Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun için duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz.

İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız.

Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir. Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek.

Sabırsızlık gösterdiğiniz konuda dişinizi biraz daha sıkmalısınız. Bu şekilde sonuç çok daha olumlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi yanıltabilir. Bu konuları yararlı paylaşımlarla ele alıp değerlendirmeniz gerekecek. Yeni ilişkilerde ayaklarınızı yere sağlam basarak aldığınız kararlar, yine de bazı tökezlenmelere engel olamayabilir. Bu ilişkilerde aldanmaya çok açık durduğunuz ikili bir yakınlaşma içinde görünüyorsunuz.

22 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, partneriniz,ortağınız veya birileriyle aranızdaki anlaşmazlıkları ortaya çıkartan,  yüzleşmede bulunulması gereken zamandır. Eğer uzun süredir sorunlarınız varsa, bir türlü düzelmiyorsa, bu Dolunayda bir hayli hassas tepkide bulunabilirsiniz. Birbirinizi dinlemeyi, anlamayı başarmanız zordur. Sizin siyah dediğinize, o beyaz der. Bu çekişme aslında aranızdaki bağın ne kadar güçlü olup olmadığını sınayacaktır. Siz tabii ki kendinize göre haklısınız, o da kendince haklı. Ancak bu çekişmede birbiriniz üzerinde baskı kurmak, ne olursa olsun benim dediğim doğru demek yerine, sorunları konuşmak daha doğrudur. Tabii ki bazı çiftlerin veyaortaklarının bunu başarması kolay olmaz. Herkes kendi çıkarını, isteğini, düşüncesini kabul ettirmeye çalışabilir. Fakat hatırlatmada bulunayım. 17 Nisan tarihinden beri Mars geri hareketini sürdürüyor. Bu nedenle gerek özel gerekseanlamındaki ortaklıklarda abartılı kararlardan kaçınmak lazım. Hele ayrılıklarda mal, mülk, paranın paylaşımı, nafaka veya başkalarıyla aranızdaki bölüşümlerin dikkatle yeniden ele alınması şart. Belki de bu gerilim, yanlış bir karar vermeye sonra da pişmanlığa sebep olabilir. Ayrıca kiminle olursa olsun, burun buruna gelmeden önce, bunun size olabilecek yarar-zarar hesabını iyi yapmak gerekiyor. Kredi, borçlanma meselelerinde de aceleci kararlar vermeyiniz. Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,

22 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinizde aşırılığa kaçmamalısınız. İşbirlikleri ve iletişim konularında yapacağınız önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilerin sizin için önemli olduğunu unutmamalısınız.

22 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biri sizi test ediyor hissine kapılabilirsiniz. Bugünlerde, evliliğiniz,birlikleriniz veya ortaklıklarınızla ilgili konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri mevcut. Stresli durumlar oluşabilir. Ancak, aynı zamanda, yeni ve ani ilişkiler ya da mevcut ilişkileri ilgilendiren ani haberler, teklifler, heyecan verici durumlar veya davetler de söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün meydana gelecek Dolunay(+/- 5 gün), farkına varmadığımız olayların farkına varmamızı sağlayabilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Ya da bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler alınabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor. Ülkemizde ise, ekonomiyi zaten saydık, parayla bağlantılı her konu, ülkenin önde gelen kişileri,hayatıyla ilgili kişiler, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında olan ve bu başlıklarla bağlantılı konular ön planda olabilir. Sorunları büyütmeye değil, çözmeye ve uzlaşmacı olmaya çalışalım. Neptün'ün olumlu görünümü Dolunay'ı yumuşatıp olumlu etkilerini ön plana çıkartabilir. Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları ve her ayın 22 – 29 tarih aralığında doğmuş kişiler dolunayın etkisini daha fazla hissedebilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi karşı tarafa ifade edebiliyor olmak önemli olabilir. Aile hayatınızla ilgili kafanızı kurcalayan meseleler olabilir. Çatışmalara karşı sakin kalmaya çalışın. Denge içinde olmak sonrasında sizi iyi hissettirecek. Gün içinde ortaklı konularla da ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Bugün bir takım alışkanlıklarınızdan sevdikleriniz için vazgeçebilirsiniz. Bu durumda en çok kârlı çıkan siz olacaksınız.

22 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, kurumlar, patronlar ve kariyer geliştirme konularıyla ilgili daha fazla mücadeleye ihtiyacınız varken, ilişkilerde gitmekle kalmak arasında kalabilir, geçici gerilim yaşayabilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için,hayatınızda gerginliklerden uzak durmalı, özel yaşamınızda erkek figürlerle tartışmaya girmemeye özen göstermelisiniz, zira en ufak bir söz büyüyebilir ve geri dönüşü olmayan sorunlara sebep olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dolunay sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızı etkileyecek. Bu süreçte, özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanla ve partnerinizle bağlantılarınızı daha fazla kuvvetlendirmelisiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili devam edip etmeme kararını verebileceğiniz bir Dolunay yaşayacaksınız. Gizli düşmanlıkların gün yüzüne çıkabileceği ve kimin dost kimin düşman olabileceğini deneyimleyeceksiniz. Bundan sonraki süreçte nasıl davranmanız gerektiğinin farkındalığını kazanabileceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normale oranla daha esnek olmak zorunda kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Günün konusu, programınızda değişiklik yapma zorunluluğunun doğması olabilir. Planlanmamış hamleler yapmak zorunda da kalabilirsiniz.Ama başarı sizden yana...

22 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 16' 12"
Ay
Akrep
25° 45' 08"
Merkür
Koç
26° 30' 00"
Venüs
Balık
21° 44' 33"
Mars
Balık
05° 03' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 04"
Satürn
Balık
13° 18' 51"
Uranüs
Boğa
20° 40' 01"
Neptün
Balık
27° 48' 46"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 59"
Lilith
Başak
19° 48' 31"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>