Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin heyecanı dolu dolu yaşayabilmeniz, tüm etkilenmelerin dışında olduğunuz şeklinde vereceğiniz izlenime çok bağlı. Aile desteği, sadece onaylama anlamında da olsa, süreç içinde sizde yönlendirildiğiniz duygusu yaratabilir.

İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

İş yaşamınızdaki hareketlilik, bugünlerde size yeni kazanımlar getirebilir. Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor.

Bazı çözümsüz gibi görünen çelişkilerde yapabileceğiniz şey oldukça fazla. İş ortamınızda bazı ilişkileri yumuşatmada dinamo görevi yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz. Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir. Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Çarşamba günümüz saat 01:42 itibariyle Ay-Akrep burcu geçiş etkinliğindedir. Maddi ve manevi konularda olduğu kadar ilişkinizle ilgili mevzularda da huzursuzluktan uzak bir gün geçirme arzunuz yüksek. Hayallerinizde mutlu bir dünya özlemi vardır ve hedeflerinizi gerçeğe dönüştürme ihtiyacınız oldukça yoğundur. Kimi anlarda kendinizi bir çocuk gibi sevilmeye ihtiyacı olan biri olarak görebilirsiniz. Eğer önemli bir konuda ortak bir karar verilmesi gerekiyorsa bugün partnerinizin fikrini alsanız iyi olur. Bunu unutmanız halinde baskın bir tavırla isteğini bildirecek ve buna uymanız gerektiğini söyleyecektir. Saat 03:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, eşimiz,ortaklarımız veya uzun zamandır bir arada olduğumuz partnerimiz ilgili konularda verilecek yeni kararların işaretçisidir. Ancak bunları bir daha gözden geçirmenizde yarar görüyorum. Saat 10:40 Ay-Merkür görünümü, geri hareket dönemine rastladığı için, iletişimde, maddi konularda, aşk hayatımız, çocuk ve hamilelikle ilgili konularda eşimiz veya başkalarının fikirlerini sormakta, şöyle bir akıl almakta, her yönüyle tartmakta yarar var. Ayrıca evlilik, boşanma veya yenilik anlamında düşündüğümüz meseleleri tekrar gözden geçirmemiz faydalı olur. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

12 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda farklı fırsatlar bekliyor olabilirsin. Ancak gök kubbe, daha sabırlı olman konusunda seni uyarıyor.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görüşmelerinizde ikna ediciliğiniz ön planda olacaktır. Aşkta kararsızlık yaratan davranışlara dikkat!

12 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yeni gündemler yaratabilirsiniz. Bugün ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde ve işlerinizde olgunlaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan elemelisiniz. Çevreniz size dost görünen ancak zararı olabilecek kimseler sizi zorlayabilir.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

12 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanın beklentilerine ve isteklerine önem vereceksiniz. Enerjinizi çok düşük hissettiğinizden başkası için uğraşmak sizi hayli zorlayabilir.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir ilişkiye veya ortaklığa başlamak için olumlu enerji ve fırsatlara sahipsiniz. Bu birlikteliği başlatmak için yalnızca partnerinizle, yani muhatabınızla olmayı tercih edeceksiniz. Ketum davranmak, derin duygular içerisinde olmak ve hassas bir duygusal yapıya bürünmeniz mümkündür. Talep edici bir tutumla ikili ilişkilerinize yöneleceksiniz. Ancak kıskançlık, şüphe ve kurcalama eğiliminiz artar. İlişkinizde tek vücut olma bilincine sahip derin duygular ve güdülerle donanımlı olacağınız bir gün deneyimleyeceksiniz.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basacak.

12 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 19' 51" R
Ay
İkizler
21° 34' 36" R
Merkür
Koç
24° 09' 09"
Venüs
Boğa
13° 35' 24"
Mars
Koç
07° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 22"
Satürn
Balık
17° 25' 02"
Uranüs
Boğa
22° 56' 13"
Neptün
Balık
29° 11' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 13"
Lilith
Başak
24° 28' 17"
True Node
Koç
15° 09' 39"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>