Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Keyfin bozulsun istemeyeceksin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızda şu an iyi bir noktadasınız. Eğer bekarsanız, bu durumu değiştirmek için acele etmeyin. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle çok iyi anlaşacağınız bir gün olacak. Ancak bugün, şimdiki veya müstakbel sevgiliniz oldukça iletişimsiz bir modda olduğu için biraz şüphe yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, karşınızdaki kişi tamamen parasal endişelere gömülmüş olabilir. Anlatmak isterse her zaman yanında olduğunuzu söyleyin ve uzaklaşın. Gününüz güzel geçsin.

Öyle bir durumda olsanız da öyleymiş gibi davranıyor olsanız da siz fazlasıyla bir CEO gibisiniz. Emir vermekte, otoriter olmakta vebitene kadar kendinizi tamamen işe adama konusunda oldukça iyisiniz. Aslında o kadar meşgulsünüz ki, başkaları yemek yemek ya da uyumak için zamanınız olup olmadığını bile merak edebilir! Bugünün astrolojik açıları, kendinize daha iyi bakmanıza yardımcı olacaktır.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Sıcak, sosyal bir moddasın. Göksel enerjiler de birliktelik ve eğlence tutkunu ateşliyor. Dostlarınla keyifli bir akşam planla. Biraz hareket de arıyorsun; belki bir konsere veya dans etmeye gidebilirsin. Birlikte olduğun partnerin de spontane havandan hoşnut kalacaktır; onu da planlarına dahil etmeyi unutma!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün isteklerinizin peşinden gitmek için ideal bir gün. Kontrolü ele alın. Çevrenizdeki kişiler güçlü ve kendine güvenen bir lideri takip etmeye meyilli olacak. Kendisi için en uygun kararı verebilen ve yeni ufuklara yelken açmaktan korkmayan biri olun. İnanılmaz hassas doğanızı pratik ve keskin analitik bakış açısıyla birleştirirseniz, elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok.

2 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, hareketini 00:47-04:23 arası boşlukta sürdürüyor. Saat 04:23 itibariyle ise Yengeç burcuna giriş yapıyor. Bugün Mars Aslan burcuna geçiyor. 18 Ağustos' kadar enerjinizi evinize ve ailenize harcayabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Aile bağlarınızı güçlendirecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ev değişikliği için Merkür retrosunun bitmesini beklemeniz daha iyi olacaktır. Akşam 22:16'da Yengeç burcunda Güneş tutulması oluşuyor. Güneş tutulması eğitim hayatınızda yeni bir sayfa açmanıza destek olabilir. Çalıştığınız sektörde yükselebilirsiniz. Kurduğunuz yeni kontaklarçevrenizde sizi yükseltebilir. Kardeşlerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yazarlık konusunda çalışmalarınız varsa yazdıklarınızla ün kazanabilirsiniz. Güneş tutulması yazısı için tıklayınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyfin bozulsun istemeyeceksin!Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Sabah işe gittiğinde ortalığın biraz karışmış olduğunu görebilirsin ve işleri toparlamak sana düşebilir. İş yoğunluğun artmış olsa da bugün keyfini hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişinin eleştirileri aranızda gerginlik yaratabilir. Gezegenlerin seyri birçok şeyi üst üste getirirken benim de payıma düşen buymuş diyebilirsin.

2 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili görüşmelerde atacağınız yeni adımlar sizi heyecanlandırabilir. Bu yaklaşımlara karşılık sizin de ağzınızdan beklenmedik bazı sözler çıkabilir, dikkat.

2 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimle ilgili konularda hassasiyet oluşabilir. Yakın çevrenizdekileri koruma isteği içinde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme isteği içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde keyif aldığınız insanlarla birlikte organizasyonlara katılabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Boğa'lar ev içerisindeki pozitif enerjiyi dengede tutmak için bilinçli çaba göstermek ve alttan almak durumunda kalabilir.

2 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen Güneş tutulmasıyla birlikte eğitim alanında yeni adımlar atabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Tutulma, yakın çevreniz, komşu ve kardeş ilişkilerinizi etkileyebilir. Yeni bir yaklaşım ve düşünce şekli belirleyebilir, iletişimde yeni bir dil kullanabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dışarı çıkıp insanlarla tanışma fırsatınız olacak. Yeni arkadaşlar edineceksiniz ve bazılarınız yeni aşk partnerleriyle bile buluşacaksınız. Çekici, enerjik ve aktif olduğunuz bir gündesiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş tutulması bir yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Özellikle kardeş, yakın akrabalarla ilişkilerinizde hızı ve yepyeni bir sürece adım atabilirsiniz. Ortak yatırımlara karar vermek, ya da ortak birkurmak gündeme gelebilir. Hızlıca hareket geçmeli üstleneceğiniz sorumlulukların bilincinde olmalısınız. Yeni bir eğitime başlamak da sizin için faydalı olacaktır.

2 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

2 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcuhayatında duygusallığa yer yok biliyorsunuz. Kendi işinizin sahibi iseniz biraz daha istediğinizi yapmak da serbestsiniz tabi ama kurumsal hayatta çalışıyorsanız, duygusallığı hemen kenara koymalısınız. Kim ne yaparsa kendine yapar. Siz kendinize güvenin yeter.

2 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boğa; kendine, hayata ve yakınlarına karşı bakış açını değiştirdiğin, her alanda girişken ama güven duygusunu da önemsediğin bir süreçtesin. Yakınlar, kardeşler, eğitim,  ticari ve çevresel konular yılın sonuna kadar hassasiyet göstereceğin alanlar olabilir. Uzun zamandır üzerinde durduğun ticari bir konunun artık sona ulaşması mümkün.

2 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>