Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Karar Sürecindesin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Hoşlandığın birisi varsa bugünden kendini konuya açman gerekecek. Hislerini önce kendine ifade edebilmen gerekecek. Kendine dürüst olduktan sonrası daha kolay.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Eğer büyük bir masraf yapılacaksa bugün bazı şeyleri planlaman en iyisi. Acele edip hemen bugünden masrafa girmemelisin. Bazı şeyleri önden planlamak ve dikkatli olmak daha az para harcamanı sağlayacak.

İş yoğunluğu insanda kaygı yaratabilir. Bugün senin bu kaygılarla başa çıkabilmek için biraz daha çaba göstermen gerekebilir. Gününü planlı yaşamak bu konuda sana fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık konuları daha fazla ön plana çıkabilir bugün. Kendine, nasıl hissettiğine odaklanabilirsin. Eğer kilo vermek gibi konulara öncelik vermek istiyorsan buna göre hazırlıklar yapabilirsin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkalarının dünyanın adaletsiz olduğundan ve onlar için hiçbir şeyin doğru gitmediğinden şikâyet etmesine izin verin. Onlar kendilerine acıyarak yuvarlanırken, kaderin size yolladığı yeni fırsatlardan sessizce yararlanacaksınız. Hayat, onu yaratmayı seçtiğin şeydir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde kararsız kaldığın konuların detaylarına kafa yorabilirsin. Geç olmadan bu konular hakkında bir karar vermek isteyeceksin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelecek olmak kendini iyi hissetmeni sağlayacak. Geçmişteki tecrübelerinden ders alarak ilerlemen, yaşadığın anların keyfine varmana da yardım edecek.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın ve hayatınıza olan etkilerinin ciddiyetini fark edebilirsiniz. Bu da size hem yaşam hem dekoşullarınız konusunda daha iyi plan yapma fırsatı verebilir. Hakkınızı savunmak adına girişimlerde bulunabilir, psikolojik açıdan sizi yavaşlatan konulara yeni tutumlar geliştirebilirsiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün belirsizlikler yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde sinirli tavrınız etrafınızdakileri incitebilir. Gün içinde uğraştığınız konularda risk almanız gerekebilir, dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili olaylar önem kazanacaktır. Akşam saatlerinde gizli koşullar söz konusu olabilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu an çok sosyal bir yaşam sürüyor olabilirsiniz. Bir sürü insanın, sizinle vakit geçirmek için sizi sağa sola çekiştirdiğini hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız birden kapınızda bitebilir, hem de hepsi birden! Halini hatrını sormak istediğiniz insanlardan düzinelerce elektronik posta alabilirsiniz. Bu sırada telefonunuz durmadan çalabilir. Bugün herkesle iletişime geçemeyeceksiniz, o yüzden yapmanız gerekenleri önceliklendirin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşlı bir erkek evine ziyarete gelebilir ve gün için yaptığın planları bozabilir. Umutsuzluğa kapılma; kişi söyleyeceğini söylesin ve sonra da evden gönder. Evinin dekorundan vs. sıkılmış olabilirsin, parlak dekoratif nesneler alıp ortama şıklık katabilirsin. Daha geniş çaplı bir dekorasyon da düşünüyor olabilirsin. Şimdilik, birkaç çiçek yaşam alanını güzelleştirmeye yetebilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen bir yere varmanın en kolay yolu hiçbir şeyi zorlamamaktır.Şu anda özellikle kariyer alanında başarmaya eğilimlisiniz ve çevrenizden ek bir destek alacaksınız. Sürekli engellerin çıktığı yolda değil size açılan ve önünüze serilen yolsa ilerlemek en doğrusu olacaktır. Yol boyunca kendinizi yormazsanız bitiş çizgisini çok daha kolay geçersiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı tavırlarınızın daha da belirgin olduğu bir gün geçireceksiniz ve kişisel davranışlarınızı daha da vurgulamak isteyeceksiniz. Kararlarınızı vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmayı başarmalısınız. Takıntı yapmayın.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz ve bazı ruhsal travmatik durumlar bugün tetiklenebilir. Gizli eril düşmanlara ise dikkat etmelisiniz. Spor yapmak için güzel bir gündesiniz ama dikkatli olun, kafa göz dağıtmayın.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zor şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Bugün, isteklerinizde önleyemediğiniz tutkuların esiri olabilirsiniz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donanıma hazır olmalısınız. Yeni sınavlara doğru gidiyorsunuz.

22 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 32' 14" R
Ay
Başak
12° 25' 57"
Merkür
Boğa
01° 33' 47"
Venüs
Boğa
21° 30' 12"
Mars
Koç
12° 29' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 23"
Satürn
Balık
17° 52' 53"
Uranüs
Boğa
23° 18' 37"
Neptün
Balık
29° 21' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 17"
Lilith
Başak
25° 11' 04"
True Node
Koç
14° 53' 35"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>