Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak dostlardan yapıcı uyarılar alacaksınız. Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir.

Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlükyolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz.

Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.

Ertelediğiniz çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanızı gerektirecek. Bu ziyarette gelecekle ilgili sevindirici fikirler alacaksınız. Bugün bazı arayanlarınız olabilir. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyor olmanız, size biraz sıkıntılar yaşatabilir. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz.

10 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 10 Nisan(Saat 02:14)-20 Nisan (Saat 20:37) Merkür burcunuzda geriliyor. Bu süreçte tedbirli olalım. Üzerinde düşünmeden karar vermeyelim veya karar değişikliğinde bulunmayalım. Gerçekçi olmamızda yarar var. Neyin ne olduğunu anlamak için güvenilir olup olmadığına bakalım. Maddi düşünüyoruz. Ancak bu olumsuz değildir aslında. İnsan kazanmak ve geleceğini teminat altına almak ister. Durum böyle olunca etrafındaki dünyayı iyi gözlemleyerek, nereden ne geleceğini tespit etmeye çalışır. Bu dönemde kişisel bakımımız, sağlığımızla ilgili konularla yakından ilgilenelim. Belki de onca koşturmaca içinde birçok şeyi göz ardı ettik. Şimdi ilgilenme vaktimiz. Çiçek ekelim, toprakla haşır neşir olalım. Sevgiyi üretelim, güzelliklerin kıymetini bilelim. Ömür gelip geçiyor, şöyle bir kendimize çeki düzen verelim.

10 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatında bireysel davranışlar sergileyeceksin. Bu durum çevrendekiler tarafından eleştirilmene sebep olabilir.

10 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı rekabetler sizi zor durumda bırakabilir. Sosyal çevrenizin sizin özel hayatınız ile ilgili düşünceleri canınızı sıkabilir.

10 Nisan 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. İş yaşamında kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. İş yaşamınızdaki ilişkilerinizi güçlü tutmanız projeleriniz için daha iyi olabilir. Eğitim alanında başarılı olabilirsiniz.

10 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

10 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

10 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi anlatırken, yanlış ifadelere yatkın olabilirsiniz. Önemli görüşmelerde yanlış anlaşılmalara açık bir dönem içinde olacağınızı bilin. Başlangıçlardan ve yeni adımlardan kaçının.

10 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Diyaloglarda karşılıklı söz yaralanmaları mümkün olabilir. İş arkadaşlarınızla ilgili dayanışma ve hakkaniyetli bir çalışma şekli oluşturabilirsiniz. Alt çalışanlarınızla mevcut projelerde dengeyi tutturabilme enerjilerine sahipsiniz. Bugün de hizmet ortamınızda dengelerin sizin lehinize inşa edilebileceği bir gündesiniz. Merkür sizin burcunuzdan itibaren üç haftalık gerileme sürecine başlıyor. Tüm hedef ve projelerinizi ertelemeniz ve elinizdeki başlanmış işleri tamamlamanız gerekmektedir. Yarım kalmış meseleler tekrar önünüze gelecektir.

10 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

10 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 13' 24" R
Ay
İkizler
20° 03' 03" R
Merkür
Koç
24° 02' 29"
Venüs
Boğa
13° 27' 12"
Mars
Koç
07° 29' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 48"
Satürn
Balık
17° 24' 32"
Uranüs
Boğa
22° 55' 49"
Neptün
Balık
29° 11' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 52"
Lilith
Başak
24° 27' 33"
True Node
Koç
15° 10' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>