmak için bugünü değerlendirebilir, kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz. Finansal hayatınızı ilgilendiren konularda karar vermek kolay olmayabilir. Kendi değerinizi sorgulamanıza sebep olacak durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünün gezegen enerjileri yeni başlangıçlara vurgu yapıyor. Bugün yeni insanlarla tanışmak için özellikle ideal bir gün olacak. Önceden yapacağınız sohbeti ve söyleyeceğiniz nükteli şeyleri planlayarak, olmadığınız biri gibi davranmaya çalışmayın. Yalnızca her zamanki içten kişi olun. Bugün tanıştığınız birisi bu neşeli içtenliğinizin çekimine kapılacak.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. Geçmişte kalmış bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz. Size birtakım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler, dikkat edin. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Ruhunuzdaki yorgunluğu dinlendirmeye çalışın.

9 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 37" R
Ay
Balık
21° 59' 27"
Merkür
Koç
18° 58' 39"
Venüs
Boğa
05° 57' 13"
Mars
Koç
02° 49' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 52"
Satürn
Balık
16° 55' 16"
Uranüs
Boğa
22° 34' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 01"
Lilith
Başak
23° 47' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>