Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Maddi Konular Gündemde Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Hoşlandığın insanın tepkilerini yorumlamakta zorluk çekebilirsin. Israrcı davranmamak ve direkt bir iletişim yolunu tercih etmek senin açından daha iyi olacak. Gelecek tepkiler kafanda şüphe kalmasını engelleyecek.

Bugün çok hassas olmamaya çalışın. Genelde sağlamsınız ama şu an biraz kabuğunuz biraz yumuşamış olabilir. Kasti yapılmayan şeyleri üstünüze alınmayın. Birarkadaşınız ya da arkadaşınız sizi yanlış yönlendirecek bir şey söylerse, açıklığa kavuşturmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Sakin ve sessiz kalmayın. Hemen her şeyi ortaya çıkarın.

Tanıştığın insanlarla yaptığın görüşmelerin sonuçları anında belli olmayabilir. Gelecek ile ilgili hayallerini canlı tutup olumlu kaldıkça önüne ister istemez daha çok imkan çıkacak. Bunlardan birini değerlendirip ilerlemek mantıklı olabilir.

Fırsat buldukça dışarı çıkıp hareket etmeye çalışmak kendini daha iyi hissetmek için önemli olabilir. Yeni egzersiz programları konusunda istekli olmaya devam etmelisin. Bu sayede daha iyi hissettiğini göreceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların bazı konularda senin kadar heyecanlı olmaması seni şaşırtabilir. Onların da aynı heyecanı hissetmesi için istekli olabilirsin. Bir arada hareket etmek isteklerine daha çabuk ulaşmanı sağlayabilir. Heyecanınla örnek olmaya devam etmelisin.

21 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Evrenin size dağıttığı eli atmak ve oyundan çekilmek isteyebilirsiniz ama bu büyük bir hata olabilir. Nihai bir karar vermeden önce biraz daha net düşünene kadar beklemek kesinlikle akıllıca olacaktır.

21 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinle ilgili son dönemde hiçbir sorun yaşamaman en büyük mutluluk kaynağın. Sevgilinin de senin için bazı planları olduğunu ilerleyen günlerde göreceksin. Akşam saatlerinde yaşam alanında bazı değişiklikler yapabilir, evin ufak tefek tadilatıyla uğraşabilirsin. Maddi olarak beklediğinden fazlasını ödemek zorunda kalabilirsin

21 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için değerli olan ne ise onu bularak hareket etmek mottonuz olabilir. Ama bugün bu motto konusunda değişikliğe gitmeniz gerekebilir. Kendinizi dizginlemeniz özellikle maddi konularda daha az hasar yaşamanızı sağlayacaktır.

21 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işlere odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Gün içinde duygusal olarak kendinizi biraz dağılmış hissedebilirsiniz. İşlerinize yoğunlaşmak kolay olmayabilir. İşlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aile ve yakın arkadaşlarla geçireceğiniz gün size verim katacak. Hiç beklemediğiniz bir sorunun cevabı beklemediğiniz yerden gelebilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu gece, belki de kendinizi Wonder Woman, bir kraliçe ya da bir tanrıça olarak gören yoğun ve canlı hayalleriniz olabilir. Farkındalık üzerine ilk düşünceniz bunların aptal çocukluk fantezilerinin kalıntıları olması olabilir, ama muhtemelen bundan çok daha derine aitler. Muhtemelen içsel ruh gücünüze işaret ediyorlar, ki bu yaşamınızdaki bu noktada onlara daha fazla ihtiyaç duymanız gerekebilir. Hayallerinizin her detayını yazın ve sonra onlar hakkında düşünün!

21 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz bugün alışkanlıklarınızı eleştirebilir. Önemsediğiniz bir yerden gelebilse de, bir aile üyesinden veya bir oda arkadaşınızdan seçimleriniz veya hayattaki rutinlerinizle ilgili talimatlar sizi yine de rahatsız edebilir. Mevcut yolunuzdan zevk alsanız bile, kendiniz hakkında görmediğiniz bir şey görebilirler. Bir an için duygularınızı bir kenara bırakın ve söylediklerinin geçerliliği olup olmadığına bakın. Değilse, devam etmekten çekinmeyin!

21 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

21 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

21 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, çocuk, hobi, tatil, eğlence konularıyla ilgilenebilirsiniz. Güzel bir gün geçirebilirsiniz. Yanınızda çalışanlarla, sağlık konularıyla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle ilgili unuttuğunuzu sandığınız olayları hatırlayıp onu üzebilirsiniz. Endişeli tavır takınmadan, sakin ve tutarlı davranmaya çalışın. Net kararlar vererek sevgilinizle sorunlarınızı çözebilirsiniz. İşinizle ilgili fırsatları iyi kullanmaya çalışmalısınız. Bazı kişiler yanlış anlaşılmalara fırsat verebilirler. İyimser duygular içinde olursanız, çevrenizdekiler de bunu size geri yansıtacak. Maddi durumunuz düzeldi, istediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz. Öksüren ve hapşıran kişilerden uzak durun!

21 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>