Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Denge Kuruyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Sen umudu kesmişken gelecek bir haber keyfini yerine getirebilir bugün. Yine de olaylara dikkatli yaklaşmakta yarar olabilir. İlişkiyi ne kadar çok istediğin kadar senin için iyi olup olmayacağına odaklanmak da önem kazanabilir.

Son günlerdeki zihin dağınıklığından kurtulmalısınız. Dış problemleriyaşamınızda artı sorunlar olarak yaşıyorsunuz. Yeni kararlar, yeni girişimler sakin düşünmeleri gerektiriyor.

Yeni girişimler hakkında başkalarının fikir ve görüşlerini almak isteyebilirsin bugün. Olası bir ortaklık için arkadaşlarına başvurmak isteyebilirsin. Güveneceğin insanlarla birlikte hareket etmek sana daha mantıklı gelebilir.

Gün içinde yeterince dinlendiğinden emin olmak daha iyi hissetmene yardımcı olabilir bugün. Egzersiz programın için yeni şeyler araştırmak isteyebilirsin. Ağır yiyeceklerden uzak durmak da senin daha rahat hissetmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek ile ilgili planlarını gözden geçirmek isteyebilirsin bugün. Mevcut imkanların hakkında bir değerlendirme yapmak gelecek ile ilgili atmayı düşündüğün adımların daha makul olmasını sağlayabilirsin. Daha mantıklı hareket edebilirsin.

30 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı aceleci yatırımlar nedeniyle parasal durumunu sallantıya sokabilir. Profesyonel cephede üstlendiğiniz her şeyde mükemmellik arıyorsunuz. Ama kendinizi o kadar yıpratmayın. Rekabetçi bir ortamda yeteneklerinizi sergileme şansınız olacak.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev hayatın ve sorumlulukların arasında denge oluşturduğun bir gün. Bugün zamanını yönetmek senin için daha kolay olacak. Gün yüzüne çıkmış bazı gerçekler ile yüzleşeceksin. Bu durum, çevrendeki bazı kişiler ile aranda olan uçurumun iyice derinleşmesine yol açabilir. Geleceğini güvence almak için maddi konulara daha fazla yoğunlaşacaksın.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik ve sosyal açıdan şanslı bir gün olabilir. Hem yeni fikirleri şekillendirebilir hem de kendinizle ilgili konulara eğilerek eksiklerinizi kapatabilirsiniz. Bugünü yeni döneminiz veya işiniz için bir hazırlık günü haline getirmek, daha sağlam koşullar kurmanıza yardımcı olacaktır. Hızlı ve ayakta tüketilen yiyeceklere ağırlık vermemenizde fayda var.

30 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim ve zihinsel konular yine bütün gün gündeminizi meşgul etmeye devam edecek. Eğitim çalışmalarında alınan sonuçlarla yön değişikliği yapmaktan yanasınız. Ancak kişisel adımlar atmakta zorlanabilirsiniz. Yeni haberler, sözlü ya da yazılı çalışmaların getirdiği yoğunluk ise sizi başka kararlara itebilir. Günün ilerleyen saatlerinde evde başlayan tempo öne çıkacak.

30 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların yardım isteklerini geri çeviremeyerek günün kahramanlığına imza atabilirsiniz ayrıca şansı en yüksek burçlardan birisiniz, bugünlerde.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Neden her zamankinden bir miktar daha fazla “evet” demiyorsun? Biraz inatçısın ve sadece istediğin şeyleri yapıyorsun! Seni bilinmeyene itmek çok zor. Her zaman önceden hazır olduğun şeyleri istiyorsun. Bugün, insanlar beklenmedik teklifler yaparsa, neden bunları kabul etmeyi denemiyorsun? Hiç düşünmeden atla. Bu senin için harikalar yaratacak.

30 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirlerinizi dile getirmek beklediğinizden daha büyük etkiler yaratabilir. Gün, çevrenizdeki herkesin enerjisini harekete geçirir, insanlarla etkileşim kurmanız ve biraz eğlenmeniz için yeni fırsatlar yaratır. Bir çıkmaza saplandıysanız, dışarı çıkıp daha geniş bir alandan neler olup bittiğini gördüğünüzden emin olun! Kesinlikle dikkatinizi çekecek yeni bir şey şimdi çiçek açıyor.

30 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü savaşların insanı olduğunuz için, bugünkü sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Rakiplerinize dikkat etmelisiniz. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişinin sosyal ve aile yaşantısını kıskanmakla hata ediyorsunuz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre ve kardeşlerle ilgilenebilirsiniz ama bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca iletişimde sorunlar yaşanabilir. Bugün duygusal olarak dengeli olmaya çalışın.

30 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal alışkanlıklarınız seviyorsunuz. Bugün yaşamınızla ilgili değişiklik yapmaktan çekiniyor olmanız belki de bu yüzden.. İçsel duygularınızın, kafanızı karıştırmasına izin vermemelisiniz. Geçmiş anılarınızın size verdiği olumsuzluklardan kurtulmanıza rağmen, ayaklarınızın geriye gitmesi, sizin gereksiz takıntılarınız.

30 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 16' 27" R
Ay
Yay
12° 27' 55"
Merkür
Koç
16° 04' 32"
Venüs
Koç
27° 00' 14"
Mars
Balık
27° 13' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 09"
Satürn
Balık
16° 17' 03"
Uranüs
Boğa
22° 09' 46"
Neptün
Balık
28° 48' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 29"
Lilith
Başak
22° 58' 41"
True Node
Koç
15° 30' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>