Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Korkmuyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 50%

Göz önünde olma tutkunuz bugün muhtemelen ön planda olacak. Bir Boğa olarak, zaten her zaman ilgiyi üzerinize topluyordunuz, bu nedenle bu durum sizin için çok da farklı olmayacak. Ancak, bu dikkat çekme isteğinizin doğru sebeplerden kaynaklandığından emin olmalısınız. Kendinizi güvensiz hissediyorsanız ve kendinize olan güveninizi arttırmak için dikkat çekmeniz gerekiyorsa, o zaman her şeyin merkezinde olmak istediğinizden ters bir etki yaratabilir.

Son zamanlarda, niteliklerinizi başka insanları çekmek için kullanmak konusunda çok dikkatliydiniz. Abarttığınızdan veya yeterince yapamadığınızdan emin değildiniz! Evet, bugün özgüveninizi geri alacaksınız. Yaratıcı, hevesli ve kilit insanların enerjisini üzerinde çalıştığınız fikirde nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. Bugün harika bir lider olacaksınız!

Bugün kendinizi aktif olduğunuz alanda geliştirmek için kitap, magazin köşeleri ve gazete okurken bulabilirsiniz. İstediğiniz gibi finansal konularda bilgi sahibi olduğunu düşündüğünüz insanlara telefon edebilir, onlarla ilginç bir sohbete girebilirsiniz. Yeni insanlar şöyle dursun, yeni planlar ve fikirler sonuç getirebilir. Hepsinin listesini tutmaya devam edin, dinlenmek için kendinize zaman ayırın ve günün tadını çıkarın.

Göksel enerjiler sana bir şeyler öğretmeye çalışıyor. Bu da büyük ihtimalle insanlarla paylaşım yapmayı öğrenmekle ilgili olacak. Ama ilk olarak, kendinden bir şeyler paylaşmak istediğin bir noktaya gelmen gerek. İnsanlardan kaçmaya olan yatkınlığını gözlemledin mi? Seni bunaltacaklarından veya onlara borçlu çıkacağından çekiniyorsun. Bu hiç de düşündüğün gibi değil aslında. Neden insanlara seni tanımaları için fırsat vermiyorsun?Artan tutkunuz, yazım yeteneklerinizi tetikleyip geliştirebilir. Bu, kod yazmak ya da dergiler ya da kitaplar için yaratıcı yazım olabilir. Her durumda, bunun hakkında bir süredir düşünüyorsanız, bu konuda bir kursa başlamak ya da işe atılmak için ideal bir zaman. Konuyla ilgili referans kitaplar ya da bu konuda deneyimli kişilerle yapacağınız sohbetler son derece faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar senin istediğin şekilde bir işbirliği yapmaya yanaşmadığından dolayı bugün tavırların biraz zoraki olabilir. Şu aralar işleri yoluna koymak çok kolay olmayacak çünkü sürekli birileri yolunu tıkayacak. Sinirlenmemeye ve olayı şiddetlendirmemeye çalışmalısın. Belki de küçük bir molaya ihtiyacın vardır. Sen üstüne gittikçe, daha fazla direnişle karşılaşırsın.

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görüntünüze daha çok önem verebilir, kendinizde kusur bulmaya daha açık olabilirsiniz. Cilt, dişler ve kemiklerle ilgili hassasiyetler öne çıkabilir. Geleceğe dair merak duygusu artabilir. Kaygı ve takıntılı düşüncelerden uzaklaşmalı. Akşam saatlerinde iç huzur artabilir, mutlu olacağınız gelişmeler yaşanabilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadeleci Mars bilinçaltında yatan korkuları gün yüzüne çıkartacak. Bunlarla yüzleşmeye hazırsın. Sevdiğin kişilere karşı gösterdiğin anlayışlı yüzün, suistimale uğradığını fark etmenle farklı bir tutuma dönüşebilir. Geleceğinle ilgili yeni kararlar almaya başladığın anda, ani biryeri değişikliği söz konusu olabilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızdaki bir konu hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. Sağduyulu bir yaklaşım takınmanız sizi oldukça objektif biri yapacaktır. Ailenizle geçmiş problemlerinizi gidermek için harika bir gün olabilir. Yuva özleminiz sizi oldukça baskı altında tutabilir. Düşüncelerinizi partnerinize açmalısınız. İnanç sorgulaması yapmadan kendinize bir şans vermelisiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde, evde ve ailevi konular içinde bazı engeller ya da sıkıntılar olabilir. Kardeşlerle ilgili de uğraşabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı anlayışlı olduğunuzdan emin olmanız gereken bir gündesiniz aksi taktirde sinir ve tartışmalara hazır olmanız gerekebilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürekli aynı şeyleri yapmanın bir süre sonra ne kadar sıkıcı bir hale gelebileceğini hayal edebiliyor musunuz? Biraz risk alın ve farklı şeyler deneyin. Pişman olmayacaksınız.

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle veya komşularınızla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Venüs'ün Şiron ile etkileşimi ailenizdeki kadınlardan görebileceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Psikolojik destek almak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkiler açısından gergin bir gün olabilir, beklenmedik sürprizler hoşunuza gitmeyebilir. Karşınızdaki kişinin yardım ve desteğine hiç beklenmedik bir karşılık verebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni insanlar ile tanışacaksınız ve tutkulu bir ilişkiye adım atacaksınız. Bugün daha fazla para kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanıyorsanız, bir uzmandan destek alabilirsiniz. 

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiçbir sorundan etkilenmeyecek bir aşk istiyorsunuz. Biraz fazla kolayca kabullendiğiniz uyumsuzluklar sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılmanız mümkün. Kariyerinizle alakalı bazı adımlar atabilirsiniz. Ancak risk almaya yatkınlığınızdan dolayı ince düşünmeniz gerekiyor. İş hayatına ayak uydurmak kaygısıyla, hayatınızın diğer alanlarını ne kadar ihmal ettiğinizi bugün daha net bir şekilde görmeniz mümkün olabilecek. Çok gerekli olan harcamalar için kendinizi sınırlandırmayın

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 59" R
Ay
Oğlak
14° 01' 12"
Merkür
Koç
16° 36' 21"
Venüs
Koç
29° 58' 24"
Mars
Balık
29° 04' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 47"
Satürn
Balık
16° 30' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 42"
Lilith
Başak
23° 14' 43"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>