Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Korkularına Yenik Düşme Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 30%

Bugün tutkulu ve hevesli olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin ilgisini beklemek zorundaysanız, fazla sabrınız kalmayacak. Sevgilinizle iki ruh eşi olarak iletişim kurup kaliteli zaman geçirmek istiyorsunuzz. Ya da bekarsanız, özel biriyle bir randevunuz olabilir. Programlarınız uyuşmasa da, vazgeçmeyin! Sabırlı olun.

Bugün arkadaşlık yönetimi için iyi bir gün olabilir. Şu andaki çabalarınız bir patronun veya şefin dikkatini çekiyor olabilir. Sık sık etkili insanlarla birlikte olma fırsatı yakalamıyorsunuz, bu yüzden parlama şansını kaçırmayın. Üzerinde çalıştığınız projeler hakkında konuşun ve hevesli olun. Sunacak yaratıcı fikirleriniz olduğunu gösterin. En iyi yüzünüzü öne çıkarın, iyi şeyler olabilir!

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Flörtöz bir haldesin. İltifat etmeye ve almaya açıksın. Yakın çevrende etkilemek istediğin biri olabilir. Şakalar ve iltifatlar yoluyla bu kişinin ilgisini üzerine çekebilirsin. Tüm dikkattini üzerine çekmek adına cesur ve meydan okuyucu olmaktan çekinme . Bu, özel bir şeyler başlangıcı olabilir!Bugün beklediğiniz bir telefon görüşmesi ya da bir ziyaretçi için bir süreliğine evde kalmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle hiçbir şeyin olması gibi olmadığı için bu durum sizi biraz çılgına çevirebilir. Beklerken kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulmaya çalışın. Kitap okuyun, egzersiz yapın, eve çeki düzen verin ve heyecanlı bir film izleyin. Bunlar hem zaman geçmesine yardımcı olacak hem de durmadan kapıya ya da telefona bakmanızı engelleyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda ruhsal bir doyum ihtiyacıyla kendiniz huzursuz hissediyorsanız yeni bir düşünce sistemi arayışına girebilir hatta yeni bir sistemi benimseyebilirsiniz. Belki de astrolojiye merak salarsınız. Ya da meditasyon, yaratıcı görüntüleme, veya tarot gibi uygulamalara ilgi duyabilirsiniz. Bunlar hakkında bir şeyler okuyun ve günlük hayatınıza nasıl dahil edeceğinizi öğrenin. Merak tavşanının peşinden başka dünyalara açılan tavşan deliğine atlayın!

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir, finansal konularla ilgili görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. Gün içinde şaşıracağınız bir haber alabilirsiniz. Bazı Boğaların gün içinde aniden gündemi ve planları değişebilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi ortaya dökecek Mars gerilemesi sahneye çıktı. Bu da 12. Evinizi etkisi altına alıyor. Tedbirli tarafını iki katına çıkarırken temizlik ile ilgili kaygıların abartı boyutuna gelebilir. Sana karşı bencil olduğunu düşündüğün insanlarla yüzleşmek isteyeceksin.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi problemlerinizi aileniz öğrenebilir. Bu konu oldukça canınızı sıkmış olsa da ailenizin desteğiyle çözüme ulaşabilirsiniz. Şehir değişikliği isteğinize partneriniz karşı çıkıyor olabilir. Tekrar düşünmenizde yarar var. Partnerinizle gelecek planlarınızı birlikte şekillendirmek size daha olumlu yansıyacaktır. Öfkenizi sevdikleriniz üzerinde kullanmamalısınız. Onlar her koşulda sizin yanınızda yer alacaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Bütçenizi tekrar gözden geçireceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde romantik bir tutum içinde olabilirsiniz. Sevdiğinize küçük sürprizler yapmak hoş olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız aktivitelerde bulunmak size iyi gelebilir. Bazı konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı kişilerle ortak hedef sürdürmeyi tercih edebilirsiniz. Ortaklı işlerde daha başarılı olacağınız, yaratıcı yeteneklerinizi daha çabuk ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gereksiz samimiyetten hiç hoşlanmayan birisiniz. Ancak yeni tanıştığınız insanlar sizinle aynı fikirde değil ve hemen kırk yıllık dostmuşsunuz gibi davranıyorlar. Rahatsızlık yaşayacağınız gün gibi ortada.

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde İkizler burcunda seyahat edecek olan Ay, finansal konuları gündeme taşıyor.Öğlen saatleri itibariyle iletişim meselesi önem kazanıyor. Yakın çevrenizle ilişkileriniz bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı duygusal ilişkilerinizde belirsizliklere işaret ediyor.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamaktan kaçının. Kontrol dışı olduğunuz konular yüzünden kendinizi suçlamayı bırakın ve hayatın size verdiği güzelliklere odaklanın.

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize gereken önemi göstermediğiniz ve zaman ayırmadığınız sürece kendinizi huzurlu hissetmeniz mümkün olmayacak. Dolayısıyla bugünü onunla geçirip, ihtiyaçlarıyla ilgilenmeli ve vicdanınızı da rahatlatmalısınız. Bugün katılacağınız bir toplantıda kendinizi çok huzursuz hissedebilirsiniz. Ancak bu deneyim uzun vadede oldukça verimli ve kazançlı sonuçların ortaya çıkmasına neden olacak. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>