Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mücadelecisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşkta bir şeylerin kendiliğinden gerçekleşmesini beklemek karşı tarafa haksızlık olabilir. Karşındaki insana ne kadar ilgi gösterdiğini belli etmen gerekebilir. Aşkta kendini ifade edebilmelisin.

İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli tartışma halinde olmanız müşterileriniz tarafından olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili yakında amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

Parasal beklentilerin iyi sonuçlanabilir. Eğer bir süredir eline geçmesini istediğin bir para varsa bugün eline geçebilir. Bugün parasal açıdan emeklerinin karşılığını almak seni çok memnun edecek.

Cildinin bakımını yapmak bir lüks değildir. Cilt belki de bu dönemlerde en çok korumamız gereken organımız olabilir. Güneşin negatif ışınlarından kendini korumak en iyisi bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine öncelik vermek için kimseden icazet almamalısın bugün. İsteklerini, ihtiyaçlarını, önceliklerini tamamen kendi başına alacağın kararlarla şekillendirmen gerekecek. İnsanlardan bağımsız olabilirsin.

24 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çalıştığınız veyayaptığınız birine karşı neden güvensizlik hissettiğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Ancak hissediyorsunuz ve içgüdülerinizi görmezden gelmemelisiniz. Daha sonra çok rahat olmanın bedelini ödemektense şimdi tetikte olmak daha iyidir.

24 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mücadele etmeni gerektirecek olaylarla karşılaşabilirsin. Sabırsızlığının önüne geçebilirsen, pratik yönünü ortaya koyarak, her şeyin üstesinden rahatlıkla gelebileceksin. Güne her ne kadar yorgun başlamış olsan da tamamladığın işler yorgunluğun keyfini çıkarmanı sağlayacak. Yakın arkadaşının senden habersiz yaptığı planlar başını ağrıtabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi göstermek, yaptıklarınızı sunmak ve artık karşılığını almak isteyebilirsiniz. Bugün yapacağınızbaşvuruları, mevcut işinizde üstlerinizi etkileyen tavırlarınız size beklentilerinizi sunabilir. Farkınızı ortaya koymanız gerekiyor.

24 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hevesli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda güven arayışı içinde olabilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygu derinliğiniz ve hassasiyetiniz artabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yaşça büyük kişilere karşı nezaketinizi koruyorsunuz. Herkese yardımcı oluyorsunuz. Bu da size yardım edecek dostlarınızın olmasını sağlıyor.

24 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişi deşmek isteyebileceğin bir gün. Eski bir ilişkin üzerine düşünebilirsin. Bu kişinin şimdilerde neler yaptığını düşünebilirsin. Duyguların o kadar kuvvetli olabilir ki bu insanla iletişime geçmek isteyebilirsin. Fakat bu eylemi gerçekleştirmeden önce iyi düşün. Sonradan pişman olacağın bir şey yapmak istemezsin!

24 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel özgürlükle ilgili konular bugün yükümlülüklerinizle çatışabilir. Sizi bağlayan veya alıkoyan birortaya çıkabilir ya da tam yenilmez hissettiğinizde bir engel belirebilir. Bunlar muhtemelen yalnızca geçici aksaklıklardır, bu nedenle olumlu kalmayı hedefleyin. Önceliklerinize odaklanırken, bugün bazı sorunları çözmek veya hataları düzeltmek için iyi bir gün.

24 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi karşı tarafa daha iyi aksettirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmaktan çok, konuşmalarınızla ilgi çekeceksiniz. Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Mide şikayetleriniz olabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün oldukça çekici ve güzel görünebilirsiniz yani ışığınız bugün parlıyor. Kiloya ise dikkat, iştahınız çok açılabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İç sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Asıl yapmanız gereken işler dururken, size uzak olanları tercih ediyorsunuz. Başlatacağınız yeni çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alış veriş içinde olacaksınız

24 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 32' 15" R
Ay
Boğa
25° 31' 37" R
Merkür
Koç
22° 22' 56"
Venüs
Boğa
11° 18' 26"
Mars
Koç
06° 09' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 09"
Satürn
Balık
17° 16' 25"
Uranüs
Boğa
22° 49' 45"
Neptün
Balık
29° 08' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 16"
Lilith
Başak
24° 15' 57"
True Node
Koç
15° 19' 04"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>