Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yenilikçisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Kendini yanında rahat hissettiğin insan sayesinde daha huzurlu olabilirsin. Bu insanın yanında duygusal olarak daha dengeli olduğunu görmek seni mutlu edecek o yüzden. Bu tür iletişimlere ne kadar açık olduğunu görünce sen de şaşıracaksın.

Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı endişelerinizi, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çeliştirmemeye çalışacaksınız.

Şu anda yaşadığın sıkıntının sürekli olmayacağını bilmen gerekebilir. Geleceğe dair umutlu olmak ve emeklerinin peşine düşmek sana iyi gelecek. Gelecek planları ve yeni kararlar için iyi bir gün olabilir hatta bugün!

Gün içinde hareketsiz kalmak kendini kötü hissetmene sebep olabilir, o yüzden bundan kaçınmalısın. Mümkün olduğunca yer değiştirmek, yürüyüşlere çıkmak senin yararına olacak bugün. Güneşten korunmayı ve su içmeyi de ihmal etmemelisin ayrıca.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok huzurlu bir gün olabilir senin için. Yapılması gerekenler seni rahatsız etmeden, paniğe kapılmanı engelleyecek şekilde gerçekleşebilir hatta. Kalan zamanda arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek ve keyif almak mümkün olabilir, bunun kıymetini bilmelisin.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün yeni ayı haritanızın seyahat ve sosyal aktiviteleri yöneten bölgesine düştüğünde, yeni yerler ziyaret etmekten ve yeni insanlarla tanışmaktan büyük keyif alacaksınız. Yine de dikkatli olun. O kadar çok eğlenebilirsiniz ki geri dönmek istemeyeceksiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün su burcunda Yeniay meydana gelecek. Sabaha karşı gerçekleşecek bu Yeniay, yenilikçi fikirleri senin için beraberinde getirecek. Sana zarar veren kişileri hayatından çıkarmak isteyebilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, maddi sıkıntıları gidermek için tasarruf planlamalarını ortaya koyacaksın. Kendin dışında herkese yardımcı olduğuna dair düşünceler bugün seni rahatsız edebilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Şansınız yükseliyor, bunu değerlendireceğiniz pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Kendi içinizde bir kırılma noktasına gidebilir, cesaretinizi ortaya çıkaracak bilgiler öğrenebilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hayatınızla ilgili yenilik yapmaya iten pek çok gelişme var. Değişik öğretiler, içinde yer almaktan hoşlanacağınız faaliyetler söz konusu. İletişim ve zihinsel uğraşlar da güne keyif katabilir. Kardeşlerle yapılacak kısa yolculuklar, akrabalar ve yakınlarla olan görüşmeleriniz ise sıklaşabilir. İşinizin bir parçası olabilecek eğitim temaları ve yeni işbirlikleri öne çıkacak.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda tutumunuzun değişmesi ile beraber partnerinizin tutumu da değişebilir. Aşkınızın kaderini belirleyeceğiniz günler içerisindesiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çizim yaptınız mı? Geçtiğimiz aydan ya da daha da öncesinden beri, yaratıcı yönünüz üzerine düşünüyorsunuz. Çizim, fotoğraf ve yazıya yönelik yeteneklerinize sırt çevirmeye meyillisiniz ama ne yaparsanız yapın bunlar sizinle gelen yetiler. İnsanlar sizden daha fazla şey bekliyor. Bir fırça ya da kalemi elinize alıp kendi yolunuzu çizin!

29 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda size fazladan çaba gerektirmeden kazandığınız şeyler asıl tutunmanız gereken doğrular olabilir. Emek vermenin ödülleri her zaman toplanacak olsa da bugün biraz daha yavaş ilerlemek ve özellikle insan ilişiklerinde size ait olanın sizi bulmasını beklemek doğru bir yaklaşım olabilir. Bugün zaten kendinizi çok yormadan birçok şeyi başarmanız mümkün.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün; kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllı ve mantıklıca birleştirmelisiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen başkalarının görüşlerine karşı fazla hassas oluyorsunuz. Çevrenizden birinin, sizden farklı bir görüşü olduğunu fark edebilirsiniz. Size karşı biraz soğuk davranabilir ve siz de bu davranışa alınabilirsiniz. Dik durun ve kendinizi savunun. Yetenekleriniz bu kişiyi sindirebilir. Onlarla yarıştığınızı düşünen bazı kişiler size eleştirel yaklaşabilirler. Onların bu olumsuz davranışını, itici bir güç olarak kullanın.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı abartılı bir şekilde yaşamak istiyorsanız, bugün çok uygun değil fakat sizin içinizde esen fırtınaları anlamak mümkün değil. Sakin yapınızın altında güçlü arzular yatıyor. Karşı taraftan beklediğiniz desteğin size yetmeyeceği bir gerçek. Bugün, duygularınızda dumura uğramak istemiyorsanız, amaçlarınızı saptırmamalısınız.

29 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 37" R
Ay
Oğlak
16° 14' 12"
Merkür
Koç
16° 39' 32"
Venüs
Boğa
00° 10' 37"
Mars
Balık
29° 12' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 05"
Satürn
Balık
16° 30' 59"
Uranüs
Boğa
22° 18' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 16"
Lilith
Başak
23° 15' 49"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:58

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>