Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etkilendiğiniz kişi yeniden düşünmek istiyor olabilir. Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engellememeli. Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz.

Zamanlama hatası, sunduğunuz projeye istediğiniz ilginin duyulmasını önlüyor. Özgün bulduğunuz düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir fırsat yaratmanız gerekiyor.

Problemli bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak. Harcamaları daha da azaltmalısınız. Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, kaçınılmaz ihtiyaçların bedeli olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor.

Bazı sorumlulukları zamanında reddetmeniz, sizi zor durumlara düşmekten kurtarabilir. Üstlendiğiniz bir yükümlülüğün size artık ağır geldiği şeklindeki düşünceniz, size belli bir çevrede puan kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir ziyaretle ilgili çevrenizde biraz hoşnutsuzluklar olacak. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibiyse de bu sıkıntı kısa ömürlü. Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinizle baş başa kalma fırsatınız pek olmuyor. Ama bu konularda alan, veren memnun ilişkiler içindesiniz.

11 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 11 Nisan saat 09:08 Terazi burcunda oluşacak Dolunay, yöneticiniz Venüs geri hareketiyle örtüşüyor. Bu nedenle çalışma koşulları, sağlığımız, projelerimiz ve finansal işlerimizde duraklama olabilir. Hayallerimizi gerçekleştirmek tabii ki istiyoruz. Fakat bazı endişelerimiz söz konusu olabilir. İyi niyetli düşünürüz fakat bunun ölçüsünü bilmek lazım. Geçtiğimiz Ocak ayından bu yana yaşanan gelişmelere bir bakmak gerekiyor. Merkür de burcunuzda geriliyor. Böyle olunca sağlamlık ve güvenlik olgularını es geçemeyiz. Ayağımızı bastığımız yeri bilmekte yarar var. Bu nedenle biraz da durgunuz veya meseleleri bazen fazlasıyla gergin ele alıyoruz. Sağlıklı bir ilişki ve güvence dolu bir hayatın peşindeyiz. Mevcut işimizdeki şartlar, psikolojimizin inişli-çıkışlı olmasına yol açıyor. Alternatif planlara ihtiyaç var. Hani bu olmazsa, öbürünü yaparım gibi. İşte bu gerileme döneminde zaten yapılması gereken de budur. Böylece hem kendinizi yormamış hem de duruma gerçekçi şekilde bakmış olursunuz. Şu sağlığınız konusu gerçekten önemli. Bir şeylere sürekli kafanızı taktığınız için, doğal olarak sıkılıyorsunuz. Gecikmeler, zorluklar sizi çabuk yıldırıyor, umutsuzluğa itiyor. Fakat bunlar önümüzdeki 26 Nisan tarihinde burcunuzda doğacak Yeniay ile tekrar ele alınıp çıkış yolları bulunabilir. Onun için şimdi beklemede kalıp, gerilmeden, sakin ve bilinçli şekilde duruma bakmak, hayati kararlar vermeden önce iyi düşünmek faydalı olacaktır.

11 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi açıdan kendini güvende hissedeceksin. Yaşamınla ilgili radikal bir karar aldıysan, hiç pişman olmayacaksın.

11 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani gelişen bazı olaylar kendinize yepyeni ufuklar açabilir. Herkesi memnun etmeye çalışmayın.

11 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Duygusal konularda mantıksız davranabilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. Farkına vardığınızı düşündüğünüz konularda hızlı kararlar alabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Ani aldığınız kararlar sonrasında zorlanabilirsiniz.

11 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda meraklı bir hal içerisine girdiniz. Boş şeylerle ne vaktinizi ne de enerjinizi harcayın. Merakınız değil üretken yanınız ön plana çıkmalı.

11 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi kötü hissederseniz bunu önce kendinize ifade edin. Olayların gerçekciliğini sorgulamak size gün genelinde stres yaratabilir.Şartları zorlamayın.

11 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkiliyor. İşinizle ilgili beklenmedik konu ve olaylara, duygusal streslere, duygusal sonlanmalara, anlık kararlara hazırlıklı olmalısınız.

11 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet ve sağlık alanınızda gerçekleşecek olan Dolunay enerjisi sayesinde daha çok soyut bazı gerçeklerin farkındalığına erişebileceksiniz. Sezgileriniz ve bilinçaltınızın size sunduğu veriler ışığında bilhassa ruh sağlığınızın dengeye ulaşabilmesi için önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz. Ayrıca hizmet alanınızdaki ilişkilerde, çalışanlarınızın ve ortamın huzuru için daha diplomatik davranmanız gerektiğini kavrayacaksınız. Özgürlük ve özgürleşme temalarının anahtar kelimeler olabileceği bu Dolunay'da öfke ataklarına dikkat etmelisiniz.

11 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

11 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 24' 17" R
Ay
İkizler
22° 37' 23" R
Merkür
Koç
24° 13' 45"
Venüs
Boğa
13° 41' 03"
Mars
Koç
07° 38' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 27"
Satürn
Balık
17° 25' 23"
Uranüs
Boğa
22° 56' 29"
Neptün
Balık
29° 12' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 28"
Lilith
Başak
24° 28' 48"
True Node
Koç
15° 09' 14"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>