Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kabuğuna Çekiliyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün rehberlik ve danışmanlık yapma gününüz olabilir. Her zaman insanların duygularını anlama konusunda yetenekli bir psikolog gibi oldunuz. Sizden yardım isteyen bir arkadaşınız ya da sevdikleriniz olabilir. Belki de sadece anlayışlı bir insanla olan problemlerinden bahsetmek isteyecekler. Ya da gerçekten sizden ardım etmenizi bekleyebilirler! Bazı önerilerde bulunmaktan korkmayın çünkü onları çok iyi anlayabiliyorsunuz.

Bugün yeni bir rol üstlenebilirsiniz. Kendinizi bir durumu yöneten bir pozisyonda bulabilir ve daha iyi bir liderlik rolünü üstlenecek bir konumda bulabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenecek ve üzerinde çalıştıkları şey hakkında takımı yönlendirebileceksiniz. Belki de politik bir şekilde aktif olmaya karar vereceksiniz. Aklınızdan geçenleri söyleyin ve vizyonunuzu ifade etme cesaretini gösterin, çünkü gerçek bir fark yaratmak için gerekenlere sahipsiniz!

Beklemediğiniz bir gelişmeyle maddi durumunuz oldukça iyiye gidebilir. Yapmış olduğunuz bazı yatırımlar aniden birden değer kazanabilir veya semtinizdeki evler birden beklediğinizden daha yüksek sınıflara çıkabilir. Ne olursa olsun, şu anda paranızı bozdurmak iyi bir fikir değil. Yatırım değerlerinizdeki değişiklikler artmaya devam edecek. Biraz daha bekleyin ve artışı gözlerinizle görün.

Bugün dokunaklı ve anlamlı konuşmaya veya yazmaya yönelebilirsin. Günün enerjisi iletişim yeteneklerini ortaya çıkıyor olacak. İkna edici bir rapor veya kişisel içerikli renkli bir yazı kaleme alabilirsin. Doğru kelimeleri seçerek insanları etkileyebilirsin. Eğer bir konuşma veya sunum yapman gerekiyorsa, zekan ve tavırların adeta parlayacak. Hatta insanları güldürmek için zeki ve nükteli anekdotlar kullanabilirsin!Bugün tam anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu kadar yükseltecek sadece tek bir insan var. O da tabi ki sensin! Bugünün açıları, seni davranış değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçmeyi unutmayacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir başkası hakkında konuşurken yanınızda olup söylediklerinizi duysa kırılmayacağından emin olduğunuz şeyler söylemeye dikkat edin. Dedikodu, kontrolden çıkabilir fakat bu, duruma dahil olmanızı gerektirmez. Söylediklerinizin, çevrenizdekiler üzerinde güçlü bir etkisi olduğunu ve sandığınızdan daha fazla kişinin kulağına gidebileceğini unutmayın.

18 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öğle saati sonrasında kazalara ve dikkatsizliklere karşı kontrollü olmalı. Riskli işlerden kaçınmalı. Daha yaratıcı düşünebilir, benzersiz fikir ve ürünler ortaya koyabilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatleriyle yaşamla ve kişilerle uyum enerjisi çalışıyor olacak. Kendinizi daha iyi aktarabilir, ifade edebilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk konusundaki bağlılık ve anaç tavrının ölçüsünü biraz kaçırmış olduğun bu günlerde, inat ve gururu da biraz azaltmanı öneriyor gökyüzü. Etrafındakilerden ziyade biraz da kendini dinlemen gereken bir günden geçiyorsun. Hesap kitap işlerine hiç olmadığı kadar kafa yormak zorunda kalabilirsin. İş yerinle ilgili umulmadık dedikodulara şahit olabilirsin.

18 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizdeki öfke patlama noktasına gelmiş olabilir. Çevrenizdeki her şeyi herkesi yakıp yıkmak istiyor olabilirsiniz. Kendinizi hapsolmuş gibi hissettikçe sabrınız sınanacaktır. Paylaşmayı seçmelisiniz. Labirentte çıkış ararken sevdiklerinizin sözleri sizlere yol gösterici olabilir. Arka plandaki konuları fazla irdelememelisiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. İş düzeninizi oturtmak için yeni fikirler ortaya koyacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde yolculuklar planlamak için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündelik yaşamınızda ve çalışma ortamınızda ilişkilerin ve detayların ön planda olduğu bir gün, titiz ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Üretkenlik ve çalışkanlık duygularıyla hareket edebilirsiniz. Kuruntuları bir kenara bırakıp işinize konsantre olduğunuzda güzel sonuçlar alabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

18 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecekte yaşıyormuşsunuz gibi geliyor olabilir, öyleyse bu duruma alışın! Çünkü yaşam tarzınız ve düşüncelerinizle zamanınızın çok ötesindesiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek.Günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konuları ön planda olacaktır. Doktor kontrolünden geçmek ve bağışıklık güçlendirici takviyeler almak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor.

18 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızda, çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli bir günün tadına varacaksınız.

18 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu kadar kuruntulu olmanız, sizi güzel bir ilişkiden mahrum ediyor. Kendinizi biraz gevşetir ve rahatlatırsanız, aşk hayatınız herkesi kıskandıracak boyutlarda olacak. Bugünçevrenizdeki kişilerin bazı yalanlarıyla karşılaşmanız mümkün. İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz. Değişik yaklaşımlarınızla özellikleyerinde üstlerinizin dikkatini çekip onların takdirlerini kazanmaya çalışın. Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık.

18 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>