Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin içinde tam kavrayamadığınız görev ve sorumluluklar göze çarpıyor. Evliliğe olumsuz bakışınızı sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. O, bunu bir uyarı gibi algılayabilir.

Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge kurabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz.

İyimserliğinizi korumanız gerekiyor. Ayrıntıların önemi ön plana çıkabilir. Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir.

Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var.. Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, para ve gönül konularında aşırı kapalı tavırlar sergileyen iki kişiyle dile getirilmemiş bir gerginlik içindesiniz. Onların hayata karşı abartılı çekingenlikleri olduğunu düşünürken, bazı küçük kıskançlıklarınızı gizleyemiyorsunuz. Sizden bir konuda akıl isteyen bir ahbabınıza pratik çözümler önermeniz, onun size daha değişik bağlarla bağlanmasına neden olacak.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay gün boyunca Yay burcunda ilerliyor. Kredileriniz, ödemeleriniz gündeminizde olabilir. Ay sabah saatlerinde Neptün ile zorlu kontaklar kuruyor olacak. Kendinizi riske atacak tehlikeli işlerden uzak durmanız iyi olacaktır. Akşama gelirken Ay-Jüpiter pozitif açısıyla beraber maddi durumunuzla ilgili şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras konununuz varsa lehinize sonuçlanabilir. Devamında Ay, 20:04'te ertesi güne kadar boşluğa giriyor. Bankacılık işlemleriniz havada kalabilir.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ketum tarafını geride bırakıyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Gökyüzünün konumu sana bugün değişimlerin kapısını açabilir. Ruhsal ve bedensel olarak kendini hazır hissettiğin birortamı ya da imkânlarını zorlayacak durumlar içine girebilirsin. Eğer kendi işi ile ilgilenen bir Boğa burcuysan muhasebe ile ilgili işlemler aklının karışmasına neden olabilir. Ketum oluşunu bir kenara bırakarak, yakın arkadaşından yardım isteyebilirsin. Bugün gireceğin arkadaş ortamında heyecanlanmana sebep olacak biriyle tanışabilir, iletişim kurmak isteyebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinin bazı konuları kabullenmek istemeyişine gerilebilirsin. Bugün aynı zamanda dış görünüşünden sıkılabilir, değişiklik yapmak isteyebilirsin.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızın üst seviyelerde olduğu bugünü olumlu yönde kullanmalısınız. Toplum içindeki itibarınızın yükseldiği bir gündesiniz.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi oluşturabilir. Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Kriz yaratacak durumlardan kaçınmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlere yönelip kafanızı dağıtacağınız zamanlar olabilir.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Güneş'in büyük etkileri ile çok başarılı ve mutlu bir kişiliğe bürüneceksiniz ve bunu stabil tutmak ise sizin emekleriniz sonucunda olacak.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi aktif, hareketli veyaşamında öne çıkan bir enerji ile sergilerken, ilişkilerinizde ani kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde etkinlikler, organizasyonlarda yer alabilir, sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu hazmedemediğiniz duygular açığa çıkabilir. Maddi ve duygusal güvence ihtiyaçlarınız öne çıkıyor. İçi boş söylemlere kulak asmayın,sizi içine çeken ve kendinizi ait hissettiğiniz konuya odaklanın.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi çok sinirli ve gergin hissedeceğiniz bir gün olacak. Bazı insanların gözünün üstünde kaşı olması bile bugün sizi rahatsız edebilir. Kendinizi çok güçlü hissediyorsunuz ama bu gücü başkaları üzerinde kullanmamalısınız. Kendi hayatınıza ve kendi amaçlarınıza odaklanmalısınız.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

20 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 44' 02" R
Ay
Akrep
22° 27' 26" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 03' 09"
Mars
Balık
26° 00' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 08"
Satürn
Balık
16° 08' 16"
Uranüs
Boğa
22° 04' 24"
Neptün
Balık
28° 45' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 02"
Lilith
Başak
22° 48' 08"
True Node
Koç
15° 35' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>