Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor. Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Çalışma koşullarınız oldukça ağır, yoğunluğunuz günden güne artabilir.

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kimi olumlu gelişmeler sizi rahatlatmamalı. İş konularında temel meselelerde tıkanmalarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir. Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 08:21 Ay-Venüs görünümü olumlu hislerle hayatı, çevremizdeki insanları kucaklamamızı sağlarken,planlarımızı gün içinde arzu ettiğimiz şekilde bitirebiliriz. Bize destek verecek kişilerle karşılaşabiliriz. Saat 11:00 Ay-Mars görünümü kararlı ve hırslı bir şekilde ilerlemenizi sağlıyor. Saat 12:56-13:51 arası Ay boşlukta ilerleyecektir. İş hayatınız veya sağlığınızla ilgili konularda hassas davranabilirsiniz. Birilerine ayak uydurmak, onları idare etmek zorunda kalabilirsiniz. Bazılarınız durup dururken bir şeyleri kafanıza takabilirsiniz. Ancak boşluk zamanlarında olumsuz duygulara elden geldiğince izin vermeyelim. Çünkü endişe denilen olgu, insanı bir başka kişinin veya bir durumun esir almasına izin vermemiz olur ki, bu çok yanlıştır. Saat 13:51 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde etrafımıza karşı mesafeli dursak da, çıkarımız söz konusu olduğunda, bazı kişilerle iyi geçinmeye çalışmalı hatta planlarınızı bu doğrultuda ele alarak düzenlemelisiniz. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü mesleki yenilik ve değişikliklerin 3 Mayıs tarihine kadar gözden geçirilmesini vurguluyor. Çünkü Merkür geriliyor. Bizim de dikkatli şekilde düşünmemizde yarar var. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fevri davranışların sonradan başını ağrıtabilir, aman dikkat! Bazı konular istediğin gibi gitmeyebilir; sakin davranmalısın.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde gizli kalmış konular gerginlik yaratabilir. Oluşabilecek krizlere karşı iletişiminizi daha sakin yönetmeniz gerekmektedir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeye daha açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda işleriniz artabilir. Günün ikinci yarısında aldığınız işlerde mücadele vermeniz gerekebilir. Üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içinde gizli kalmış konular gerginlik yaratabilir. Oluşabilecek krizlere karşı iletişiminizi daha sakin yönetmeniz gerekmektedir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca kimliğinizi şahsi kararlarınıza yönelteceksiniz. Kendinizden başka kimse umrunuzda olmayabilir. Bu süreçte girişkenliğiniz ve kendinize olan güveniniz tam olacak.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca hedeflerinize, benlik alanınıza, toplum içindeki değerinize ve önünüzdeki dönemde yapabileceklerinizin planlamasına odaklanacağınız süreçtesiniz. Güneş sizin burcunuzda! Öğle saatlerinden itibaren kariyer hayatınızda ilerici teknolojilerle ilgili proje üretebilirsiniz. Grup enerjisi yüksek olduğundan dolayı yeni bir takım çalışması örgütleyebilirsiniz. Teknolojik gelişmeler ve bireysellikten çok çalışılan kurumun menfaatlerine göre tavır alınan bir hareket olacaktır.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

19 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 53" R
Ay
Yay
23° 24' 03"
Merkür
Koç
16° 12' 35"
Venüs
Koç
28° 02' 53"
Mars
Balık
27° 52' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 57"
Satürn
Balık
16° 21' 41"
Uranüs
Boğa
22° 12' 39"
Neptün
Balık
28° 50' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 23"
Lilith
Başak
23° 04' 19"
True Node
Koç
15° 27' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>