Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dikkat Odağın Yüksek Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Gireceğin bir ortam seni geçmişe götürüp unuttuğun bir anının tekrar canlanmasına sebep olabilir bugün. Bu durumun vereceğin kararları etkilemesine izin vermemelisin ama. Aşk konularında negatifliğe odaklanmaman gerekecek.

Hiç mükemmel iletişim becerilerinizi kullanabileceğiniz bir şirkette yazmayı veya belki de bir şirket için çalışmayı düşündünüz mü? Gezegenlerin uyumu, yazmayı ve iletişimi vurgulamaktadır. Dünyaya bir hediyeniz olduğunu ve insanların iyi birçıkarması için size güvenebileceklerini gösterme zamanı. Yayıncılık işine ne dersiniz?

Girişimlerin hakkında yardım almaktan çekinmemelisin bugün. Daha önce aynı yollardan geçen insanların fikirleri sana yardımcı olacak o yüzden. Bu şekilde daha iyi planlar yapıp başarıya daha çok yaklaşabilirsin.

Vücudunu daha çok dinlemek isteyeceksin bugün. İhtiyacının ne olduğuna karar vermek ve bu konuda girişimlerde bulunmak sağlığın için iyi olabilir o yüzden. Kendine zaman ayırıp biraz vücudunu dinlendirmen en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini çok daha şanslı hissedebilir, bunun etkilerini daha net görebilirsin. Zira çok fazla çaba harcamadan istediklerine ulaşabilirsin. Bu durumun seni tembelliğe yöneltmesine izin vermemelisin ama. Sıkı çalışmaktan vazgeçmemen gerekecek.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatın temposu bu hafta sonu çarpıcı bir şekilde artacak. Hatta bazen kontrolden çıkabilir. Strese girmeyin! İstikrarlı doğanız sayesinde olayların sizi ezmesine izin vermeyeceksiniz. Yine de korkak arkadaşlarınızdan bazıları korunmak için size yapışacaktır.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yakaladığın başarıyı ilişkinde sürdüremiyor olabilirsin. O yüzden bugünü sevgiline ayırmak isteyeceksin. Dikkat odağının oldukça yüksek olduğu bir gündesin. Karşına gelen konulardaki detaycılığın ile ortaya çıkabilecek sorunların da önüne geçeceksin. Eğer ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, geçmiş konuların gündeme gelmesi sevgilinle aranda tartışmalara yol açabilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışveriş yapmak, yenilemek istediğiniz eşyalarınızla ilgilenmek size iyi gelebilir. Ama gelir gider dengenizi şaşırtmayacağınız bir gün geçirmelisiniz. Keyfi ve yüksek meblağlı ödemeler, sizi başlangıçta mutlu edebilir ama sonrasında sorun yaşamanıza da neden olabilir. Buna mahal vermemek adına isteklerinizde kontrollü olmalısınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Aslan’da ilerleyen Ay, evinizle ve ailevi konularla daha yakından ilgilenebileceğinizi gösteriyor. Ancak evde daha sabırlı ve dengeli de olmaya bakmalısınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı verimli geçirmek isterken kendinizi fazlaca bilgisayar ya da kitap başında bularak aslolan yaşama niyetini unutabilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerin iyi tarafından bakmaya çalışın. Ne yazık ki bu pek de kolay olmayabilir. Muhtemelen bir adayı daha büyük bir kara parçasına bağlamaya çalışan bir köprüsünüz. Deniz seviyesi yükseliyor ve ada tamamen sular altında kalmak üzere. İnsanlar size ulaşmak için mücadele ediyor. Dikkat edin de durum kontrolden çıkmasın!

2 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir konu hakkındaki derin duygularınızı daha iyi anlamak için güçlü bir gün. Planlama şimdi yararlı olabileceğinden, stratejik düşünceniz size büyük fayda sağlar. İşleri halletmek için motivasyon sizinledir. şu anda mevcut olan enerjiyi, kendinizi dağıtmak yerine gerçekten peşinden koşmaya değer bir şeye dönüştürmeyi hedefleyin. Bir ilişkideki güç dengesi şu an dağınızda olabilir. neyse ki artık haksızlığa uğradığınızı fark edebiliyorsunuz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özellikle tartışmalardan uzak kalmalısınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aile ve evinizle ilgilenebilirsiniz ve aile içinde ani tartışmalar yaşanabilir. Evinizle ilgili ani kararlar da alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili ise b uğun vereceğiniz kararlardan dolayı dolandırılabilirsiniz, sakin kalmaya çalışmalısınız. Yurt dışı, eğitim, seyahat ya da uzak akrabalarınızdan yana üzerinizde baskı hissedebilirsiniz ve kendinizi ifade ederken çok sert tepkiler verebilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar yaşayabilir ve arzu etmediğiniz bir ikilem içinde kalabilirsiniz. Bugün telefon görüşmelerinizde duygu yoğunluğu yaşayacaksınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 52" R
Ay
Başak
21° 58' 33"
Merkür
Koç
17° 03' 08"
Venüs
Koç
18° 52' 15"
Mars
Balık
22° 07' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 52"
Satürn
Balık
15° 39' 32"
Uranüs
Boğa
21° 47' 40"
Neptün
Balık
28° 35' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 37"
Lilith
Başak
22° 14' 46"
True Node
Koç
15° 38' 00"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>