Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak. Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için onun taleplerine yanıtsız kalabiliyorsunuz.

Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız. Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. İyi niyetinizi fazla sergiliyorsunuz.

Yeterince birikiminizin olmayışı sizi arayışlara sokacak. Para sizin için, olunca harcanacak bir şey. Olmayınca da pek problem etmiyorsunuz, ama bu aralar bazı ihtiyaçlarınız sizi sıkıştırabilir.

Daha ortadan konuşup yoruma açık ifadeler kullanabilirsiniz. Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize aşırı bağımlılığınız bazı özel kararları almanızı zorlaştırıyor. Karşılıklı olarak sürdürdüğünüz bağımlı ilişki, kendinize dönük birçok projenizi ertelemenize yol açabiliyor. Hiç aklınızda olmayan gelişmelere kendinizi hazırlamanız gerekiyor. Bugün bir arkadaşınız bu konuyla ilgili ilk belirtileri gösterebilir. Onu dikkatle dinlemenizde yarar var.

16 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 00:15 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla paylaşımda bulunma arzumuzun işaretçisidir. Tabii ki kazanmak, başarılı olmak, beğenilmek, çekici bulunmak isteriz. Kendimize sağlıklı yaşamak adına özen gösteririz. Eğer gerekli görürsek iyi niyetimizi de gösteririz. Ancak nezaketsiz insanlara kibarca uyarıda bulunuruz. Saat 15:24 Mars-Chiron olumlu görünümü sağlam ve tutarlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. Evrensel gerçeklerin peşine düşmenizde sizi destekleyicidir. Hem kendinize hem de dost bildiğiniz insanlara olan ilginizin işaretçisidir. Uzun vadeli hedefler belirlemenizi sağlayan bu enerji, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu aklı başında değerlendirmenizde size yardımcıdır. Ummadığınız kişilerden destek görmenizi sağlayabilir. Saat 19:45 Güneş-Ay görünümü, çekindiğimiz hatta ne olup bittiğini öğrenmek istemediğimiz konularda bizi test ediyor. Çıkarlarımız söz konusu olduğunda derinlemesine düşünmeliyiz ve bizi sinirlendiren meseleleri bir daha gözden geçirmeliyiz. Saat 19:53 Ay-Venüs mücadeleci görünümü, finansal yaklaşım tarzımızı gözden geçirmemiz anlamında önem taşıyor. Ayrıca kendimizi yenileme, geliştirme ve kaynaklarımızı düzgün bir biçimde idare etme anlamında dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Bazen iyi niyetimiz, birilerine olan itimadımız ne yazık ki suistimal edilmemize neden olabilir. Bazen de biz, nasılsa hallederiz, altından kalkarız diyerek borçların altına gireriz. Oysaki geleceğimizi düşünmek ve garanti altına almak mecburiyetindeyiz. İşte bu görünüm, bize tekrar kendini bir gözden geçir ve nerelerde açılıyorsun, nerelerde yanlış yapmaktasın, kimlere güvenmeli kimlerden sakınmalısın tarzında bir uyarıda bulunuyor. Bu sadece para değil, duygu dünyanızla ilgili konularda da geçerlidir. Saat 21:26-17 Nisan saat 02:04 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, birileriyle anlaşmazlığınız varsa konuşmak yerine beklemede kalın. Diyelim illa halletmek istiyorsunuz ve ısrarlısınız. Şunu söyleyeyim ki, bir yararı yok. Çünkü ne siz karşınızdakine bir şeyleri tam olarak izah edebilirsiniz ne de o, anlamak için gayret sarf edebilir. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz şekilde geçirmemiz dileğimle,

16 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailendeki insanların senden talepleri artabilir. Fiziksel anlamda aktif kalmanı sağlayacak uğraşlara dâhil olmak bugün sana iyi gelecektir.

16 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdeallerinizi gerçekleştirirken aileniz ile bazı konularda ters düşebilirsiniz. Yakın çevrenizden bazı haberler sizi bugün mutlu edebilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün belki gündeme gelen değişiklikler huzursuz edici olabilir. Yeniliklere daha çok uyum sağlamaya gayret göstermelisiniz.

16 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç konuda yardımcı olabileceğine inandığınız insanlardan destek istemeniz gündeme gelebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanmaya çalışın.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İdeallerinizi gerçekleştirirken aileniz ile bazı konularda ters düşebilirsiniz. Yakın çevrenizden bazı haberler sizi bugün mutlu edebilir.

16 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sebebini bilmeseniz bile kontrol edemediğiniz şeyleri sevmiyorsunuz. Bugün hayat hakkında gizemli ve bilinmeyen şeyler ilginizi fazlasıyla çekebilir. Ortaklaşa para konuları üzerine eğilebilmeniz gerekebilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın bilinmeyen kısımlarına karşı felsefi yaklaşımlar geliştirmek isteyebilirsiniz. Devletle ilgili evraklarda ve kredi olanakları için olumlu bir gündesiniz.Cinsellik, ölüm ve insana ait tüm özelliklerin zihninizde sorgulandığı ve hayatınıza dair kriz ortamı oluşturan konuların çözümleri üzerinde kafa yorabileceksiniz. Cinsellik biraz daha hayatınızda önem kazanabilir ve bilhassa çılgın fanteziler zihninizi doldurabilir. Metafizik ve ruhani çalışmalara yatkın olabilirsiniz. Bu konularda geliştirilen çalışmalara yönelmek isteyebilirsiniz.

16 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

16 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 08" R
Ay
Yay
27° 55' 53"
Merkür
Koç
16° 16' 52"
Venüs
Koç
28° 28' 33"
Mars
Balık
28° 08' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 48"
Satürn
Balık
16° 23' 34"
Uranüs
Boğa
22° 13' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 34"
Lilith
Başak
23° 06' 38"
True Node
Koç
15° 26' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>