Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Korumacısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Yeni ortamlara girerken dikkatli olmakta yarar var bugün. Birinin dikkatini çekmek seni şaşırtmamalı, aşkta daha çok dikkat çekebilirsin çünkü. Konuşmaya açık olmak aşka daha da yaklaştırabilir seni.

Yetkilerinizi iyi biliyor ve sonuna kadar kullanıyorsunuz. İlişkilerde ise insani yaklaşımlarınız var. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin özel bir sorunu bu günlerdeyaşamınızı meşgul edecek.

Aklındaki fikirlerin gelişip para kazanır hale gelmesi için çalışmaya devam etmen gerekecek bugün. Sabırlı davranıp sadece kendine güvenmen, başkasından beklentilere girmemen en iyisi. İstikrar sonucunda gelecekte güzel şeyler olacak senin için.

Sıcak konusunda dikkatli olman gerekecek bugün. Güneşten korunmak için daha fazla uğraşman gerekebilir, güneş koruyucusuna daha fazla güvenmen gerekebilir. Bol su tüketmek de sana yardımcı olacak bu konuda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini çok daha şanslı hissedeceksin. İşlerinin yoluna girdiğini görmek seni mutlu edecek hatta. Aile ve arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek, bugünün mutluluğunu onlarla paylaşmak isteyebilirsin.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, insanlara tam olarak nasıl hissettiğinizi söylemek için harika bir gün! Duygularınız normalden daha kararlı, bu yüzden açın ve bırakın kalbiniz konuşsun. Bugün öğrendikleriniz gelecek için son derece değerli olacak, bu yüzden dikkat edin. Neyin gerçek olduğuna bir göz atın, ancak kalbinizin tüm olasılıkları keşfetmesine izin vermekten çekinmeyin. Duygularınızı takip edin ve içgüdülerinize güvenin.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer yalnız biriysen bu adım aşk hayatınla ilgili olabilir, güvendiğin insanlardan destek göreceksin. Arkadaşlarının desteği sayesinde kendini yalnız hissetmeyeceksin. Haftanın ilk gününden eksikliklerini gözden geçireceksin. Hazırlıklarını tamamlayarak, olası aksiliklerin önüne geçmek isteyebilirsin. Eğer çocuğun varsa, çocuğa karşı daha korumacı yaklaşabilirsin.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşantınızda ihmal ettiğiniz konulara ve insanlara ağırlık verebilirsiniz. Hayatın her zaman keyifli anlardan oluşmadığını görmeli, kendinizle ilgili diğer sorumlulukların da farkına varmalısınız. Üzerinizdeki yorgun ve duygusal hissi geri bırakın, ilerlemeniz o zaman kolaylaşacaktır.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşünceleriniz maddi konulara odaklanmış durumda. Para konularına mantıklı çözümler getirmeye çalışacağınız bir gündesiniz. İletişim konularına yönelik becerilerinizi kullanarak kazanç sisteminizde değişiklikler yapabilirsiniz. Yine bu dönem aynı anda birden fazla konu, ortak hareket edebileceğinizkonuları öne çıkabilir.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Havalarla birlikte ruh haliniz de senkronize bir şekilde ilerliyor. Denge kurabilmek için kendinizi ve ruhunuzu oradan oraya savulması hususunda engellemelisiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün egonuz biraz kontrolden çıkabilir. Diğer insanlardan çok fazla olumlu geri bildirim alınca hemen dünyanın kralı olduğunuzu hayal edebiliyorsunuz! Kendinizle ilgili iyi şeyler hissetmeniz ve başarılarınızla gurur duymanızda sıkıntı yok ancak şunu da aklınızdan çıkarmayın ki hiç kimse mükemmel değildir ve herkes eşittir. Alkışları toplayabilirsiniz ancak aldığınız övgüleri diğer nitelikli insanlarla da paylaşmayı unutmayın.

27 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Engeller artık sizin için ortadan kalkmış olabilir. Gün, kalbinizi takip etmeniz için sizi, sezgilerinizi geliştiriyor. Büyümenin ve kendinizin daha iyi bir versiyonuna dönüşmenin yollarını arayın, özellikle son zamanlarda kendinizi sınırlı hissettiyseniz. Yolunuzda duranın ne olduğunun bir önemi yok! Evren yanınızdayken, tüm engellerin üzerinden atlayabilmelisiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu olacak. Garantili işlerden hoşlandığınız için, yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranmak zorunda kalıyorsunuz. Anlaşmalar konusunda yüksek performans sergiliyorsunuz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şey sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Hepsini anlamlandırmaya çalışmayın. Aslında bu, tam olarak imkansız. Ne yaparsanız yapın kendiniz olmaya çalışın. Yaratıcı doğanızın bir yıldız gibi parlamasına izin verin. Diğer insanlar oldukça yumuşak başlı olabilir bu yüzden her konuda önderlik etmekten çekinmeyin. Ama yine de, diğerlerinin ihtiyaçlarını göz ardı etmediğinizden emin olun.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızı yargılamak yerine onların ruhsal yapılarını anlamaya çalışmalısınız. Yaşamınızda önemli olabilecek olayları kendinize çekiyor ve daha sonra şikayet ediyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, bazı değer yargılarınızda esnemeniz gerektiğini söylerken, dostlarınıza şans tanımanızı sağlayabilir. Organizasyon çalışmalarına esnek bakmalısınız.

27 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 12" R
Ay
Oğlak
16° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 40' 24"
Venüs
Boğa
00° 13' 55"
Mars
Balık
29° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 43"
Satürn
Balık
16° 31' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 42"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 25"
Lilith
Başak
23° 16' 07"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>