Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Öfkelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2020, Salı

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 60%

Bu duygusal anlamda güçlü bir gün olacak. Biraz heyecanlı hissedebilirsiniz bu yüzden biraz ekstra enerji harcamak isteyeceksiniz. Sıkı bir egzersiz yaparsanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bir ter atın ve vücudunuzdaki toksinleri serbest bırakın. İçinizdeki enerjiyi salmanın pozitif bir yolunu bulmalısınız. Biraz gergin olabileceğinizden, bunu sevdiklerinize yansıtmamaya çalışın!

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

Bugün adeta test ediliyor gibi hissediyorsun; küçük kağıt kesiklerinden geciken trenlere kadar yaşananlar keyfini kaçırabilir. Çevrende olup biten dramaları ise kişiselleştirme ve kaygı ile korkudan uzaklaşmak için elinden geleni yap. Sevdiğin müzikleri dinleyerek tek başına yürüyüş yap. Evde yoga veya meditasyon da yapabilirsin.Egon son zamanlarda oldukça kuvvetli gibi ve özgüven patlaması yaşıyor olabilirsin. Bugün birdenbire agresif ve dikkafalı, senin görüşlerinle uyuşmayan fikirlere sahip biri karşına çıkabilir ve bu egon tehdit altında kalabilir. Bugün insanlarla uğraşmak sana çok zor gelecek gibi duruyor; belki genel olarak kafalarının karışık olması yüzündendir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.

15 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her duygu daha yoğun ve güçlü çalışabilir. Sahip olma, kazanma isteği veya hırs öne çıkabilir. Kıskançlık durumlarına dikkat. Tanıdık, tanımadık pek çok kişi tarafından konuşulabilirsiniz. Geçmişe kafa yorabilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Korkuların artarken merhamet duygunu ön planda tutmaya özen gösteriyorsun. Mars Retrosu duygusal olarak tahammülünün azalabileceğini belirtirken; ani ve kesin karar almadan önce soluklanman gerektiğini vurguluyor. Masa başı çalışıyorsan sırt ve bel ağrıların artabilir, kendine uygun bir spor düzenine geçmek isteyebilirsin.

15 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz üzerinizde baskı kurmak istiyor olabilir. Kardeşlerinizle olan problemleriniz sizi olayların dışına itebilir ve bu iletişimsel sorunlara neden olabilir. Bu durumu aileniz ile konuşup konunun biraz dışında kalmak enerjinizi tekrar eski seviyeye getirecektir. İş yerinizdeki sorunlar çözüldükçe sizin de başarınız o ölçüde artmaya başlayacaktır. Bazen olayları kabullenmek gerektiğini unutmamalısınız. Partnerinizle aranıza mesafe koymadan kendinizi ifade etmelisiniz. Suskunluğunuz sorunları çözmemektedir.

15 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eviniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Babanızın sağlığını ihmal etmemelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizi evinize davet edip, küçük bir parti düzenleyebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda güç ve motivasyonunuzu yeniden toplayabilirsiniz. Bugünlerde hem kalıcı dostluklar kurabilir hem de bir takım ortaklıkların temellerini atabilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni şeyleri deneme konusunda hevesli birisiniz. Hatta bir grup içinde yeniliklere en çok açık olan insan sizsiniz denilebilir. Bugün de reddedemeyeceğiniz yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız.

15 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerine kadar Aslan burcundaki seyahatine devam edecek olan Ay, ev ve aile hayatınızı ön plana taşıyor.Evinizle ve aile üyelerinizle ilgilenmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Evinizin dekorasyon, bakım ve onarım işleriniz için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs'ün Uranüs ile sert etkileşimi romantik ilişkilerinizde sürprizlere açık bir güne işaret ediyor.

15 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

15 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizden boşanma kararı almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Sahip olduğunuz yetenekleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Duygularınızın doğal bir şekilde akmasına izin verin.    

15 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yoğunluğunuzu karşı cinse ifade etmek konusunda çok başarılı olduğunuz söylenemez. İlişkinizde daha mutlu olmak için düşüncelerinizi sevgilinizle paylaşmalısınız. İş konularında ilginç gelişmeler gündemde. Beklediğiniz gibi gelişen olaylar sizi heyecanlandırabilir. Çok büyük beklentiler içinde bulunmazsanız, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor

15 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 39" R
Ay
Oğlak
15° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 38' 12"
Venüs
Boğa
00° 05' 36"
Mars
Balık
29° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 30' 37"
Uranüs
Boğa
22° 18' 19"
Neptün
Balık
28° 53' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 02"
Lilith
Başak
23° 15' 22"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>