Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kariyerinde Değişim Vakti Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

İnsan sadece kalbinin ekmeğini yemez. İnsan aynı zamanda ortaya koyduğu emeğin, inceliğin, sadeliğin ve dürüstlüğün de ekmeğini yer. Bunu unutmaman gerekecek bugün.

Enerjinizi açığa çıkaramadığınız için karamsar olduğunuzun farkındasınız. Yeteneklerinizi ve enerjinizi gösterebileceğiniz bur durum gelişiyor. Bugün bunun ipuçlarını göreceksiniz. İş yaşamınızda aydınlık günler sizi bekliyor.

Harcamalarda planlı olmak ve bütçe belirlemek çok daha mantıklı gelecek sana. Ve işin güzel tarafı bu tür planlamaları yapacak zekaya da sahip olacaksın. Kendine güvenmen yeterli olacak.

Kilo vermek gibi bir niyetin varsa bugün bu niyeti daha ciddiye alarak hareket edebilirsin. Günlük hayatında değiştirmek istediğin şeyleri bugünden planlaman iyi olabilir. Beslenme tarzında değişimler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilere öncelik vermen gerekebilir bugün. Sevdiğin kişiyle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin. Eğer hayatında bir aşk konusu yoksa, bugün bu durumda değişimler yaşanabilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkinize de çok para kazandıracağını iddia ettiği bir projeye kaydolmanız için sizi ikna etmeye çalışabilir. O kişinin ağzından çıkanları iyi dinleyin. Yanlışlıkla ikna olabilirsiniz. Orada senin kazancına hiçbir şey yok gibi duruyor. Mesafenizi korumak için bir bahane bulun.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün finansal durumun seni biraz endişelendirebilir. Zarar ve kayıpları en aza indirmek senin elinde. Beklemenin sana göre olmadığının farkında olman, seni harekete geçirecek. Eğer çalıştığı işten memnun olmayan bir Boğa burcuysan,değişikliği konusunda bir adım atabilir ve çeşitli başvurularda bulunabilirsin.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dil eğitiminiz ve buna yönelik çalışmalarınıza zaman ayırabilirsiniz. Boş vakitlerinizi kendiniz için faydalı olarak işlere yönlendirmek adına planlar yapabilirsiniz. Hayattaki amacınızı sorgulamaya bir ara vermek, bir sonraki hamlenizi daha sağlıklı yapmanızı sağlayacaktır.

23 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için çok istekli olabilirsiniz. Yüksek enerjinizi kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara yönlendirebilirsiniz. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Başkalarından destek alacağınız imkânlar da var. Bedensel konulara özen göstermelisiniz. İşlerinize yön kazandırmak için iyi bir gündesiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize olan ilginiz aranızdaki sıcaklığı arttırabilir ama önemli olan bunu bir düzene oturtmak. Hayatınızı düzene koymak aşk ilişkinizde olumlu etkileyebilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Lafınızı sakınmıyorsunuz demek hafif kalır. Yakın çevrenizdeki insanların damarına nasıl basacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Laflarınız katalizör etkisi yapıyor, dolayısıyla şimşekleri ve yıldırımları üzerinize çekerseniz şaşırmayın! Siz sivri dilinizin farkında olmasanız da etrafınızdakiler farkında ve kırılıyorlar. Masum rolü yapmanız hiç adil değil. “Yanlış bir şey mi söyledim?” demek açtığınız yaraları sarmıyor.

23 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yarattığınız etkinin daha çok farkındasınız. Gün, sizi performansınıza ve başkalarının ne düşünebileceğine karşı duyarlı hale getirir ve şu anda dikkatlerden kaçmak kolay değildir. Yine de, başkalarına karşı değeriniz konusunda daha netsiniz ve bir konuda kolayca liderliği ele alıyorsunuz. Artık aklınızda daha fazla kişi veya bir özel kişi var. Yararlı bilgiler veya tavsiyeler paylaşarak birini doğru yöne yönlendirebilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Kendi iç dünyanızda geniş düşünüyor fakat uygulama alanında tereddüt ediyorsunuz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde etmenin yollarını arıyorsunuz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün güne başlarken üzerinizde baskı hissedebilir, duygusal olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz ve iletişimde kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kişisel isteklerinizde belirleyici davranıyor ve duygularınızı mantıklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Yaşamınızda aksayan sorunları kesin bir şekilde ele alarak, yeni formüller üreteceksiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelecek ve kendinizi daha huzurlu hissetmenin keyfini yaşayacaksınız.

23 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 29' 26" R
Ay
Başak
11° 51' 28"
Merkür
Boğa
01° 30' 01"
Venüs
Boğa
21° 26' 37"
Mars
Koç
12° 27' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 42"
Satürn
Balık
17° 52' 41"
Uranüs
Boğa
23° 18' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 08"
Lilith
Başak
25° 10' 45"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>