Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin ilişkiden beklediklerini iyi kavrayamamış olabilirsiniz. Sorunları sizinle açık, açık paylaştığı için ciddi bir sorun yaşamıyorsunuz, ama hissettiği güvensizlikler pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Başarılarınızı kanıtlamanız için gereken fırsatlar, tarafınızdan yaratılmayı bekliyorlar. Rutin işlerinize eklenen bir iş, bugünlerde sizi biraz telaşlandıracak, ama altından kalkmayı başaracaksınız.

Zararsız bulduğunuz harcamalara dikkat. Bunlara birileri tarafından teşvik ediliyorsunuz. Daha az parayla yaşama niyetinizin mutlaka desteklenmesi gerekiyor.

Kendinizi şartlandırıp katıldığınız tartışmalar verimsiz olduğu kadar da tehlikeli. Bugünlerde bazı konulara daha serinkanlı yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek. Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz.

9 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:49 Güneş-Pluto görünüm etkisinde gerçekçi düşünmek gerekiyor ve çevrenizdekiler hakkında biraz şüpheci olmakta fayda var. En azından size zarar vermelerinin önüne geçmiş olursunuz. Ayrıca başkalarını, kendi bildiğiniz doğruya döndürmek veya onları ikna etmek ihtiyacınızı da denetim altına almanız gerekiyor. Özellikle eğitim, ticari, yabancı ülke bağlantılı işler ve duygusal ilişkilerinizde önümüzdeki bir iki gün boyunca güç ve kontrol arzunuz yükselebilir. Saat 11:07 Ay-Venüs karşıtlığı, hedef olarak belirlediğiniz konularda ileri adımlar atabilmek için, öncelikle kendinize olan inancınızı gözden geçirmeniz gerektiğini söylemektedir. Bu yapılmadığı takdirde hangi konuda olursa olsun kendimizi huzurlu hissetmeyiz. Saat 11:21-15:34 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Aşkta, arkadaşlıkta,hayatında, anneniz veya kadınlarla olan ilişkinizde dikkatli olmamız gerekebilir. Size şefkat ve ilgi gösterilmediğinde huzursuz olmak yerine, içinize yönelerek durumları gözlemlemek faydalıdır. Titiz düşünmek, her şeyi yerli yerinde olsun diye stres altına girmemek lazım. Saat 15:34 Ay-Terazi burcu geçişi insanlarla ilişkinizin önemini işaret ediyor. Dengenizi bozabilecek her şeyden uzak durmak isteyeceksiniz. Çünkü kafanızın karışmasını, moralinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Elinizden geldiğince herkesin ortak bir noktada buluşacağı şekilde düşünebilirsiniz. Sözgelimi bir problem varsa, bunu deşelemek ve üzerine gidip içinden çıkılmaz bir hale getirmek yerine, hemen halledip huzur bulmaktan yana olabilirsiniz. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

9 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür retrosu iletişimde kopukluklar yaşatabilir. Sevdiklerinin, beklentilerini karşılamamasından şikayetçi olabilirsin.

9 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı rekabetler sizi zor durumda bırakabilir. Sosyal çevrenizin sizin özel hayatınız ile ilgili düşünceleri canınızı sıkabilir.

9 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sevdiklerinizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Öğle sonrasında ise sağlık ve düzen konularına daha duyarlı olabilirsiniz.

9 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınıza eseni yapıyorsunuz. Dünya yansa umrunuzda olmayacak sanki. Çünkü gerçekten bunaldınız. Sabredin güneşli güzel günler yakın.

9 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

9 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancılarla yapacağınız işlerde birtakım sıkıntılar ve bozulmalar oluşabilir. Bugün dış ortamlarda sakinliğinizi koruyun ve olmayacak işlerin bir parçası olmaktan kaçınmaya çalışın.

9 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili meselelerde titiz bir davranış yapısıyla güne başlıyorsunuz. Ancak öğle saatlerinden itibaren bir parça bu telaşlı enerjiden sıyrılacaksınız. Ay'ın boşluk etkisinde kalacağı süreci hobilerinize ve kendinizi iyi hissettiren konulara odaklayabilirsiniz. Günü çocuklarınızla haşır neşir olarak ve fazla zihninizi meşgul etmeyerek geçirebilirsiniz. Zihninizi daha somut kullanabileceğiniz öğleden sonra saatleri ise hizmet alanınızdaki işlerin planlamasını yapabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinde uzlaşma enerjisi yararınıza olacaktır.

9 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

9 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 41' 38" R
Ay
İkizler
26° 41' 58" R
Merkür
Koç
24° 31' 57"
Venüs
Boğa
14° 03' 09"
Mars
Koç
07° 52' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 41"
Satürn
Balık
17° 26' 45"
Uranüs
Boğa
22° 57' 31"
Neptün
Balık
29° 12' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 25"
Lilith
Başak
24° 30' 47"
True Node
Koç
15° 07' 33"
Son Güncelleme : 11/05/2024 00:21

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>