Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Temkinli davranmanız bir işe yaramadı. Kapıldınız, gidiyorsunuz. Geçmişten çıkarttığınız en önemli ders aceleci davranmamaktı. Bu defa da beceremediniz. Şimdilik ilişkinizin sadece hoş yanlarını düşünüyorsunuz.

Sabah yaşadığınız gevşeklik akşama doğru sıkışmanıza neden olabilir. Öğle yemeğinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunladışında gevezelik etmek hoşunuza gidecek.

Yakın bir zamanda çok miktarda paranın konu edildiği ve bu parayla herkesin eşit şekilde ilgili olduğu bir kalabalığın içinde olacaksınız. Sizinle bir ilgisi yok ama ilgilenmekten kendinizi alamayacaksınız.

İlginç kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyuyorsunuz. Unutmayın, bir insan hem ilginç hem de kötü olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçiniz içinize sığmıyor gibi. Hem hafta sonu beklentisi hem de yeni ilişkinizi düşünüyor olmanız başka bir şey düşündürmeyecek size. Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz. Aynı konuşla bir süre daha meşgul olacaksınız.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 21:44 Merkür-Satürn kavuşumu, başkalarıyla ortaklaşa finansal alışverişlerimizin akıllı, tedbirli ve dikkatli bir şekilde muhasebesinin yapılmasında etkilidir. Özellikle vergiler, nafaka, mal mülk paylaşımı, ticari ve özel ortaklıklarda aklımız başımızda olmalıdır. Bilmediğimiz sularda yüzmemeliyiz. Fazla açılmamak gerekiyor. Birilerine güvenip borç vermemeli veya almamalıyız. Kimlerle ilişkimiz varsa bu kişilerle ortaklaşa hareket edebiliyor muyuz, birbirimize karşı açık ve dürüst müyüz bunlar çok önemli. Zaten bu alandaki Satürn, geçmişte yaşadığımız ilişki tecrübelerinden ders çıkararak şimdi daha dikkatlice hareket etmemizi söyleyen bir rehberdir. Bu rehberin sesine kulak vermek lazım. Saat 22:42 itibariyle Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkilerin önemi vurgulanıyor. Dengenizi bozabilecek her şeyden uzak durmak isteyeceksiniz. Çünkü kafanızın karışmasını, moralinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Elinizden geldiğince herkesin ortak bir noktada buluşacağı şekilde düşünebilirsiniz. Sözgelimi bir problem varsa, bunu deşelemek ve üzerine gidip içinden çıkılmaz bir hale getirmek yerine, hemen halledip huzur bulmaktan yana olabilirsiniz. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

23 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi duygularınızın size maddi durumunuzla paralel ilerleyecek. Aşk konusunda; Kendi isteklerinizi karşı tarafa benimsetme konusunda pürüzler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi dengelemek zorunda kalacaksınız. Kıskançlıklar söz konusu olacak. Sevgilinizle ve eşinizle güç savaşları içine girebilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi olduğu gibi paylaşmalısınız. Böylelikle daha çok destek görebilir ve sorunlarınızı halledebilirsiniz. Beşeri ilişkilere yoğunlaşmalısınız. Farklı kişilerle farklı diyaloglar daha iyi hissettirebilir.Günün Atmosferi:Seyahat etme, yeni şeyler keşfetme olanakları artıyor

23 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranmanızda fayda var.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimile ilgisi olanlar başarı çok yakın.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para arayışlarınızda oldukça şanslısınız. Yaptığınız işlerin karşılığı karşınıza gelebilir. Birteklifi veya parasal teklif gündeminize gelecek. Kararsızlıklarınızı kendinize saklamaya çalışın.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili meselelerde titiz bir davranış yapısıyla güne başlıyorsunuz. Ancak akşam saatlerinden itibaren bir parça bu telaşlı enerjiden sıyrılacaksınız.Ay'ın boşluk etkisinde kalacağı süreci hobilerinize ve kendinizi iyi hissettiren konulara odaklayabilirsiniz. Günü çocuklarınızla haşır neşir olarak ve fazla zihninizi meşgul etmeyerek geçirebilirsiniz. Zihninizi daha somut kullanabileceğiniz gece saatleri ise ortasına gelmiş olduğunuz haftanın değerlendirmesini ve geri kalan günlerin planını yapabilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

23 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 44' 17" R
Ay
Terazi
19° 29' 56" R
Merkür
İkizler
27° 51' 55"
Venüs
İkizler
28° 56' 32"
Mars
Boğa
05° 20' 02"
Jüpiter
İkizler
04° 58' 21"
Satürn
Balık
19° 16' 44"
Uranüs
Boğa
25° 00' 30"
Neptün
Balık
29° 51' 44"
Plüton
Kova
01° 40' 18"
Chiron
Koç
22° 50' 58"
Lilith
Başak
28° 33' 39"
True Node
Koç
12° 51' 44"
Son Güncelleme : 16/06/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>