Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız, ilişkinizi tencere ve kapağı benzetmesiyle tanımlıyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz. Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var

İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz.

Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. Ama beri yanda paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir. Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızla ilgili alacağınız bir haber sizi bugünlerde şekillendirebilir. Birkaç gününüzü akraba çevrenizde geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmaya geçip eleştirilere yine ilgisiz tavır alacaksınız.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 02:04 itibariyle ailenizle veya bizzat özel meseleleriniz üzerinde gayretle durmanızı sağlayacak Ay-Oğlak burcu seyri başlıyor. Düzene kavuşturulması gereken işlerinize öncelik vermeniz faydalı olur. Bu enerji, bir mesele üzerinde düşünürken, güvenilirlik, dürüstlük olgularına önem vermemizi sağlayacak. Nasılsa halledilir diye düşünmeyeceğiz. Mutlaka düzgün ve tutarlı olmasına özen göstereceğiz. Sorumluluklarının farkında, tutarlı ve sağlam olana yönelen sizler için bu enerji gayet olumlu. Elinizdekilerin kıymetini bildiğiniz için, hem sorumluluklarınızla başa çıkabilir hem de elinizi attığınız her işi düzgün bir şekilde bitirebilirsiniz. Saat 03:19 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aşk hayatımız, geleceğimiz, eğitim veyakonularının geleceğe dönük şekilde ele alınmasını sağlıyor. Saat 04:26 Venüs-Mars görünümü, yaşadığımız toplum ve ilişkilerimizi düzenleme yönünde önem taşıyor. Kimlerle aynı görüşteyiz, kimlerle farklı yönde ilerliyoruz, bunlar üzerinde durmamızı sağlayacak. İşlerimizi, planlarımızı, projelerimizi önemseyeceğiz. Saat 06:55 Ay-Merkür görünümü, ciddi biçimde fikirlerimizi, mevcut şartları, yurtdışı, eğitim ve ticari konuları ele almamızda önem taşıyor. Daha önce adım attığımız veya yapmayı düşündüğüm işlerimize odaklanacağız. Saat 15:43 Güneş-Satürn görünümü sizin, hayalini kurduğunuz bir çok işinizi, planlamanızı, hangi yönde ilerlemek istediğinizi, ihtiyaçlarınızı derinlikli olarak gözden geçirmek ve hiçbir şeyin üstünü örtmeden artı ile eksileriyle ele almak vaktinizi işaret eder. Satürn geri hareketini sürdürdüğü için doğal olarak, şu andaki mevcut durum maddi-manevi anlamda sizi tatmin etmiyor olabilir. Siz de bu yüzden kendinizi güvende hissetmiyor olabilirsiniz. Oysaki bu görünüm, her şeyin özüne, kaynağına inmenizi, sorunlarınızın altında yatan nedenleri bulabilmenizi sağlıyor. Sizi suistimal eden kişiler, duygusal sıkıntılarınız, ihanetler, yarım kalan işleriniz, mali ortaklıklar, başkalarıyla alakalı her türlü meseleyi bilinçli bir şekilde ele alırsanız, elenmesi, geride bırakılması gerekenleri tespit edebilirsiniz. İşte bu tespit uzun vadede faydalar sağlayabilir. Yeni haftanın sizler açısından verimli geçmesi dileğimle,

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyin istediğin gibi sonuçlanması için inatçı tavrını sürdürebilirsin. Ancak bu tavrın işleri sarpa sardırabilir.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdeallerinizi gerçekleştirirken aileniz ile bazı konularda ters düşebilirsiniz. Yakın çevrenizden bazı haberler sizi bugün mutlu edebilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artırmalısınız. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Bir fikri savunmak için güçlü istek duyabilirsiniz. Yaşanan olaylar sizi kısıtlayabilir. Gün için planlar yapabilirsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu durum sizi içsel hesaplaşmaya götürebilir.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok büyük planlar yapabilir ve şartlarınızı zorlayabilirsiniz. Fakat, bazı sürprizlerle karşılaşmanız mümkün. Ancak, dikkatli ve anlamaya yönelik bir tutum içinde bulunacaksınız. Parasal açıdan ilginç gelişmeler olabilir.

17 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ortaklaşa para alanlarınızda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Bu dönem canınız önemli işlerle uğraşmak istemese bile, yapmanız gerekenlerin farkındasınız.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kontrol dışı konularda aksiyon planı oluşturmak ve sorumlu davranmak adına beş gün süreli olumlu enerjilere sahipsiniz. İnanç ve felsefi konularda yeni bir eğitim almak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir yönetici olarak çalışanlarınızdan memnun olmakta zorlanabilirsiniz. Baskı kurabilir ve karşılığını alabilirsiniz. Dolayısıyla duygusal ve zihinsel baskılara karşı hazırlıklı olmak ve bunları yumuşak ve esnek biçimde karşılamak önemlidir. Her türlü hukuki çalışma ve yaptırım için uygun bir gündesiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

17 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 48" R
Ay
Yay
22° 02' 51"
Merkür
Koç
16° 11' 24"
Venüs
Koç
27° 55' 11"
Mars
Balık
27° 47' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 30"
Satürn
Balık
16° 21' 06"
Uranüs
Boğa
22° 12' 17"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 01"
Lilith
Başak
23° 03' 37"
True Node
Koç
15° 27' 43"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>