Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Haklılığın Ortaya Çıkıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün aşktan çok arkadaşlık öne çıkabilir. Sevdiğin kişiyle iyi anlaşabilmen, iyi bir arkadaş olabilmen de önemli olacak bugün. Birbirinizi arkadaş olarak anlamanız önemli bir nokta olabilir.

Bir konuda,sahibi olan eski bir dostunuz destek olup sizi rahatlatacak. İş bağlantısı kurduğunuz biri gitgide sizde güvensizlik yaratıyor. Bağlantıyı koparma imkanını araştırıyorsunuz.

Maddi kaygılar olmaksızın ve iç rahatlığı ile güne odaklanmak sana çok iyi gelebilir. Gereksiz bir kaygı ile gününü kendine zehir etmeyeceksin. Maddi anlamda her şey daha da yoluna girebilir.

Bugün keyfince yiyip içmek isteyebilirsin. Bunun için gereken fırsatı da bulabilirsin hatta. Ama bazı şeyleri dengede tutman iyi olacak. Mideni fazla yormaman en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi anlamda bir şeyleri derleyip toplama zamanı gelmiş olabilir. Bugün yaptığın masrafları gözden geçirebilir, birikim konularına daha dikkatlice odaklanabilirsin. Bir şeylerin muhasebesini yapman iyi olacak.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu değer verdiğiniz kişilere, özellikle de şu ya da bu nedenle, geç saatlere kadar fazla zaman geçirmediğiniz kişilere ulaşın. Diğer insanları anlamak için çaba harcarsanız, aile meseleleri ve kalp meseleleri ilgili pürüzleri daha iyi çözebilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça hareketli olacağın bir gün seni bekliyor. Adeta yerinde duramayacak ve her işin içinde olacaksın. Bu günlerde özlem duyduğun eski dostlukların olacak. Arkadaşların ile arandaki güven bağını sorgulamaya başlayabilirsin. Sürekli uyarılarda bulunduğun ve ailen tarafından dikkate alınmayan konularda ne kadar haklı olduğun fark edilmeye başlanabilir.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni hafta öncesiplanlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Evegetirmeniz gereken durumlar gelişebilir. Yoğunluğunuz, iyi bir planla sizi yormayacak şekilde son bulabilir. Sorumluluklarınıza bağlı kalmak ve stres nedeniyle fevri çıkışlar yapmamak sizin kurtarıcınız olacaktır.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi yanlış anlayan insanların farklı yönlerinizi görmesi sizi mutlu edecek. Entelektüel yapınız ile sizinle tartışmak isteyenleri engelleyebilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün şüphelerin ve kendinize soracağınız o cevaplanması zor soruların günü. Eğer meditasyon yapmayı seven biriyseniz bugün bugün biraz daha fazla meditasyon yapmayı düşünün, çünkü kendiniz hakkında çok fazla şey öğrenme ihtimaliniz var. Bugün çevrenizdeki insanların etrafını saran duyguların tüm renklerini görecek, keyiften kati bir hayal kırıklığına doğru sürüklenip sürüklenip geri geleceksiniz. Bugün siz o duyguların neresinde yer alıyor olacaksınız acaba?

25 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişim iyidir, ama aniden geldiğinde korkutucu olabilir. Bugün hissettiğiniz şey budur, çünkü maiyetinizdeki bir kişi herhangi bir uyarı olmaksızın büyük bir değişikliği açıklayacak. Ok yaydan fırlamadan önce ufak bir uyarı yapmak bir nezaket kuralı değil midir? Haberlere nasıl tepki vereceğinizden emin değilsiniz ve sizi nasıl etkilediğine dair bir fikriniz yok. Artık yapabileceğiniz tek şey beklemek. Ama panik olmamaya çalışın. Sonunda, bu değişikliklerin sizin de dahil olmak üzere herkese fayda sağlayacağını göreceksiniz!

25 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinizi iyi hissedebilirsiniz ve çevrenize karşı daha duyarlı davranabilirsiniz. Kadınlardan ve anneden yardım görebilirsiniz. Duygusal olarak ani iniş, çıkışlar yaşayabilir, sizi duygusal olarak şok eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili ise sorunlar gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, hukukta ise güçlü ve sizi destekleyen fırsatlar yakalayabilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. Duygu dünyanızı çevrenize kapatabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizin düşüncelerinizi merak etmelerine neden olacağınız için de, kendinize dönük çalışmalar yapacaksınız. Bilinçaltınızı etkileyen Ay, melankolik yönlerinizi daha da belirginleştiriyor.

25 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 32" R
Ay
Oğlak
16° 54' 30"
Merkür
Koç
16° 40' 31"
Venüs
Boğa
00° 14' 19"
Mars
Balık
29° 14' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 31' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 43"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 26"
Lilith
Başak
23° 16' 09"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>