Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışa yönelik sosyal arayışlarınızı ortak yaşamaya çalışın. Bu anlamdaki yalnızlığı, zaman içinde onu size karşı tepkimeci yapabilir. Son zamanlarda sağdan soldan gelen eleştirilerin altı boş değil.

Biraz kuruntulu olarak değerlendirdiğiniz gelişmeler var. Bu yaklaşımınız bir fırsatın önünde freniniz oluyor. Önceden doğru tahminlerde bulunduğunuz konular, bugünlerde öngörüleriniz doğrultusunda sonuçlanacak.

Karmaşık para ilişkileri içine girebilirsiniz. Bu anlamda, henüz farkında olmadığınız gayretleriniz var. Abartılı para beklentileri içindeki insanların fikirlerinden zararlı bir biçimde etkilenebilirsiniz.

Sıcak ilişkiler kurmaya çalıştığınız insanlar, kendi kişisel sorunları nedeniyle size biraz uzak duruyor. Zamana bırakacağınız gelişmeler, lehinize dönecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline gelebilir. Bu sorunu bir süre daha yaşayacaksınız. Yakın çevreniz, son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, arkadaş çevrenizde merak konusu.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 00:39 Güneş-Jüpiter karşıtlığı, maddi konulardaki kararların mutlaka bilinçli şekilde ele alınması gerektiğini işaret ediyor. Piyasanın durumu ve bütçeniz şartlarını gözden geçiriniz. Abartı ve aceleye gerek yok. Bu görünüm, sağlıklı yaşam ve çalışma hayatınızla ilgili meselelerin de olumlu yönde gelişebileceğini, ancak zaman olgusunun önemini vurguluyor. Siz düzenli ve planlı çalışınız ve yarım kalan işlerinizi bitiriniz. Saat 07:32 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız aşkın anlamını, sevgilinin nasıl davranması gerektiğini, yaşadıklarımızın bizde kalan izlerini öylesine mercek altına alır ki, aşk varsa da, yoksa da böylesi bir inceleme altında soluk alamaz hale gelir. Oysaki diğer yanımız, güzel bir paylaşım, belki birkaç dostla sohbet, şöyle bir rahatlamak arzusuyla doludur. Saat 19:24 Ay-Pluto görünümünde, duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Saat 22:54 Ay-Mars görünümü, işinizi büyük bir özen ve dikkatle ve de sabırla sürdürmenin size getirilerinin olumlu yönde olacağını işaret ediyor. Saat 23:28 Venüs-Satürn görünümü, bir ilişkinin uzun vadeli sürdürülmesinin önündeki engelleri işaret ediyor. Zaman olgusu kıymetli. İyi niyetle başlanan bir ilişki daha sonra karşı tarafın hayatındaki sıkıntıların, sorumlulukların çokluğu nedeniyle bitebilir. Devam eden ilişkinizde, sorunlar varsa bunlar bir yana atılsa da, bir müddet sonra öyle yürümeyeceği anlaşılabilir. Her durumda, bilinçli olmak, gerçekleri göz ardı etmemek gerekiyor. Bu görünüm etkisi altında, yapılacak işler, girişim ve görüşmelerde dikkatli hareket edelim. Karşımıza çıkan fırsatları onaylamadan önce üzerinde düşünelim. Maddi konularda, ortaklaşa işler, yatırım, miras,görüşmeleri anlamında hesabımızı bilmemiz iyi olacaktır. Verilen sözler, önümüze gelen tekliflerin tutarlılığı, güvenirliğine bakalım. Mutlu ve keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ticari konulardaki sorunları ailene danışacaksın. Duyacakların moralin bozmasın. Çok yönlü düşünmeye ihtiyacın olabilir.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani hayal kırıklıkları sizin motivasyonunuzu azaltmamalı. Unutmayın ki vazgeçenler kaybedenlerdir. Güçlü otorite figürlerinden destekler alarak manevi anlamda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı bir konu üzerinde durmak ve yeteneklerinizi ortaya koymak açısından uygun koşullar var. Sevdiklerinizle daha yakın olabilirsiniz.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün iletişime geçeceğiniz her kişi hayatınızda köklü ve başarılı kararlar vermenize sebep olabilir. Doğanın sesini dinleyin ve mesajları kaçırmayın.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize çok dikkat etmelisiniz. Parasal konularda bazı anlaşmazlıklar oluşabilir. Bir organizasyonun maddi konularıyla ilgili bazı ilişkileriniz bozulabilir.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cuma gününüzü sabahtan itibaren çocuklarınızın bedensel ve ruhsal sağlığı üzerine odaklanacağınız faaliyetlerle değerlendirebilirsiniz. Ayrıca kişisel keyif alanlarınızla ilgili etkinliklere katılabilirsiniz. El işleri ve dikkat isteyen hobilerinizle vakit geçirmek çok iyi gelebilir. Günün teması cömertliğin, alışveriş dengesinin korunduğu ilişkiler olacaktır. Keyif alanlarınızı deneyimleyeceksiniz. Ruhsal ve bedensel bir şifa süreci arıyorsanız önünüzdeki bu beş günü iyi değerlendirmelisiniz. Her türlü şifa için destek alabilirsiniz.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

8 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>