Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin etkin, bağımsız kişiliğinin sizi savunduğunuz kadar hoşnut ettiğinden emin değil gibisiniz. Arada bir karşılaştığınız bazı çözümsüzlükleriniz karşısında aradığınız yanıtlar var.

Bugünlerdeki rahatlama umduğunuz kadar uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda başarılarınızın temelinde yetenekleriniz ve yaratıcılığınız ön planda. Ama işe bağlılıkla desteklenmesi gerekiyor.

Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık, bazı önlemlerde gecikmemeniz gerekiyor. Sonradan aklınıza gelen ödemelerinizin kötü sürprizler olarak ortaya çıkmasını artık engellemelisiniz.

Kendinize duyduğunuz güven, bazı özel durumlarda, almaya çalıştığınız sonuçları güçleştiriyor. Özgüveninizi aşırılıklardan korumanız birtakım becerilerinizi daha da netleştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:04 Ay-Mars karşıtlık etkisinde, evlilik veortaklığı gibi önemli konularda çok dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmanızda yarar var. Eşiniz veyaortağınızla aranızda problemler varsa, bu ilişkiler sizi zarar veriyorsa durumu bilinçli bir şekilde ele almak lazım. Saat 07:17-13:26 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sevdikleriniz ve sevmedikleriniz konusunda net bir görüşünüz vardır. Eğer iyi niyetli olmadığını düşündüğünüz kişiler varsa onlara karşı tedbirli davranabilir hatta gerekirse lafınızı pek esirgemezsiniz. Ancak tabii ki bunun dozunu iyi ayarlamak lazım. Saat 08:30 Güneş-Uranüs kavuşumu, sizi değişime hazırlıyor. Elinize batanları, değişmesi gerekenleri, artık vadesi tamamlanmış olanları önünüze getirerek bunlardan kurtul ve arın diyor. Artık değişiyorsunuz dostlarım. Yıllar önceye göre farklı bir dünya arzunuz gittikçe içinizde büyüyor olmalı. O zaman lütfen yenilikler için önce ruhunuzu sonra bedeninizi arındırmaya başlayın. Gönülden arzu ettiklerinizi hayal edin. En çok ne isterdiniz bunları düşünün. Saat 13:26 Ay-Yay burcu seyir etkinliği altında, değer verdiğiniz her şey ve görüşleriniz kendinize dönük olacağından dikkatli olmakta yarar var. İnsanlar sizi onaylamadığında, fikirlerinize karşı çıktığında anlaşmazlık yaşanabilir. Yaşanılan ayrılıkları, nasıl olduğunu anlamadan geçen yılları, maddi kayıplarımızı, aldanmışlıklarımızı hatırlayarak, bunların bizde yarattığı durumları tekrar gözden geçirip saptamada bulunabiliriz. Saat 14:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, deneyimlere açık olmamızı ve özgüven duygumuzun yükselmesini sağlıyor. Saat 16:14 Ay-Neptün görünümü, borcu borçla kapamak fikrinin yanlış olduğunu, eğer gerçekçi düşünürsek, bunun pek de faydasının olmayacağını gösteriyor. Evet birileri yardımcı olmak isteyebilir. Ancak bunun daha sonra bizi zorlayıp zorlamayacağını hesaba katmak lazım. Mutlu edici gelişmelere işaret bir gün dileğimle,

14 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni üzecek olaylardan uzak durmalısın. Ancak ötelediğin sorunlar, ileride daha çok başını ağrıtabilir.

14 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani borçlar ödeme dengesinde gerginlikler yaratabilir. Sosyal çevre ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Bazı konulara ani tepkiler gösterebilirsiniz. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde eksik kalan kısımlarla ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında finansal konularda değişiklikler yapabilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi koruyun.

14 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmiş olaylar farklı bir şekilde ortaya çıkabilir. Etrafınızda oluşan olaylar bilincinizi yükseltebilir. Bir hastanede veya kapalı bir yerde bulunmak durumunda kalabilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar ilişkiler alanınızda boşluk etkisine sahip olacak Ay nedeniyle akışta kalmanız gerekebilir. Öğlenden itibaren hayatın bilinmeyen yönlerine karşı felsefi yaklaşımlar geliştirmek isteyebilirsiniz. Devletle ilgili evraklarda ve kredi olanakları için olumlu bir gündesiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylarda etkin olmak, kuralları bizzat belirlemek ve tüm faaliyetlerde bağımsız hareket etmek üzerine beş gün sürecek bir etkiye sahip olacaksınız. Bilinçaltı düzeyde kendinizi dik başlı ve özgür kabul edeceğiniz etkiler söz konusudur.

14 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

14 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 54' 28" R
Ay
İkizler
15° 32' 28" R
Merkür
Koç
23° 43' 08"
Venüs
Boğa
13° 03' 05"
Mars
Koç
07° 14' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 23' 02"
Uranüs
Boğa
22° 54' 41"
Neptün
Balık
29° 11' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 49"
Lilith
Başak
24° 25' 22"
True Node
Koç
15° 12' 05"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>